Orzeł Polkowice - AZS Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Semper fidelis
- Nowy na forum
Re: Orzeł Polkowice - AZS Gorzów
W 25 sekundzie śpiewali ,,ZŁODZIEJE,, oskarżając kibiców z Polkowic o kradzież jakiejś torby Maciejewskiego a jak póżniej się okazało Maciejewski był tak podniecony wygraną że torbę zostawił w szatni a zaraz po meczu wybiegł z sali i oddalił się od niej jakieś dobre 300 metrów w poszukiwaniu swojej reklamówki a więc kogo jak kogo ale nas za ,,ZŁODZIEJI,, pomyślcie następnym razem za nim coś zaśpiewacie
Jestem z Gorzow pisze:Atletico pisze:http://www.gorzowska.tv/news.php?show=nw323
Co śpiewająkibice Gorzowa w 25s.?
Spiewamy ,, Złodzieje, złodzieje, złodzieje", dotyczy to sytuacjii w ktorej zagineła teczka trenera Maciejewskiego, cała sytuacja juz wyjasniona.
Aha a tak panikowaliście ze to Polkowice
Przeprosiny też były więc sprawę uważam za zamkniętą.
remas442 pisze:ORZEŁ KOSZ ORZEŁ KOSZ:):) ZAPRASZAMY DO BYDGOSZCZY![]()
i co Im pokazecie?
Cos mi sie przypomniało
PO CO WY GRACIE JAK WY KIBICÓW NIE MACIE!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:remas442 pisze:ORZEŁ KOSZ ORZEŁ KOSZ:):) ZAPRASZAMY DO BYDGOSZCZY![]()
i co Im pokazecie?![]()
Ze umiecie klaskac i gwizdac?
Albo dziadka który siedzi w sektorze gości (kibol?
) i zaczepia kibiców gości.
Cos mi sie przypomniało
Wyluzuj hermes
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:remas442 pisze:ORZEŁ KOSZ ORZEŁ KOSZ:):) ZAPRASZAMY DO BYDGOSZCZY![]()
i co Im pokazecie?![]()
Cos mi sie przypomniało
Hermes, ładnie się wyśmiewać?? W Toruniu też raczej wszystko w bólu się rodzi
PS w Polkowicach się 6 czy 7lat rodziło
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
hermes46 pisze:
i co Im pokazecie?![]()
Cos mi sie przypomniało
Koleś jesteście w e-klasie 4 sezony i zorganizowaliście się po raz pierwszy na mecz wyjazdowy w 16 osób... Wiadomo, że byłoby Was od h*ja więcej, ale przecież termin nie odpowiadał, bo to przecież sobota... No i nie można zapomnieć o tym, że do Bydgoszczy macie z 40km...
Jak na moje to Artego ma kibiców, co pokazał mecz z Tęczą, gdzie zebrało się ok 20 osób i całkiem nieźle sobie poczynali..
Z wypadów do Torunia przypomina mi sie tylko buczenie, gwizdy no i oczywiście trąbki...
Kolega jeżeli na twoje Artego ma kibiców. To ja się pytam co to za kibice co nie przychodzą na derby ?
Poza tym to nie był pierwszy wyjazd. Ogółem wyjazdów było 4. Możesz się spytać kibiców z Poznania czy byliśmy
Ogółem nie było nas za dużo to prawda, ale czekaliśmy 80 minut pod salą bo mieliśmy problemy logistyczne i 9 osób nie wytrzymało i poszło sobie . I tak dojechaliśmy tam w 16 osób z bębnem, w busie...w sumie to taki był bardziej samochód.
Poza tym to nie był pierwszy wyjazd. Ogółem wyjazdów było 4. Możesz się spytać kibiców z Poznania czy byliśmy
Ogółem nie było nas za dużo to prawda, ale czekaliśmy 80 minut pod salą bo mieliśmy problemy logistyczne i 9 osób nie wytrzymało i poszło sobie . I tak dojechaliśmy tam w 16 osób z bębnem, w busie...w sumie to taki był bardziej samochód.
buahaha ale się uśmiałem... nie wytrzymali i sobie poszli...
zajefajni kibice nie ma co...
Nie mnie ich oceniać fajnie, że chcieli jechać. Już ogólnie wszyscy mieliśmy się rozejść bo do meczu zostało 40 minut jak wyjeżdżaliśmy z Torunia. Jeżeli byłoby nas więcej to już byśmy na 100% nie dojechali bo i tak się zmieściliśmy ledwo co w samochodzie typu Volkswagen Trasporter, albo to Transit był w 16 osób + bęben, a większy bus pojawił się dopiero po meczu. Jakoś sobie radę daliśmy. 
hermes46 pisze:PO CO WY GRACIE JAK WY KIBICÓW NIE MACIE!!!!
Czytam i oczom nie wierze.
I kto to mowi...
Mały pisze:Wyluzuj hermeszaprosiny od remasa sa akurat szczere
a i tez osobiscie watpie zeby mial cokolwiek wspolnego z niemilymi rzeczami, ktore was tam spotkaly...
a my byliśmy w Bydzi chociaż nikt nas nie zapraszał

rzymi pisze:Mały pisze:Wyluzuj hermeszaprosiny od remasa sa akurat szczere
a i tez osobiscie watpie zeby mial cokolwiek wspolnego z niemilymi rzeczami, ktore was tam spotkaly...
a my byliśmy w Bydzi chociaż nikt nas nie zapraszał
powiedzmy, że Remasa łączą z Orzełkiem specjalne powody, o których nie śniło się filozofom
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mam pytanie: Co wasze wszystkie wywody Torunsko-Bydgosko-... Polkowickie maja do tematu AZS - Orzeł ?
Nie dosc ze to forum ostatnio idzie jak "krew z nosa" to jeszcze laduje mi sie 5 minut zeby te wasze wszystkie glupoty czytac..
a moderatorzy zamiast reagowac to jeszcze rozwijaja ten off topic 
Nie dosc ze to forum ostatnio idzie jak "krew z nosa" to jeszcze laduje mi sie 5 minut zeby te wasze wszystkie glupoty czytac..
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Mam pytanie: Co wasze wszystkie wywody Torunsko-Bydgosko-... Polkowickie maja do tematu AZS - Orzeł ?
Nie dosc ze to forum ostatnio idzie jak "krew z nosa" to jeszcze laduje mi sie 5 minut zeby te wasze wszystkie glupoty czytac..a moderatorzy zamiast reagowac to jeszcze rozwijaja ten off topic
Wcale nie musisz czytać tych głupot