robert pisze:wiecie co ale denni goscie jestescie tomas skoncz nawolywac do kibicowania bo wszyscy ,maja cie w nosie popatrz na lokkusa ktory olal spotkanie .niech bierze tych kolegow z uczelni i idzie na warcaby ,a jak ci sie chce lokkus wyladowywac emocje na jakims dzbanie walnij sie w swoj pusty leb
sceeq wielki organizator i zbieracz na beben rozsmiesza mnie,
jestescie godni pozalowania. wszyscy maja was gdzies a szczegolnie kibice i koszykarki,
organizuj se tomas dalej swoje spotkania a jakimis robolami hydraulikami bo tylko wy mozecie takie bzdury wymyslac
a co ty sie tak pokazujesz z ta szottowa? zakochales sie?
moja propozycja jest taka skonczcie wypisywac bzdury takie jak pisze lokkus i strzal, tomas i spolka robotnikow skonczcie tematy o pieknosci koszykarek bo one was jeszcze bardziej przez to olewaja
jezzzzu, ale koleś...
co do kibicowania to bede kibicował i nawoływał by ktoś do nas dołaczył...
co do spotkan to równiez bede starał sie poznac ludzi ze świadka koszykarskiego i kibiców
a co do pokazywania sie, jak to ująłeś, z szottową to bardzo sie cieszę ze poznałem tak fantastyczna dziewczyna z wielkim serduchem z która mogę sie spotkać czasami a co do zakochania to nawet gdyby to raczej powinno to interesować moją żone a nie ciebie dupku... jest jeszcze coś takiego jak przyjaźń, ale tobie chyba jest obce to słowo.
ps
pozdro dla roboli z branży hydraulicznej
ps2
a własciwie to co miałes na myśli pisząc ze sie pokazuje z szottową??? mozesz mi to wytłumaczyć???