Fantasy Euroligi 3

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Re: Fantasy euroligi 3

Postautor: garnett » 21 października 2009, 10:03

Osoby które wczoraj nie pojawiły się na drafcie zostają wykluczone z gry w tym i kolejnych sezonach fantasy.
Są to friel, bart_81, FAN PLKK i flash.

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 23 października 2009, 12:24

Zmianie ulega system rozgrywek fantasy Euroligi 3.
W związku z odpadnięciem czterech osób, które wcześniej zgłosiły chęc udziału w rozgrywkach, zmianie musi ulec system fantasy.
Niestety nie będzie meczów:każdy z każdym, mecz i rewanż.
Przed każdą koleką Euroligi należy wystawić 8 osobowy skład [5+3]uwzględniając pozycje zawodniczek wystawionych w pierwszej piątce.
Kolejność w grupach ustalana będzie wg systemu obowiązującego w fantasy PLKK.

Rozgrywki odbywają sie w 2 grupach:

GR A
garnett
diablewcielone:P
betti
jimmy
paulo2907
ann
reaktywacja

GR B
przemoe
hellraiser
BARTOLINO
Greebo
tadziu
krysti10
rzymi

Zwycięzcy grup zagrają w PO o 1 miejsce, drugie ekipy w grupach o brąz, zespoły z miejsc 3 - o miejsce piąte itd.
O każde miejsce rozegrany zostanie dwumecz.[zawodniczki będą punktowały w 1 i 2 meczu pierwszej rundy PO Euroligi Fiba]

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 23 października 2009, 12:44

szkoda, wielka szkoda - ta rywalizacja miała zajebiaszczy smaczek!! :(
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 23 października 2009, 12:46

oj, tak :D a te nasze mecze... :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 23 października 2009, 13:03

garnett pisze:oj, tak :D a te nasze mecze... :lol:

8)

ja po ostatniej akcji Milton z Valdemoro płaczę do dziś :lol: :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 03 listopada 2009, 15:40

Mam 3 zawodniczki Spartaka w swoim teamie ( + 2 inne, które nie dołączyły jeszcze do zespołów).. Czyli na dobrą sprawę mogę wystawić tylko 7 dziewczyn na nadchodzącą kolejkę. Czy mój wynik zostanie podzielony przez 7?

Co prawda już wystawiłem skład ale w ósemce były JMac i Big Syl więc nie wiem... mam wprowadzać jakieś zmiany?
ObrazekObrazek

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 03 listopada 2009, 15:57

Są dwie opcje:
-zaliczenie evali zawodniczek Szegedu i Spartaka z następnej kolejki
-poczekanie na rozegranie meczu i wtedy normalne doliczenie z tego meczu evali zawodniczek które teraz zostały wystawione
Osobiście jestem za 1 opcją, bo do rozegrania meczu wiele może się w składach zmienić, ale nie znam zdania Garnetta a bez niego decyzji nie podejmę.
Tabela będzie ustawiona według średniej, więc nie będziesz miał wpisanego zera za zawdoniczki Spartaka. Oczywiście może się okazać niezależnie od opcji którą wybierzemy, że Twoje zawodniczki nie zagrają czy to w następnej kolejce czy w meczu przełożonym rozegranym później. Wtedy nic nie poradzimy i będziesz miał doliczone zero. Decyzję czy zmieniać skład pozostawiam Tobie.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 03 listopada 2009, 16:04

Podobny problem - podobnie optuję - evale z następnej kolejki. Trudno.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 03 listopada 2009, 16:17

O kurde, dopiero teraz przypomniałem sobie, że jeszcze Ciglar jest z Szegedu czyli wypada mi 6 zawodniczek: standardowo dwie CP (bo jeszcze nie ma ich w Jekach) i teraz AJZ, Syl, JMac (Spartak) + Ciglar (Szeged).

Mamy 2. kolejkę. Jeśli zaliczymy im evale z 3. kolejki to później na 4. kolejkę będą zaliczone te z 5.? I tak dalej?
Czy po prostu eval z 3. kolejki będzie zaliczony dwa razy: normalnie (do trzeciej kolejki) i do tej co teraz?
ObrazekObrazek

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 03 listopada 2009, 16:29

Jeżeli na 3 kolejkę wystawisz którąś z zawodniczek wystawionych na obecną kolejkę to w 3 kolejce będzie liczona dwa razy (raz do drugiej kolejki i raz normalnie do trzeciej). Podobnie jest teraz w PLKK z zawodniczkami drużyn, które pauzują.
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 03 listopada 2009, 16:36

Ok, o to mi chodziło tylko napisałem w bardziej zakręcony sposób :wink: w takim razie też byłbym za tą opcją :wink:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 03 listopada 2009, 19:37

Ja jestem za poczekaniem co do decyzji na temat meczu Szeged-Spartak, bo ogolnie wolałbym by jednak zaliczano wyniki z tego spotkania.

ps. co z osobami które nie wystawiły składu na tą kolejkę przed dzisiejszym meczem Brno-Fener?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 03 listopada 2009, 20:29

Kto nie wystawił składu przed dzisiejszym meczem moze to zrobić nie wystawiając zawodniczek z tego meczu. Ostani raz takie spóźnienie nie bedzie karane.

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 05 listopada 2009, 15:29

sobie liczymy sami
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 09 listopada 2009, 20:30

To jaka jest końcowa decyzja na temat meczu Szeged-Spartak? Spotkanie odbędzie się niestety dopiero w styczniu, wiec jednak optowałbym za tym by zawodniczkom zaliczono takie evale jak otrzymają w najbliższej kolejce spotkan.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”