3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków 91:79
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków 91:79
7.10.2009 godz.17.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 3 kolejka FGE: Energa Toruń - Lider Pruszków
Mecz ciekawy. Lider jest mocnym zespołem, my też nie najgorszym.
. Sądzę, że torunianki wygrają ten mecz. Jak tam pruszkowanie wybieracie się do nas 
a co chcecie ich przywitać swoim wielkim fan clubem ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Zależy co masz na myśli mówiąc przywitanie. Poza tym odczep się od naszego fan klubu. Mamy to co na co nas narazie stać. Poza tym jak jest ekstra mobilizacja to zobacz sobie filmy na yt z naszym udziałem potrafimy zrobić hałas. Jak coś to na lider takie mobilizacji nie ma.
Dla mnie liczy się sam mecz i pojedynek obwodowych obu zespołów czyli par Krawiec-Gajda i Shields-Bond. Oby ten mecz nie pokazał poraz kolejny ile Toruniowi brakuje pod koszem,bo jak narazie to pani Chomać boryka się bardziej z kłopotami zdrowotnymi,a świeżo upieczona mężatka Patrycja Gulak jest moim zdaniem zupełnie bez formy. W grodzie Kopernika kibice z utęsknieniem czekają na dobrą wysoką koszykarkę zagraniczną,która może(nie musi) zagwarantować walkę o coś wiecej niż tylko ligowe średniactwo. Apetyty są,ale czy kasa się znajdzie? 
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
matrix pisze:Dla mnie liczy się sam mecz i pojedynek obwodowych obu zespołów czyli par Krawiec-Gajda i Shields-Bond. Oby ten mecz nie pokazał poraz kolejny ile Toruniowi brakuje pod koszem,bo jak narazie to pani Chomać boryka się bardziej z kłopotami zdrowotnymi,a świeżo upieczona mężatka Patrycja Gulak jest moim zdaniem zupełnie bez formy. W grodzie Kopernika kibice z utęsknieniem czekają na dobrą wysoką koszykarkę zagraniczną,która może(nie musi) zagwarantować walkę o coś wiecej niż tylko ligowe średniactwo. Apetyty są,ale czy kasa się znajdzie?
Akurat Chomac i Gulak nawet w takiej dyspozycji w jakiej sa spokojnie wystarcza na wysokie z Pruszkowa. I uważam własnie że to ta pozycja przeważy w tym meczu na waszą korzyść. Bo jeśli idzie o obwód to sytuacja wydaje sie wyrównana.
no też jestem bardzo ciekaw jak to się rozstrzygnie ale Bart fakty są takie że Chomać naprawdę jest nie w formie
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Mecz moze byc niezwykle ciekawy.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:Mecz moze byc niezwykle ciekawy.
ale drużynę rozlicza się z punktów,a więc jako kibic Katarzynek wolę zwycięstwo po brzydkim spotkaniu niż porażkę po ciekawym.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
no to zobaczymy...liczę, że nasze dziewczyny powstrzymają Shields i reszte Amerykanek
z Polkami nie powinno być raczej problemu 
konju1 pisze:http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091007/SPORT03/744149978
tylko te relacje są nadawane z kilkuminutowymi przerwami i bez bieżących statystyk. Polecam relacje live na plkk. Sam jednak będę obecny na meczu w Toruniu,bo nic nie zastąpi bezpośredniego oglądania dziewczyn biegających się za piłką i jeszcze starających się,aby ten przedmiot wpadł do kosza...
Energa Toruń – Blachy Pruszyński Lider Pruszków 91:79 (24:18, 17:18,27:21,23:22)
ENERGA: Krawiec 16, Gajda 7, Chomać 9, Gladden 19, Gala 13, Gulak 14, Radwan 7, Jasnowska 2, Waligórska 4, Bajerska 0.
ZAPIS RELACJI NA ŻYWO
http://sport.redblog.pomorska.pl/2009/10/05/3-kolejka-plkk-na-zywo-7-pazdziernika/#comment-2622
ENERGA: Krawiec 16, Gajda 7, Chomać 9, Gladden 19, Gala 13, Gulak 14, Radwan 7, Jasnowska 2, Waligórska 4, Bajerska 0.
ZAPIS RELACJI NA ŻYWO
http://sport.redblog.pomorska.pl/2009/10/05/3-kolejka-plkk-na-zywo-7-pazdziernika/#comment-2622
Mozarthio pisze:a co chcecie ich przywitać swoim wielkim fan clubem ?
Nie no, tego typu wypowiedzi psują atmosferę na forum LUB powinny być zamieszczane (wedle poleceń w regulaminie) jedynie w dziale kibiców. Mozarthio, nie siej zamętu...
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
Na takie buraczane zaczepki nie odpoweim. Ciekawe czy to jest na temat?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”