9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - ROW Rybnik 70-69
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - ROW Rybnik 70-69
Sobota, 7.11.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 9 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - ROW Rybnik
na ligę narazie nasz skład wystarczy ale bez rasowej dwójeczki smutny ten nasz AZS-ik
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Jak dla mnie to i dwójeczka i piąteczka by sie przydała w perspektywie walki z Lotosem i Wisłą..
Kiedyś trzeba nie trafić z transferami ,ale żeby od razu kulą w płot?
Ciekawe kto tą Serbkę polecał trenerowi ....
Ciekawe kto tą Serbkę polecał trenerowi ....
Jak ktoś robi średnio eval 32 to nie trzeba kogoś wcale wiele polecać. Takie rzeczy się zdarzają, może nie pasuje jej styl gry u Maciejewskiego, może nie dogaduje się z zespołem a może faktycznie jest tak słaba, że umie tylko na Bałkanach w podrzędnej ekipie grać.
bart_81 pisze:Jak dla mnie to i dwójeczka i piąteczka by sie przydała w perspektywie walki z Lotosem i Wisłą..
Proponuję skupić się na grze w euro i potencjalnych zwycięstwach w tym gronie, a nie tam o walce z Lotosem i Wisłą. Gra w euro pokazuje, ze gra w niej to właśnie wyzwanie, a nie zwycięstwa w lidze, gdzie o sukces nietrudno.
Saletra ty się nie produkuj tak mocno my rozmawialiśmy ogólnie o wzmocnieniach a temat jest o najbliższej kolejce więc mówimy o meczach ligowych
No, no.. Do przerwy Rybnik prowadzi +11 ale póki co gra tylko sześcioma zawodniczkami z czego cztery były na boisku przez całe 20 minut. Jeśli nie spuchną w drugiej połowie to możemy mieć niespodziankę.

Druga połowa zapowiada się bardzo ciekawie, ale myślę, że mimo wszystko Gorzów wymęczy zwycięstwo, a decydować będzie szersza ławka. Tak czy inaczej kosmiczna pierwsza połowa w wykonaniu Krężel - 18 pkt, w tym 4 "trójki", eval 25.
W ogóle Rybnik trafił 8 razy za 3 pkt, więc widać, że mają swój dzień.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Ajjj było blisko
Gorzów wygrał 70-69. Graty dla Rybnika za walkę.

Zdawałem sobie sprawę, że jesteśmy w kryzysie, ale to jest jakaś kpina chyba, niech wypowie sie ktos, kto byl na meczu, czy faktycznie Rybnik mial swoj dzien. Co jest z Dureiką, Vidacic, Spencer?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
feri pisze:Zdawałem sobie sprawę, że jesteśmy w kryzysie, ale to jest jakaś kpina chyba, niech wypowie sie ktos, kto byl na meczu, czy faktycznie Rybnik mial swoj dzien. Co jest z Dureiką, Vidacic, Spencer?
Posluchaj trenera Orczyka
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Jeśli Gorzów się nie obudzi, to ten sezon będzie zupełnie stracony. Brać szybko Froehlich za bezproduktywną Vidacić
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Horror jakich mało..znowu wygrywamy mecz po kiepskiej grze..co w sumie jest osiagnieciem
Może ten mecz będzie takim przełomem dla Sapovej, która pokazała że mogłaby byc liderem zespołu, ktorego ostatnio nam brakuje.
Dzieki kristofer za troske, ale Gorzów sobie poradzi z przejsciowymi problemami. Jednak co do zmiany Vidacic to masz rację..
Ale spokojnie zanim sezon wejdzie w decydujaca fazę bedziemy innym(czytaj lepszym) zespołem.
Dzieki kristofer za troske, ale Gorzów sobie poradzi z przejsciowymi problemami. Jednak co do zmiany Vidacic to masz rację..
Ale spokojnie zanim sezon wejdzie w decydujaca fazę bedziemy innym(czytaj lepszym) zespołem.
Podziwiam ten gorzowski optymizm. To chyba od Darka wzięte 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”