7 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Odra Brzeg 64-62

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

7 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Odra Brzeg 64-62

Postautor: ann » 22 października 2009, 14:03

Sobota, 24.10.2009 godz. 18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

friel
Kadet

Re: 7 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Odra Brzeg

Postautor: friel » 24 października 2009, 18:31

w Gorzowie gorąco na 3 min przed końcem tylko 3 pkt przewaga AZS-u
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Roberto930
Żak

Re: 7 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.- Odra Brzeg 64-62

Postautor: Roberto930 » 24 października 2009, 18:52

AZS Gorzów 64:62 Odra Brzeg

Szkoda, było tak blisko! :cry:

Ale brawo Odra za walkę! Niewiele brakowało, a w naszej lidze nie byłoby już niepokonanego zespołu... :|

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 24 października 2009, 18:57

Uff..jeszcze tak gorąco w tym sezonie nie było. Cóż najsłabszy mecz w naszym wykonaniu i dobrze ze przy takiej mizernej grze udało sie wygrać. Ale teraz wziąc sie w garsc, zeby z taka gra do Madrytu nie pojechac

friel
Kadet

Postautor: friel » 24 października 2009, 19:19

Mogło być naprawdę różnie :) Odra zwietrzyła szansę i była o włos jak na wicemistrza statystyki straszne to chyba najcenniejsze zwycięstwo w tym sezonie z psychologicznego punktu widzenia

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 24 października 2009, 19:33

A po poprzedniej kolejce pisałem, że Gorzów kolejnych pięć spotkań powinien raczej spokojnie wygrać...:) To sa właśnie uroki polskiej ligi.:) Ale też po raz kolejny okazuje się, że Odra w tym sezonie jest mocniejsza niż w poprzednim i transfery wypaliły bardzo dobrze. Może AZS podszedl do meczu nieco lekceważąco, myśląc o debiucie w Eurolidze i trzeba wierzyć, że w środę zagra już na lepszym poziomie. Mam wrażenie, że póki co zawodzą Spencer i Dureika, po których chyba spodziewano się więcej.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 24 października 2009, 19:44

Mam wrażenie, że póki co zawodzą Spencer i Dureika, po których chyba spodziewano się więcej

ja tam jestem najbardziej zaskoczona Vidacic. bo jakby nie patrzeć to do Polski przyszła jako gwiazda ligi serbskiej, a w Gorzowie chyba póki co Maciejewskiego do siebie nie przekonuje.
cóż... zawodzą, czy nie ale Gorzów wygrywa i jest jedyną niepokonaną drużyną w lidze i to chyba jest jednak ważniejsze.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 24 października 2009, 19:48

ann pisze:
Mam wrażenie, że póki co zawodzą Spencer i Dureika, po których chyba spodziewano się więcej

ja tam jestem najbardziej zaskoczona Vidacic. bo jakby nie patrzeć to do Polski przyszła jako gwiazda ligi serbskiej, a w Gorzowie chyba póki co Maciejewskiego do siebie nie przekonuje.
cóż zawodzą, czy nie ale Gorzów wygrywa i jest jedyną niepokonaną drużyną w lidze i to chyba jest jednak ważniejsze.

Jak to Maciejewski powiedzial kiedys o testowanej Białorusince i Chorwatce?... "nie ten poziom" i niestety na dzien dzisiejszy o Jeli mozna powiedziec "Nie ten poziom" :x
Nie zdziwilbym sie osobiscie jakby w grudniu rozwiazali z nia kontrakt a zakontraktowali gracza pokroju Anosike...

Co do dzisiejszego meczu to musze przyznac ze w tym sezonie tak slabego meczu w wykonaniu AZS-u jeszcze nie widzialem... Brzeg tez specjalnie nic wielkiego nie gral... ale my naprawde slabo... Oby wyciagnely wnioski i w Madrycie sie obudzily.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 24 października 2009, 19:56

No tak, Jelacic zawodzi bardziej. Tylko że też - przynajmniej według mnie - nie miała takich rekomendacji, bo status gwiazdy ligi serbskiej, to jednak nie to samo co odgrywanie czołowej roli w drużynie z 16-stki Euroligi czy gra w mistrzostwach Europy w drużynie, która zajęła w nich czwarte miejsce...
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

friel
Kadet

Postautor: friel » 24 października 2009, 21:30

może jeszcze Jeli nie skreślajmy może błyśnie wkoncu

feri
Młodzik

Postautor: feri » 24 października 2009, 22:14

Jednym słowem niesamowita kołyska formy AZS w tym sezonie. No ale ciągle wygrywamy, jako jedyni. Na szczęście, ....... <--- i tutaj słowo wykrzyczane przez Kruszynę po celnej trójce :)

PS. Sędziowie do bani, nie istnieje dla nich coś takiego, jak błąd 3 sekund :shock:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”