Puchar Polski - Wisła : AZS Poznań 76:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 05 marca 2005, 19:55

TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 70 : 50

INFO RADIO KRAKÓW

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 marca 2005, 19:56

63-43. chyba nie musze pisac dla kogo....

ponoc Wisla robi sobie piknik, zeby nie powiedziec biesiade z naszego zespolu.....tragedia....
reloaded :]

Gość

Postautor: Gość » 05 marca 2005, 19:57

TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 72 : 50 2.30 do konca

INFO RADIO KRAKÓW

Gość

Postautor: Gość » 05 marca 2005, 19:59

TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 76 : 54 KONIEC

INFO RADIO KRAKÓW

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 marca 2005, 20:02

Anonymous pisze:TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 76 : 54 KONIEC

INFO RADIO KRAKÓW

kleska? tragedia? żenujaca porazka? rozjechanie przez TIRa lub koparke? niech mi ktos pomoze bo juz sam nie wiem jak mam to nazwac.....
i niech mi jeszcze ktos powie co stalo sie z ta druzyna w czasie przerwy, kiedy wynik byl w okolocach remisu? a moze po przerwie na boisko wyszla tylko wisla a AZS zostal w szatni?bo odnosze takie wrazenie......
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 05 marca 2005, 20:23

Tak jak mowilem, Wisla bedzie chciala sie odegrac za ostatnie porazki i rozjedzie Poznan.

Gość

Postautor: Gość » 05 marca 2005, 20:25

osesek

Postautor: osesek » 05 marca 2005, 23:00

dzisiejsza dawka besketu naprawde mnie satysfakcjonuje!! :D dawno się tak nie zasiedziałem na Reymonta od 16 do 20 ale było warto choćby dla przepięknego bloku Nolan... no po prostu cudeńko, myśle , że cała sala tesz była wniebowzieta tym zagraniem. Co do meczu Wisełki to tesz niezły, na początku to Poznań robił co chciał nasze jak zwykle spały no i Maryna miała jak zwykle serie takich pudeł, że szkoda gadać, a że nie było Ivy(grypka...Scary z resztą tesz chora grała) to weszła Czarna i to jak!! naprawde dziewucha se poszalała!! hehe 5 pkt z rzedu i remis!! i zaczyna się koncert.... ogolnie 3 kwarte to laski nieźle pojechały z Azs--em Radwan 2 soczyste trójki mmmm
Najbardziej jednak zadziwia, że 4 kwarte Wisła grała składem :1.Radwan 2.Monia 3 Knagur 4.Dorota i Czarna.... Zapolski więcej takich numerów

nie chce mi się pisać w drugim poscie o 2 meczu więc zrobie to tutaj Gdynia- Pabie no masakra.... jakby Kozioł nie wpóścił w ostatniej kwarcie Motyl i tej drugiej, ale nia Pawlak ( po co im takie zawodniczki ...pomyłka, totalna ...obie miały niby rozgrywać a chyba żadna nie chciała, albo nie umiała Motyl się najlepiej umie potykać i przewracać :lol: )to by było 40 w placy!! najwyżej było chyba 36...
o bloku Nolan jusz pisałem ZAJEBISTY!! Biba to jest ktoś!! 8) na początku 3 kwarty po jej 2 trójkacha wynik był Polfa 23 --22 Biba no oczywiście + reszta zaspołu czyli jakieś 50 bo od połowy 2 kwarty juz było w granicach +30 dla Gdyni.... ale trzeba wspomnieć o sędziach bo moim zdaniem "troche" no może "bardziej troche" pomagali Gdyni naprawde śmiech na sali co oni wyprawiali ..... ale z drugiej strony walka była ostra Pantelejewa dostała Techniczny za .. no właśnie za co?? nie mam pojęcia... żenada z drugiej strony Elina od kilku lat ewidentnie ma jakieś porachunki z Tomą hihi było na co popatrzeć
scysji na lini P - G ciąg dalszy szkoda , że nie było Małgosi :twisted: ponoć Leo ma nowe zęby?? wiem świnia ze mnie, ale to co dziś Włókniarz pokazał to katastrofa!! chyba się dziewuchom grać nie chciało to jest dla mnie jedyne wytłumaczenie tego ...... acha zapomniałem Ola Chomać gra naprawde nieźle!! i Monia V. tesz!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 marca 2005, 23:12

osesek pisze: ....cała sala tesz była wniebowzieta....
.... dziewucha se poszalała!! ....
.... i Monia V. tesz!!

:shock: :shock:

a wracajac do tematu: po pierwsze: bardzo ciezko widze te play-offy z wisla za tydzien a po drugie: na poczatku myslalem o finale Lotos vs Włókniarz, ale teraz coraz bardziej zaczynam myslec o finale lotos vs wisla...... :cry: [/b]

Koleżanka O.

Postautor: Koleżanka O. » 05 marca 2005, 23:20

wiesz co Mytek, jesteś niemiły.... jakbyś wypił tyle co my po meczu to TESZ :evil: byś tak pisał!! a w ogóle ten tekst powstał w 5 minut!! i łysy tak się zmęczył tym pisaniem, że JUSZ :evil: przybił gwoździa... no koniec relacji na dziś idziemy spać bo jutro TESZ :evil: coś do obejrzenia ..... POZDRAWIAM MONIE SIBORE!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 marca 2005, 00:47

Mytek pisze:
Anonymous pisze:TS Wisła Can-Pack Kraków - AZS Poznań 76 : 54 KONIEC

INFO RADIO KRAKÓW

kleska? tragedia? żenujaca porazka? rozjechanie przez TIRa lub koparke? niech mi ktos pomoze bo juz sam nie wiem jak mam to nazwac.....
i niech mi jeszcze ktos powie co stalo sie z ta druzyna w czasie przerwy, kiedy wynik byl w okolocach remisu? a moze po przerwie na boisko wyszla tylko wisla a AZS zostal w szatni?bo odnosze takie wrazenie......
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hmmmm... przecież przegranie meczu z uczestnikiem Euroligi na jego parkiecie 20 punktami, do tego po walce, nie przynosi żadnej ujmy. Rozumiem Mytek, że wolałbyś, by Twój zespół wygrywał wszystkie spotkania, ale jednak potrzebne jest spojrzenie bardziej obiektywne. Wynik dzisiejszy był dokładnie taki, jaka jest różnica między tymi zespołami, gdy spotkanie toczy się w Krakowie. A dwadzieścia punktów w zupełnie bez znaczenia meczu, z liczącą się już w Europie Wisłą, to żadne "rozjechanie", więc nie ma co się aż tak smucić. Po prostu troche ostrzejszy sparing... rozpoznanie bojem przed play-off i tyle.

Ps. Szymon - dziwię się, że jeszcze wogóle chce Ci się toczyć dyskusję. Przecież wiadomo, że Wasze zwycięstwo kilka tygodni temu z Lotosem w spotkaniu ligowym jest bez znaczenia, a dzisiejszy wynik w imprezie drugiej kategorii świadczy wyraznie, że Włókniarz jest o klasę gorszy i nawet nie powalczy. A Ty lepiej nie podburzaj, bo zostaniesz wpisany przez wiecznie pokrzywdzonych na listę wrogów publicznych (obok między innymi sędziego Wozniewskiego). Zresztą obojetnie, czego byś nie napisał - i tak nie masz racji :D Z dołu (tabeli) widać lepiej...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 marca 2005, 00:55

Seba pisze:Ps. Szymon - dziwię się, że jeszcze wogóle chce Ci się toczyć dyskusję. Przecież wiadomo, że Wasze zwycięstwo kilka tygodni temu z Lotosem w spotkaniu ligowym jest bez znaczenia, a dzisiejszy wynik w imprezie drugiej kategorii świadczy wyraznie, że Włókniarz jest o klasę gorszy i nawet nie powalczy. A Ty lepiej nie podburzaj, bo zostaniesz wpisany przez wiecznie pokrzywdzonych na listę wrogów publicznych (obok między innymi sędziego Wozniewskiego). Zresztą obojetnie, czego byś nie napisał - i tak nie masz racji :D Z dołu (tabeli) widać lepiej...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek ...niestety :cry:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 00:59

Simon, ten pucharek dla mnie ??? :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 marca 2005, 01:09

Szymon pisze:Simon, ten pucharek dla mnie ??? :lol:

czemu nie? - z tym, że jeśli dla Ciebie to by należało zmienić mu nazwę z "pucharek" no co najmniej "kufel"... :lol: :lol: :lol: - no, może być puchar (byle pełny)... :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 06 marca 2005, 08:09

(obok między innymi sędziego Wozniewskiego).

Odbijcie od Wacka :wink: :wink: :wink:
Choć Wacuś nie najlepiej zapisuje się na parkietach ebl-u w Ostrowie... hehe :D :D [/quote]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”