LIDER:

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

hermes46 pisze:Ann mały problem w Toruniu nie ma miejsc numerowanych i ...siadasz gdzie Ci wygodnie.
Nie wiem dlaczego sie czepiasz sie kibiców Lidera? Sa to mili troszke zakreceni ludzie.
Mam dziwne wrazenie ze ci "kibice" beda jezdzic po całej Polsce i szargac dobra opinie chłopaków z Polkowic.
Sam podobno nalezysz do "ekipy wyjazdowej" tylko mały zonk jakos w Toruniu Was jeszcze nie widziałem.
Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP![]()
. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!!
Sumujac panie Marco daj Pan sobie siana, nie podobaja Ci sie opisy kibiców Lidera nie czytaj, nie komentuj.
A jeszcze jedno miałes moze mozliwośc rozmowy z nimi? Obstawiam ze ...nie.
Ann mały problem w Toruniu nie ma miejsc numerowanych i ...siadasz gdzie Ci wygodnie.
chłopie weź nie pier**** bo sam nie raz byłem w Toruniu na meczu jako kibic gości. I jakoś bardzo skrupulatnie ochrona egzekwowała gdzie mam usiąść.

hermes46 pisze:Owszem było pare osób na Superpucharze Polski w ubiorze chyba Wisły(?). Zaczeły te osoby ubierac koszulki Wisły (!!!!) w momencie kiedy poczuły sie bezpieczne i oczywiście siedziały w ...sektorze VIP![]()
. Dodajmy (zeby nie było wytłumwaczenia) ze hala swieciła pustkami!! Na PO z ta mała różnica ze siedziały za ławka rezerwowych w liczbie 1 dziewczyny!!!

Mały pisze:Wiekszosc tych ludzi na zdjeciu widze pierwszy raz na oczy bo nawet wczesniej ich nie widzialem na meczu u nas... ale moglem przeoczyc ...
Staszek_LIDER pisze:Po pierwsze:
Przyjmujemy że gości z Polkowic 0, bo jedyną ekipą udzielającą się tam oficjalnie w środowisku kibicowskim są kibice Orła.
Staszek_LIDER pisze:Po pierwsze:
Przyjmujemy że gości z Polkowic 0, bo jedyną ekipą udzielającą się tam oficjalnie w środowisku kibicowskim są kibice Orła.
..

Tylkoe jeszcze jedno pytanie - co ten temat tak strasznie obchodzi kibiców WISŁY KRAKÓW - najaktywniejsi w temacie Lider Pruszków - kibice Białej Gwiazdy

Łukasz (L) pisze:A nie odnosisz wrażenia że jedynymi osobami które zgłaszają jakies CIĄGŁE problemy dotyczące naszego podwórka to kibice Wisły?
Przed sezonem pórbowałeś udowodnić że jesteśmy kibicami z dupy
- jezeli pisze ze kibiców z Polkowic 0 - tzn ze MY uznajemy 0 - gdzies mam to co mysli ktoś inni - i w posezonowym podsumowaniu bedzie - 0.
Uznajemy kibiców Orła a nie jakąś śmieszną ekipe CCC
Tyle koniec jakiejkolwiek dyskusji ze strony Lidera - bede wpisywał jedynie relacje bo jakoś nie mam chęci dyskutowac o tym co tu sie dzieje....
A ile było gości jak to taki problem niech sobie dopowie kazdy sam - tyle z mojej strony......
PS. jak jest jakiś problem to go zamknij - bedziesz miał święty spokój....

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości