3 kolejka FGE: Odra Brzeg-Lotos Gdynia 54-63

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Re: 3 kolejka FGE: Odra Brzeg-Lotos Gdynia 54-63

Postautor: przemoe » 07 października 2009, 07:09

reaktywacja pisze:Przy okazji pytanie do zorientowanych - wiecie może dlaczego nie gra Magda Kaczmarska?

Ja zorientowany nie jestem, ale to może znowu ta pachwina co ostatnio.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 października 2009, 12:27

Sorry ze pisze dalej poza tematem, ale jak kraina geograficzna to Śląsk, a nie Dolny Śląsk. Inna sprawa, że z tego co mi wiadomo, mieszkańcy Brzegu wolą być pod administracja Wrocławia niż Opola.

Gratulacje dla Lotosu. Brzeg jakby miał lepsze polki pewnie jeszcze bardziej by siał popłoch w lidze, tak to jest od Denson uzależniony. Jak jej nie idzie to reszta nie ciągnie, tzn w tym meczu niby miała 17 pkt. ale skuteczność i straty bilansuje się z punktami. Jest jeszcze Sepulveda, która sobie dobrze poczyna, ale dwie zawodniczki + jedna przyzwoita Polska Małaszewska to według mnie trochę za mało i może tak być, że wygrają np. z nami(Orzeł), a później będzie wpadka ze słabszą drużyną. W Brzegu jeszcze jest jedna ciekawa Polka Teklińska, jeśli dobrze ją z turnieju w JG kojarzę to 'za 3" jej wszystko wpada. :wink: chyba, że mylę i żle skojarzyłem koszykarę :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Roberto930
Żak

Postautor: Roberto930 » 07 października 2009, 14:38

ginda pisze:Sorry ze pisze dalej poza tematem, ale jak kraina geograficzna to Śląsk, a nie Dolny Śląsk. Inna sprawa, że z tego co mi wiadomo, mieszkańcy Brzegu wolą być pod administracja Wrocławia niż Opola.

Tak, ale Śląsk dzieli się na Górny i Dolny.
Oprócz tego Dolny Śląsk można wyróżnić też jako kraine historyczną.
Co do drugiego zdania to mieszkańcy są w tej sprawie podzieleni...

Poza tym odpowiedź na post, który wcześniej przeoczyłem:

plk_ONeal pisze:Co do meczu: Chłopaki z Brzegu, nie martwcie się!! Z takich dwóch konfrontacji jedno zwycięstwo przed sezonem wzięlibyście w ciemno! Czyż nie?!? Jeszcze powojujecie w tej lidze, będzie ciekawie...

Tak zgadzam się w 100%, ale wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia i po wygranej nad Wisłą liczyliśmy na korzysty wynik w meczu z kiepsko spisującym się Lotosem.
Ale tak jak napisałem wcześniej, trzeba zapomnieć o tym meczu i skupić się na następnych. Mimo wszystko start ligi mam w tym sezonie bardzo dobry i oby tak dalej :)

___
Zdjęcia z meczu:
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/gallery ... 629&Ref=PH

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”