PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: Staszek_LIDER » 17 października 2009, 09:55

Endrju pisze:Co do kibiców przyjezdnych. Cieszy mnie bardzo ze kolejna ekipa *(skromna ale wazne ze byla) zawitala w Gorzowie. Ile to lat bylo ze do Gorzowa przyjezdzaly tylko 2-3 ekipy dopingujace na sezon... a tu 2 mecz u siebie i zawitali kolejni kibice ;).

...a u nas znowu odwrotnie.... 3 mecze u nas i gości wciąż 0 :(

Endrju pisze:PS moze to nie ostatni wyjazd Lidera do Gorzowa w tym sezonie ;)... i spotkamy sie w play off :)

[/quote]
Też mamy taką nadzieje. Ale to czy spotkamy się w play off zależy od naszych dziewczyn. 8)
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 października 2009, 19:49

Lider Pruszków - Orzeł Polkowice

W młynie zbiera sie ~50-55 osób (5 Milan Milanówek i 8 FC Jaktorów). Prowadzimy ciągły doping wspomagany przez dwa bebny. Wywieszamy sporo flag w tym jedna chłopaków z Milanówka. W połowie pierwszej kwarty prezentujemy małą prezentacje - rzucamy konfetti przy asyście około 80-100 mąłych flag na kijkach - wyszło średnio. W II kwarcie solidaryzujemy sie z akcją "koniec pzpn" i pozdrawiamy leśnych dziadków. Na barierce pojawia sie także transik "Ciao Bella! #15" w ramach powitania naszej nowej zawodniczki z Włoch. Na tym koniec z naszej strony....
Teraz goście - no cóż teraz rozwine temat niestety. Do Pruszkowa przyjeżdża grupa ~15 osób (jako ze nie byli to kibice Orła - przyjmujemy 0) w śmiesznych koszulkach CCC z bębnem i megafonem. Dopingują - o ile można tak powiedziec na siedząco. I teraz mniej przyjemne sprawy - jeden z tych że super kibiców przez megafon zaczyna ubliżać naszym koszykarkom od najgorszych gdy te sa przy piłce - potwierdził to spiker oraz prezes klubu. Idziemy grzecznie zwrócić uwage temu delikwentowi - nie skutkuje. Po meczu postanawiamy wyjasnić pare spraw i czekamy w około 20 osób pod brama wjazdową - "pseudo kibice" bardzo sie śmieją gdy nas widza i prowokują z wnętrza busika - jednak gdy zaczynamy sie do niego zbliżać miny nie sa już takie wesołe i kierowca zrywa sie pod prąd - tracąc jedną wycieraczke.... Nie wiem jaki jest stosunek kibiców Orła do CCC, ale zmuszeni byliśmy zareagowac - nie damy sobie w kasze dmuchac na swoim terenie... - Na meczu śpiewamy także w strone pseudo fanów z Polkowic - "Co wy śpiewacie jak nazwy klubu nie znacie". To tyle - prosiłbym przedstawiciela kibiców ORŁA o kontakt na pw w celu ewentualnego wyjasnienia sprawy....
Zdjęcia niedługo...
Ostatnio zmieniony 24 października 2009, 21:30 przez Łukasz_UFB, łącznie zmieniany 1 raz.
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
xavery2
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: xavery2 » 24 października 2009, 19:57

zapewne jest to słynna grupa Pikników, która już kilka razy była w Lesznie :wink: czyli tzw. "chodząca reklama"
myślę, że nawet koledzy z Polkowic potwierdzą moje słowa, gdyż tam się nie układają najlepiej relacje między kibicami :(
niemniej widzę, ż e macie ładną ekipę i mam nadzieję, że przyjedziecie też do Leszna :)

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 24 października 2009, 21:23

Łukasz (L) pisze:Na meczu śpiewamy także w strone pseudo fanów z Polkowic - "Co wy śpiewacie jak nazwy klubu nie znacie".

A ja dziękuję za to :) moze to dziwne, ale dzięki :)
Nie słyszałem, żeby któryś z kibiców ORŁA zjawił się na meczu. :lol: :lol: :lol: :lol: Pikniki się napinają :D:D Co na to prezes i właściciel, którzy tak bardzo chcieli tych kulturalnych kibiców :)

Ps. A czy było rzucone hasło : "Był, będzie, jest ORZEŁ MKS"? Czy tylko stałe walenie w bęben z charaklterystycznym rytmem C C C ;>

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 października 2009, 21:29

Przyjechali z bebenkiem i wybijali rytmy i C C C...
Żadnych śpiewów nie było - podkręcali tylko tego pajaca z magafonem i bawili sie jakimiś smiesznymi dmuchanymi balonikami....
Sprawa już sie wyjaśniła
Dlatego przyjmujemy ze kibiców gości w Pruszkowie - 0

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 24 października 2009, 21:53

Ależ sie ubawiłem :) Hehehehehe nadal nie mogę uwierzyc - ci dobrzy, kulturalni, nienaganni kibice - reklama, wyzywali koszykarki druzyny przeciwnej :shock: :shock: Co się na tym świecie porobiło :D :D :D

Semper fidelis
Nowy na forum

Postautor: Semper fidelis » 24 października 2009, 21:58

Proszę o fotki tych nie kulturalnych kibiców... 8) jak ktos ma...?

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 października 2009, 22:05

Fotki z meczu pojawią sie na www.lider.pruszkow.pl wkrótce - jak kogoś interesuje - na forum tutaj wrzuce te ciekawsze dotyczace naszej strony....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 24 października 2009, 23:12

Łukasz (L) pisze:Dlatego przyjmujemy ze kibiców gości w Pruszkowie - 0

pomijając całą sytuację co kto i dlaczego co śpiewał nie można przyjąć, że gości 0.

za chwilę dojdzie to takich absurdów, że każdy będzie tworzył swoje kryteria uznania czy goście byli czy nie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 25 października 2009, 10:38

Marco pisze:

pomijając całą sytuację co kto i dlaczego co śpiewał nie można przyjąć, że gości 0.

za chwilę dojdzie to takich absurdów, że każdy będzie tworzył swoje kryteria uznania czy goście byli czy nie.

... cała "ekipa" CCC siedziała na sektorze VIP - i to chyba jest jakiś absurd ... to może jeszcze doliczymy żony/kochanki działaczy i wszystkich innych co siedzieli w sekrorze VIP-gośćie ?? ??
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 października 2009, 12:23

rafi pisze:
Marco pisze:

... cała "ekipa" CCC siedziała na sektorze VIP - i to chyba jest jakiś absurd ... to może jeszcze doliczymy żony/kochanki działaczy i wszystkich innych co siedzieli w sekrorze VIP-gośćie ?? ??

ustalcie miedzy sobą jakieś wersje bo

Teraz goście - no cóż teraz rozwine temat niestety. Do Pruszkowa przyjeżdża grupa ~15 osób (jako ze nie byli to kibice Orła - przyjmujemy 0) w śmiesznych koszulkach CCC z bębnem i megafonem. Dopingują - o ile można tak powiedziec na siedząco.

więc czy to były matki zony kochanki i gdzie siedzieli malo mne interesuje w tym przypadku, jeśli jak pisze twoj kolega [b]dopingowali uzywali bębna i megafonu to nalezy uznać ich za kibiców przyjezdnych. I nieważne czy było to samo CCC. Niei kwalifikuje sie to do takiego przypadku, że na VIpach siedzi sobie matka żona chłopak dziewczyna bez barw i tylko klasnie po celnym rzucie.

Wg twojej interpretacji to w Krakowie nigdy nie było kibiców Lotosu bo przyjeżdzali w koszulkach z nazwą zespołu,krzyczeli nazwę sponsora a nie klubu (Basketball Investments SA)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 25 października 2009, 12:47

Nie wiem dlaczego sie czepiasz sie kibiców Lidera? Sa to mili troszke zakreceni ludzie. Faktycznie doszło do sytuacji takiej ze sami kibice Orła wypieraja sie tych "kibiców". Mam dziwne wrazenie ze ci "kibice" beda jezdzic po całej Polsce i szargac dobra opinie chłopaków z Polkowic. Sam podobno nalezysz do "ekipy wyjazdowej" tylko mały zonk jakos w Toruniu Was jeszcze nie widziałem. Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP :lol: :D. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!! Na PO z ta mała różnica ze siedziały za ławka rezerwowych w liczbie 1 dziewczyny!!!
Sumujac panie Marco daj Pan sobie siana, nie podobaja Ci sie opisy kibiców Lidera nie czytaj, nie komentuj.
A jeszcze jedno miałes moze mozliwośc rozmowy z nimi? Obstawiam ze ...nie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 25 października 2009, 12:55

hermes46 pisze:Nie wiem dlaczego sie czepiasz sie kibiców Lidera? Sa to mili troszke zakreceni ludzie. Faktycznie doszło do sytuacji takiej ze sami kibice Orła wypieraja sie tych "kibiców". Mam dziwne wrazenie ze ci "kibice" beda jezdzic po całej Polsce i szargac dobra opinie chłopaków z Polkowic. Sam podobno nalezysz do "ekipy wyjazdowej" tylko mały zonk jakos w Toruniu Was jeszcze nie widziałem. Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP :lol: :D. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!! Na PO z ta mała różnica ze siedziały za ławka rezerwowych w liczbie 1 dziewczyny!!!
Sumujac panie Marco daj Pan sobie siana, nie podobaja Ci sie opisy kibiców Lidera nie czytaj, nie komentuj.
A jeszcze jedno miałes moze mozliwośc rozmowy z nimi? Obstawiam ze ...nie.

Co ma piernik do wiatraka... Marco najwyraźniej nie wie jak myśleć o tym, że byli kibice z Polkowic a jednak piszę się, że jest wyjazdowe "0" pewne jest to, że jakbyśmy byli to by były 3ekipy dopingujące :lol: :lol: Ty jednak problem wyolbrzymiasz i podajesz dziwne przykłady i bardziej twój post wygląda na "czepianie się". pozdrawiam.
Co do sytuacji zrobili nam siarę ale są pewne "+" :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 października 2009, 12:59

Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP

generalnie w tym dziale się nie angażuje, jako PIKNIK a nie prawdziwy kibic dopingujący :twisted:
ale kolega z Torunia chyba ma problemy ze wzrokiem.
Kibice/Pikniki Wisły zakładają koszulki Wisły( nie chyba Wisły!!!) w momencie kiedy zaczyna się mecz! i tak też było w poprzednim sezonie na SP w Toruniu. a czy siedzieliśmy na sektorze VIP? nie wydaje mi się, siedliśmy na miejscach na które dostaliśmy bilety w kasie.a jak nam sprzedali na Vipów to już problem Pani z kasy nie nasz :lol:
sory, że w temacie o Pruszkowie, ale prawdziwy kibic z Torunia niejako sprowokował mnie do tego wpisu, jako że dane mi było być w poprzednim sezonie w Toruniu na meczu przywołanym przez forumowicza hermes46.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 25 października 2009, 13:12

Ann mały problem w Toruniu nie ma miejsc numerowanych i ...siadasz gdzie Ci wygodnie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Kibice”