PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: Łukasz_UFB » 27 września 2009, 16:14

LIDER - LOTOS

Na inauguracje i mecz z mistrzem spodziewaliśmy sie Bóg wie czego... Niestety to co było naprawde sprowadziło nas na ziemie - może to przez godz. 13 i niedziele, nie wiem. Mam nadzieje ze za tydzięń na ŁKS-ie o stałej i normalnej porze bedzie lepiej...

Więc zbieramy sie w ~60 osób na sektorze. Ten dokładnie oflagowany wszystkimi flagami jakie mamy na wyposażeniu (tymi domowymi oczywiście). W pierwszej połowie prowadzimy średni doping wspomagany bębnem i werblem. W drugiej dzięki wspaniałemu widowisku na parkiecie doping o niebo lepszy i wręcz ogłuszający. Pod koniec meczu cała hala dopinguje z nami (~2000 osób), po wspaniałym rzucie LaToyi szaleństwo, jednak Leciejewska skutecznie uciszyła cały wiwatujący tłum :? W drugiej kwarcie prezentujemy flagowisko, a po meczu tradycyjne podziekowania dla zawodniczek (i vice versa)
Gości 0 :?

To tyle - mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej i na trybunach i na parkiecie 8)

Jak zwykle zdjęcia i filmiki wkrótce...

PS. Zapomniałem napisać - wisi także transparent "Miłość do Ojczyzny naszym prawem - 17 IX 1939r." W ramach solidarności z kibicami Lechii którzy dostali kare za patriotyczne transy :evil:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 27 września 2009, 17:16

Tak jak pisałem w temaciu o meczu.. Zabrakło tylko... samochodu.
ObrazekObrazek

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 30 września 2009, 17:38

na zdjecia i filmiki dlugo jeszcze bedzie trzeba czekac? :)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 30 września 2009, 17:48

Zdjęcia są już - ale czowiek który zajmuje sie stroną klubową - jak zwykle daje ciała i nie wrzuca ich na stronke.... :?
A filmiki - "robią się" 8) Wrzuce razem z fotkami....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 03 października 2009, 20:24

LIDER - ŁKS Łódź

Drugi mecz w naszej hali przyciągnął na trybuny około 1500-1600 osób, z czego w młynie usadowiło sie około 50 (w tym 5 Milan Milanówek i 11 FC Jaktorów). Sektor konkretnie oflagowany (w tym jedna flaga chłopaków z Milanówka oraz flaga naszego FC). W pierwszej połowie doping mizerny - zapewne przez to ze na parkiecie ciągła dominacja naszych koszykarek. W drugiej połowie postanowiliśmy sobie urozmaicić śpiewy: labadą, pogo oraz kilkoma śmiesznymi piosenkami (Kolorowych Jarmarków itd. 8) ) Po tym nasz doping stał sie konkretny i taki chciałbym słyszeć przez cały czas. Przed soba wieszamy także transparent dla Kasi Ćwiklińskiej (Ćwikła 3-maj sie), ponieważ odniosła bardzo poważną kontuzje. Prowadzimy także zbiórke pieniędzy, które przeznaczymy na oprawe meczu z Wisłą Kraków.

I tutaj porusze sprawe zdjęć - niestety jak napisałem wyzej człowiek, który zajmuje sie stroną internetową naszego klubu leci sobie w przysłowiowe kuleczki i nie wrzuca zdjęć które otrzymuje od naszego fotografa :roll: Obiecuje jednak że jak tylko coś sie pojawi (Zdjęcia i filmy), od razu je zamieszcze....

Środa Toruń a za tydzięń w sobote szykujemy małą niespodzianke na jakże ciekawy :roll: mecz z MUX-em.

PS. Gości 0 (tzn może ktoś był z Łodzi, ale śpiewów tudzież barw nie stwierdziliśmy na hali :? )

Obrazek
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 października 2009, 10:45

Do zobaczenia w Toruniu na pierwszym Waszym e-ligowym wyjezdzie! Pozdrawiam
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 04 października 2009, 12:13

...szkoda że nam ten Toruń wypadł w tygodniu... bo daleko nie mamy, a moglibyśmy się tam liczebniej stawić... ale cóż nie my ustalamy terminarz i trzeba się z tym jakoś pogodzić... nie ważne kiedy, nie ważne gdzie będziemy zawsze tam gdzie nasz Lider będzie grał... 8) ..więc do zobaczenia w Toruniu.
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 października 2009, 21:33

Staszek na tej zasadzie mozna zadac pytanie jaki matoł wyznaczył kolejke na 21.12? Moze uda sie klubóm dogadac o innym terminie bo to dla mnie fajny i trakcyjny wyjazd?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 07 października 2009, 18:33

Katarzynki Toruń - Lider Pruszków

Nie było mnie osobiście na tym wyjeździe - ale zostałem poinformowany i upoważniony do napisania relacji...

Wyjazd wypadł w ciągu tygodnia - ostatecznie na wyjeździe melduje sie 7 kibiców Lidera (kolejnych 3 musiało zrezygnowac z powodu obowiązków szkolnych :| ) Z tego co słyszałem wyjazd fajny - wycieczka po "Grodzie Kopernika" oraz wizyta na stadionie Unibaxu Toruń - tak klimatycznie. Na hali wywieszona flaga "Lider on Tour" oraz dosyć średni doping - wpływ ma na to wynik - ciągłe prowadzenie i dominacja Torunianek. Miejscowych opisywac nie bede - są forumowicze, sami niech napiszą kilka słów od siebie.

Także pierwszy wyjazd w PLKK (środa - Toruń) - 7 osób 8)

Obrazek
Obrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 07 października 2009, 19:36

z naszej strony cienko ze wskazaniem na bardzo :mrgreen:
Kibiców Lidrea pozdrawiam. Grunt ze było wesoło :mrgreen:
PS
W e-lidze przyjezni nie kupuja biletów.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 07 października 2009, 19:41

hermes46 pisze:z naszej strony cienko ze wskazaniem na bardzo :mrgreen:
Kibiców Lidrea pozdrawiam. Grunt ze było wesoło :mrgreen:
PS
W e-lidze przyjezni nie kupuja biletów.

Tylko część kibiców nie kupuje (przeważnie 20) :)
T Ę C Z A
L E S Z N O

yanek
Żak

Postautor: yanek » 07 października 2009, 22:44

U nas w Toruniu kiepsko. Mało liczbowo i jeszcze niektórzy nie okazywali wielkiej chęci do dopingu.

Lider dopingował praktycznie cały mecz. Czasami zdarzały się im tylko przerwy.
:)

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 08 października 2009, 21:49

Lubię wyjazdy do Torunia tam nie da się nudzić fajne miasto ;]
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 10 października 2009, 17:48

PTS LIDER - MUKS Poznań

Na wiadomo - niezbyt ciekawym meczu bez specjalnej spinki w pierwszej połowie zbieramy sie w jakies ~35 osób (głównie nowych - co mnie pozytywnie zaskoczyło) i przy pomocy sporadycznej pomocy bębna prowadzimy dosyć słaby doping. W drugiej połowie dojeżdża 6 osób z Milanu Milanówek oraz 6 z FC Jaktorów (razem z Jaktorowa 11), więc młyn liczył około 45, doping naprawde przyzwoity, reaktywujemy dawno nie śpiewane nuty. Flagi: oflagowanie tradycyjne - wszystkie domowe płótna wywieszone ("Lider Pruszków", "Historia", "Funny Boys", "US", "Żbików", "Jaktorów", "Pruszków to my" oraz reprezentacyjna "Pruszków") W drugiej połowie dowieszamy dwie flagi chłopaków z KS-u. To tyle. Oprawy zabrakło, poniewaz aura nie pozwoliła namalować koniecznych elementów - ale co sie odwlecze..... 8)

Środa - Gorzów - chęci wielkie, niestety mamy kłopot z transportem i może być ciężko.....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 13 października 2009, 18:33

Pojawiły sie (nareszcie :x ) zdjęcia, więc zgodnie z obietnicą wrzucam....

Lider - Lotos:

Obrazek

Obrazek

Lider - ŁKS:

Obrazek

Katarzynki Toruń - Lider:

Obrazek

Lider - MUKS Poznań:

Obrazek

Obrazek