Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Wypada podyskutować w tej kwestii, czyż nie? 
Ostatnio zmieniony 06 marca 2005, 17:57 przez majoneez, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hellraiser nzlg
Re: Finał PP Wisła : Lotos
Nie po to się organizuje PP aby go przegrać.
WYGRA WISŁA INNY WYNIK BYŁBY SPORĄ NIESPODZIANKĄ.
Dodatkowo Wisła będzie chciała przestraszyć Polfe przed półfinałem.
-
Psz
Re: Finał PP Wisła : Lotos
Hellraiser nzlg pisze:Nie po to się organizuje PP aby go przegrać.
Niespodzianka to będzie jak wygracie. Z taką gra jak wczoraj to słabo Was widzę. Jak zwykle wszystko zależeć będzie od Peewee - jak zacznie grać na siłę to nie macie najmniejszych szans wygrać tego meczu. Jedyna możliwość to nasza nieporadność pod koszem z braku Gochy. Już raz ten scenariusz w Pabianicach był a wczoraj Ewka nie zagrała dobrego meczu. Z drugiej jednak strony Perovanović chyba ciągle nie będzie? Kress też gra w kratkę także nie macie teraz takiej przewagi pod koszem jak ostatnio Polfa.
Podsumowując - zważając na formę Biby to zabije Wisłę trójkami na początku a potem wynik jakoś się dowiezie do mety.
Jak Dydek zagra to Lotos wygra
a jak nie będzie grała Małgosia to Lotos i tak wygra ale po bardzo ciężkim meczu
ale i tak nie ulega wątpliwości , że w tych dwóch przypadkach mecze nie będą "spacerkiem"
a jak nie będzie grała Małgosia to Lotos i tak wygra ale po bardzo ciężkim meczu
ale i tak nie ulega wątpliwości , że w tych dwóch przypadkach mecze nie będą "spacerkiem"
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Wygra Lotos bo jest solidnie skonstruowanym zespołem, a Wisła to zlepek indywidualności nie poparty żadną wizją..., czy raczej bez wypracowanej własnej koncepcji gry popartej oczywiście konsekwencją. Owszem, Wisła jest silna (personalnie, potencjalnie itp.) i jeśli by wygrała to nie będzie nawet żadna niespodzianka (choć faworytem pozostaje Lotos) - ale z nią jest tak myślę, że aby wygrać 1 punktem, to musi być lepsza o 10...
W/g mnie różnica polega na tym, że Lotos potrafi wygrać mecz będąc nawet nieco słabszym od rywala, a Wisła by wygrać musi być dużo lepsza...
W/g mnie różnica polega na tym, że Lotos potrafi wygrać mecz będąc nawet nieco słabszym od rywala, a Wisła by wygrać musi być dużo lepsza...
-
osesek
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”