"Od ostatniego spotkania"

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 03 marca 2005, 16:26

robert pisze:wiecie co ale denni goscie jestescie tomas skoncz nawolywac do kibicowania bo wszyscy ,maja cie w nosie popatrz na lokkusa ktory olal spotkanie .niech bierze tych kolegow z uczelni i idzie na warcaby ,a jak ci sie chce lokkus wyladowywac emocje na jakims dzbanie walnij sie w swoj pusty leb
sceeq wielki organizator i zbieracz na beben rozsmiesza mnie,
jestescie godni pozalowania. wszyscy maja was gdzies a szczegolnie kibice i koszykarki,
organizuj se tomas dalej swoje spotkania a jakimis robolami hydraulikami bo tylko wy mozecie takie bzdury wymyslac
a co ty sie tak pokazujesz z ta szottowa? zakochales sie?
moja propozycja jest taka skonczcie wypisywac bzdury takie jak pisze lokkus i strzal, tomas i spolka robotnikow skonczcie tematy o pieknosci koszykarek bo one was jeszcze bardziej przez to olewaja

jezzzzu, ale koleś...
co do kibicowania to bede kibicował i nawoływał by ktoś do nas dołaczył...
co do spotkan to równiez bede starał sie poznac ludzi ze świadka koszykarskiego i kibiców
a co do pokazywania sie, jak to ująłeś, z szottową to bardzo sie cieszę ze poznałem tak fantastyczna dziewczyna z wielkim serduchem z która mogę sie spotkać czasami a co do zakochania to nawet gdyby to raczej powinno to interesować moją żone a nie ciebie dupku... jest jeszcze coś takiego jak przyjaźń, ale tobie chyba jest obce to słowo.
ps
pozdro dla roboli z branży hydraulicznej :wink: oraz dla kysa sceq i dla mojej miłości zuzy11 :wink: ... ups... zapomiałem o rodzince, kochanie buziaczki
ps2
a własciwie to co miałes na myśli pisząc ze sie pokazuje z szottową??? mozesz mi to wytłumaczyć???
Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 03 marca 2005, 17:24

Robert. Nie przekonałeś mnie prymitywie swoim pustosłowiem. Umocniłes tylko wszystkich przy tym ze jestes naprawde wielkim dzbanem. Skoro ty żałosna istoto krytykujesz nasze zamiary i próby wypisując takie bzdury na TYM PODFORUM, W TYM TEMACIE to w ogóle skad ty sie koles urwałeś?? Przechodzisz śmieciu jakies zaburzenia osobowości?? Z twoich słów wynika tylko to ze nie należysz to najbystrzejszych... przykro mi...jesli bedziesz chciał o tym pomówic zadzwoń. Wiesz jak wódz pewnej wioski w południowej Burmundzie traktuje dziwaków i osłów?? Nadziewa ich na pal rozgrzany do czerwoności i rzuca do mrowiska... Załoze sie ze nie czaisz tego co chce ci przekazac. ..

Pozdrowienia dla ciebie rzadziaku...

ps. takich pikusiów jak ty wciągam na śniadanko. papa

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 03 marca 2005, 18:07

Lokus nikt nie jest doskonały... kazdy z nas ma cos za uszami, wiec i jemu wybaczmy, bo nie wie co czyni.
pozdr....
Obrazek

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 03 marca 2005, 19:06

Robercie na drugi raz zadzwoń do mnie i powiadom mnie chłopie o tym co wyprawia mój mąż, a nie walisz mi tu z grubej rury na forum.
A tak poważnie popierdółka z ciebie. Ja ci mówie ty idź i przeproś swoją matke , bo sobie pluje w brode, mówie ci.
Chłopie masz za sztywny kręgosłup i coś ci na mózg padło. Nie bede ci tłumaczyć relacji między nami a Agą, boś po prostu za głupi na to.
Jezzzzzu ale mi ciebie szkoda.Widzenie pewnych rzeczy , które nie istnieją zapowiada dość poważną chorobę zwaną schizofrenią paranoidalną.
Pozdrowienia dla klasy pracującej, miło było
Cmokasy dla Aguchy. Czy powtórzymy ostatnie spotkanie , było tak cudownie
pa
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2005, 21:09

Moze Robert jeszcze do tego ze jest glupi jezdzi jeszcze Faitem Uno bez podpurek! Mytek wie o co chodzi :D :D
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 marca 2005, 21:13

Zuza11 pisze:aaaa Jeszcze jedno Robolem to TY chyba sam jestes Bo nie dorastasz Hydralikom do Pięt!!aa i moze im zazdroscisz?? zastanow sie nad soba "robolu" bo nie prezetentujesz ze soba zadnych wartość moralnych!! i dla mnie jestes nie robolem tylko robalem Pozdrawiam !!!!!!!!!!!

Madre slowa Aga! Popieram cie w 100 %.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 marca 2005, 21:50

robert pisze:wiecie co ale denni goscie jestescie tomas skoncz nawolywac do kibicowania bo wszyscy ,maja cie w nosie popatrz na lokkusa ktory olal spotkanie .niech bierze tych kolegow z uczelni i idzie na warcaby ,a jak ci sie chce lokkus wyladowywac emocje na jakims dzbanie walnij sie w swoj pusty leb
sceeq wielki organizator i zbieracz na beben rozsmiesza mnie,
jestescie godni pozalowania. wszyscy maja was gdzies a szczegolnie kibice i koszykarki,
organizuj se tomas dalej swoje spotkania a jakimis robolami hydraulikami bo tylko wy mozecie takie bzdury wymyslac
a co ty sie tak pokazujesz z ta szottowa? zakochales sie?
moja propozycja jest taka skonczcie wypisywac bzdury takie jak pisze lokkus i strzal, tomas i spolka robotnikow skonczcie tematy o pieknosci koszykarek bo one was jeszcze bardziej przez to olewaja

ha! brakowało mi tego goscia! KyS, Thomas! dorwijcie jego IP(o ile ma stale) znajdzcie adres i zrobcie mu grupową, kibicowska wizyte w domu.... :wink:

zuza pisze: aaaa Jeszcze jedno Robolem to TY chyba sam jestes Bo nie dorastasz Hydralikom do Pięt!!aa i moze im zazdroscisz?? zastanow sie nad soba "robolu" bo nie prezetentujesz ze soba zadnych wartość moralnych!! i dla mnie jestes nie robolem tylko robalem Pozdrawiam !!!!!!!! !!!

Ago/Zuzo! nie warto go chyba pozdrawiac....to jest żenujący czlowiek ktory nie ma odwagi cywilnej przyznac sie do tego co mowi. gwarantuje Wam koledzy z Gorzowa ze Robert to pewnie jakis nastoletni smarkacz, ktory pewnie raz byl na meczu, cos mu sie moze nie spodobalo i teraz sie dziecko wyzywa tam gdzie nie trzeba, a poza tym strone znalazl pewnie przypadkowo....

PS: taki maly offtopic jesli mozna: z "obliczen" wykonanych przez Marasa i przeze mnie wynika ze jesli zarowno my jak i Wy przegracie pierwsza runde play-offow(czego oczywiscie nie zycze!!!) to ponownie nasze druzyny spotkaja sie w lidze, w meczach o miejsca 5-6bodajze...a jesli tak sie stanie to beda to mecze(o ile dobrze licze) numer sześć i siedem miedzy naszymi druzynami w tym sezonie!!! sorry za ten offtopic jesli kogos uraziłem......
pozdrawiam kibicow i zawodniczki z Gorzowa!!!
reloaded :]

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 03 marca 2005, 22:42

Nie nie nie, no ja jestem zazdrosny Agnieszka napisala osobiiscie do roberta, czy to znaczy ze teraz on sie bedzie z nią prowadzał ? no ale podobno związki przez net szybko sie rozpadają wiec miejcie nadziej inni ktorzy chcą sie prowadzać :lol:

Ja jednak proponuje poprostu nie odpisywać na akie posty to mu sie znudzi a jak jeden post wywołuje reakcje na 2 strony to napewno pojawi sie nastepny

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 marca 2005, 22:54

Dokładnix ;) Dajcie już spokój biednym-upośledzonym i przestańcie mu odpisywać... obojętnie co wymyśli. Gość ma jeden cel - niszczyć to, co budują inni, nie ma sensu mu w tym pomagać.

Pozdrowionka dla normalnych (czyli 99%) kibiców (i koszykarek) z Gorzowa!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 03 marca 2005, 23:05

Ej no nie robcie mu krzywdy... Jeden pajac moze byc- wrecz byloby to wskazane!!!! Przynajmniej jest wesoło w przerwie miedzy sezonem zasadniczym a play-offami:-))))

Wolnośc dla Roberta!!!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: hmm

Postautor: thomas72 » 04 marca 2005, 13:34

LoKKuS pisze:Wolnośc dla Roberta!!!

co ty chcesz zeby robercik miał najlepsze posty z największa liczba uczestników... a z drugiej strony to faktycznie bez naszego ulubieńca było tak smutno :cry: , a teraz znów powrócił nasz zabawny "Joker" i znów bedzie wesoło. musimy brac to co on pisze pół zartem pół serio i smiać sie z niego i jego pierdół, które wypisuje.
PS
robert nie poddawaj sie... walcz dalej o swoje... coraz ciekawiej piszesz i juz tak nie bluzgasz jak kiedyś... zawsze mówiłem ze nawet małpe można czegos nauczyc... hihihi... małpka chce banana???
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 04 marca 2005, 16:27

A czy ja moge jednego dostać?

Niewątpliwie dzieki robertowi i jemu podobnym mamy najbarwniejsze frum nawet mielismy reklame w aktualnosciach

w sumie to musimy byc wdzieczni

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”