Energa Toruń - relacje 09/10
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Energa Toruń - relacje 09/10
Wiem, że nie ma się zbytnio czym u nas chwalić, ale irytuje mnie mówienie, że jest cicho u nas na sali
Energa - MUKS
Ledwo około 5 w młynie. Doping, przerywany ale jest. Kibiców gości nie zauważono.
Energa - AZS Gorzów (nie wyjeżdżaliśmy - ogólnie rzadko wyjeżdżamy niestety)
Energa - Lider
Osób w młynie jakieś 7-8. Doping głośny chociaż z przerwami. Goście z Pruszkowa w liczbie około 8-10 osób.
Energa - Orzeł brak wyjazdu
Energa - Odra Brzeg
Pierwsza kwarta cicho bo było nas 5. Później więcej osób (10), ale wynik w miarę dobry dla nas i motywacja słaba to cisza przerywana dopingiem. Wszyscy oszczędzamy się na derby. IV kwarta prawie nieustający doping. W końcu wynik był na styk. Kibiców gości ni widu, ni słychu
Reasumując naszym największym problemem są ludzie. Kołujemy coraz to nowych jednak mało kto zostaje. Mam nadzieję, że będzie u nas coraz lepiej. Teraz derby i szykuję się pierwszy wyjazd w nowym sezonie
Energa - MUKS
Ledwo około 5 w młynie. Doping, przerywany ale jest. Kibiców gości nie zauważono.
Energa - Lider
Osób w młynie jakieś 7-8. Doping głośny chociaż z przerwami. Goście z Pruszkowa w liczbie około 8-10 osób.
Energa - Orzeł brak wyjazdu
Energa - Odra Brzeg
Pierwsza kwarta cicho bo było nas 5. Później więcej osób (10), ale wynik w miarę dobry dla nas i motywacja słaba to cisza przerywana dopingiem. Wszyscy oszczędzamy się na derby. IV kwarta prawie nieustający doping. W końcu wynik był na styk. Kibiców gości ni widu, ni słychu
Reasumując naszym największym problemem są ludzie. Kołujemy coraz to nowych jednak mało kto zostaje. Mam nadzieję, że będzie u nas coraz lepiej. Teraz derby i szykuję się pierwszy wyjazd w nowym sezonie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Energa Toruń - relacje 09/10
yanek pisze:
hmmm... to dziwne bo ja widzialem kibiców Katarzynek w Gorzowie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
yanek pisze:Energa - AZS Gorzów (nie wyjeżdżaliśmy - ogólnie rzadko wyjeżdżamy niestety)
Jak to ? Byli kibice z Torunia w sile 4 czy 5 głów...
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
może i byli ale pojechali indywidualnie tzn. piknikować
ja niestety nie mam mozliwości wyjeżdżać, ciezko mi nawet załatwic wolne na mecz w Toruniu, ale narazie jeszcze żadnego na spozywczaku nie opusciłem. Naszczęście teraz wolna sobota to na derby mogę jechać
Mam nadzieje, że zbiegiem czasu bedzie nam pomagało coraz więcej osób
rodgers-kibic z torunia pisze:może i byli ale pojechali indywidualnie tzn. piknikowaćja niestety nie mam mozliwości wyjeżdżać, ciezko mi nawet załatwic wolne na mecz w Toruniu, ale narazie jeszcze żadnego na spozywczaku nie opusciłem. Naszczęście teraz wolna sobota to na derby mogę jechać
![]()
Hehehe nie ma to jak kręcić beke z ludzi którzy byli w Gorzowie lub gdziekolwiek indziej samemu mają takowe wyjazdy "w dupie"
rodgers-kibic z torunia pisze:może i byli ale pojechali indywidualnie tzn. piknikowaćja niestety nie mam mozliwości wyjeżdżać, ciezko mi nawet załatwic wolne na mecz w Toruniu, ale narazie jeszcze żadnego na spozywczaku nie opusciłem. Naszczęście teraz wolna sobota to na derby mogę jechać
![]()
Nie piknikowali tylko normalnie dopingowali !!...
rzymi pisze:Wpadnijcie do Gdyni, macie blisko
Rzymi ja bardzo chetnie na Gdynie sie szykuje.Bede mogł odwiedzic moich znajomych i przy okazji obejrzec i poznac pare osób z Gdyni.
Na Derby trzeba jechac! Wiec foty napewno beda
Jeszcze jedna uwaga do Polkowic chciałem jechcac ale osoby które zazwyczaj jezdza na mecze tym razem sobie odpusciły wyjazd tzn wybrały zuzel
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Nie kręcę sobie beki z ludzi. Ci co byli w Gorzowie w Toruniu siedzą cicho. I nie dopingują. Więc jeżeli pojechali myślałem, że też jak zwykle piknikować. Mój błąd. Teraz wiara mocna derby później Poznań wypada, ale w piątek zobaczymy co się da zrobić 
16 osób z Torunia do dopingu. Ogółem było jeszcze trochę osób z Torunia, ale pikników nie liczę.
Przybyliśmy na mecz po pierwszej kwarcie. Spóźnieni z powodu problemów z busem. Poza tym jeszcze ochrona nam problemy robiła. Nie wiedziała m.in., że bilety dla gości są za darmo (zorganizowanych kibiców i do 20 osób). Jedziemy z niezłym dopingiem troszkę w IV kwarcie przycichamy dopiero, ale na koniec znowu dajemy pełną parą. Pod koniec meczu na halę wchodzą kibice Zawiszy (krzyczą tylko dwa czy trzy razy zawisza i wyzywają na toruń )i to jest chyba jedyny akcent kibicowski bydgoszczan. Kibice zgromadzeni na hali potrafią tylko gwizdać by nas zagłuszyć, na co odpowiadamy okrzykiem "Czemu gwizdacie czy wy języka nie macie". Ogółem wyjazd udany.
Przybyliśmy na mecz po pierwszej kwarcie. Spóźnieni z powodu problemów z busem. Poza tym jeszcze ochrona nam problemy robiła. Nie wiedziała m.in., że bilety dla gości są za darmo (zorganizowanych kibiców i do 20 osób). Jedziemy z niezłym dopingiem troszkę w IV kwarcie przycichamy dopiero, ale na koniec znowu dajemy pełną parą. Pod koniec meczu na halę wchodzą kibice Zawiszy (krzyczą tylko dwa czy trzy razy zawisza i wyzywają na toruń )i to jest chyba jedyny akcent kibicowski bydgoszczan. Kibice zgromadzeni na hali potrafią tylko gwizdać by nas zagłuszyć, na co odpowiadamy okrzykiem "Czemu gwizdacie czy wy języka nie macie". Ogółem wyjazd udany.
No dobra tera ja. Wyjazd jak nadmienił Yanek w 16 osob dopingujacych.
Sam mecz to przecietny nasz doping bez zadnej rewelacji! O "dopingu" miejscowych nie pisze bo to maksymalna zenada!!!!My "pozdrowilismy prezesa Zety" bo nie zgadzamy sie z zniszczeniem klubu!
Pod koniec meczu w hali pojawili sie "rumuni z Zawiszy" wyzwali raz Toruń i ...opuscili hale bawiac sie rzucajac w swoj obiekt ...kamieniami
Kiedy wpadły Ci co zwykle uciekali az miło. Powrót do Torunia w dobrej atmosferze.
Dzieki za wyjazd dla kibiców Elany (8 osób), Kujawiak Włocławek (1 osoba)
Fucki dla NetFansów którzy duza kozacza na forach a g...robia na meczach wyjazdowych
Sam mecz to przecietny nasz doping bez zadnej rewelacji! O "dopingu" miejscowych nie pisze bo to maksymalna zenada!!!!My "pozdrowilismy prezesa Zety" bo nie zgadzamy sie z zniszczeniem klubu!
Pod koniec meczu w hali pojawili sie "rumuni z Zawiszy" wyzwali raz Toruń i ...opuscili hale bawiac sie rzucajac w swoj obiekt ...kamieniami
Dzieki za wyjazd dla kibiców Elany (8 osób), Kujawiak Włocławek (1 osoba)
Fucki dla NetFansów którzy duza kozacza na forach a g...robia na meczach wyjazdowych
Ostatnio zmieniony 25 października 2009, 21:59 przez hermes46, łącznie zmieniany 1 raz.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Nas 5 w młynie. W sumie to nie był nawet młyn, bo cicho jak makiem zasiał. Niestety pałka do bębna zaginęła, wiec uderzyliśmy rzadko m.in. moim telefon
(Sony Ericsson - polecam). Troszkę lud się ożywił i było słychać Energa Toruń, albo Katarzynki tudzież defence. Stwierdzono grupkę 8 kibiców gości, którzy ograniczyli się tylko do klaskania przy osobistych. Teraz wyjazd do Poznania, możliwe iż pojedziemy znowu sporą grupką.
Aha bym zapomniał na koniec rzucamy skromne konfetti i serpentyny, które zostały po meczu w bdg.
Aha bym zapomniał na koniec rzucamy skromne konfetti i serpentyny, które zostały po meczu w bdg.
Ostatnio zmieniony 26 października 2009, 16:29 przez yanek, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tylko tyle pozdrowienia dla Sibki i smacznego!!!!!!
Niestety wyjazd do Poznania nie wypalił. Na busa za mało, a pociągi kompletnie nie pasujące. Na dodatek hala w Krzesinach leży strasznie daleko od dworca i to dodatkowy problem dla dojazdu PKP. Teraz u nas mecz z Lesznem, postaramy się w końcu zrobić co porządnego u nas na hali, bo to co jest dotychczas to wstyd.
yanek pisze: Teraz wyjazd do Poznania, możliwe iż pojedziemy znowu sporą grupką.
yanek pisze:Niestety wyjazd do Poznania nie wypalił. Na busa za mało, a pociągi kompletnie nie pasujące. Na dodatek hala w Krzesinach leży strasznie daleko od dworca i to dodatkowy problem dla dojazdu PKP. Teraz u nas mecz z Lesznem, postaramy się w końcu zrobić co porządnego u nas na hali, bo to co jest dotychczas to wstyd.
Czyli dzień jak co dzień...
Planujemy.... ale niestety nie dało rady...