Puchar Polski - Wisła : AZS Poznań 76:54

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 06 marca 2005, 18:06

Seba pisze::lol: :P Skoro wiesz, co bym mówił, gdyby cos tam się stało, co się nie stało, to sobie sam teraz odpowiedz, co bym Ci teraz napisał, gdyby mi się chciało dyskutować z Twoimi chorymi teoriami :D :lol:

Sluchaj Wowku skoro nie masz nic do napisania w temacie to nie pisz , a takich osobistych przepychanek z kims takim jak ty nie zamierzam prowadzic. EOT.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 18:48

Cavek pisze:
Jakimi kategoriami ? Wg mnie Polfa nie ma szans w walce o MP i ostatni mecz to udowodnil. PP to nie sparingi. Inaczej bys spiewal jakbyscie wygrali a tak to sobie tlumacz ze to niewazne :p Wygrana w Lidze byla chwalebna ale jakze szczesliwa a jej autorka niestety sie leczy :/

Co Ty p... człowieku!!! Obejrzałeś sobie ochłapy z meczu w lidze w tvp i teraz mi sie tu zaczynasz wymądrzać!!!! Jakie szczęśliwe zwyciestwo??? Trzeba było być na meczu i widzieć jak nasze koszykarki walczyły przez 40 minut. Walczyły i wywalczyły sobie!!! Nie p... mi tu o szczęśliwym zwyciestwie!!! Co do Ali, to nie ona wygrała ten mecz tylko cała drużyna. Ostatnie punkty równie dobrze mógł zdobyć ktoś inny!!!

Cavek pisze: Sluchaj Wowku skoro nie masz nic do napisania w temacie to nie pisz , a takich osobistych przepychanek z kims takim jak ty nie zamierzam prowadzic. EOT.

A co to??? Znasz Sebe, że uzywasz takich stwierdzeń??? To niby jaki ON jest??? Proszę, pochwal się. Jaki jest Seba???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 06 marca 2005, 18:56

Szymon odpisuje Ci na priva.

Gilbert
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Gilbert » 06 marca 2005, 19:14

Szymon pisze:
Cavek pisze:
Jakimi kategoriami ? Wg mnie Polfa nie ma szans w walce o MP i ostatni mecz to udowodnil. PP to nie sparingi. Inaczej bys spiewal jakbyscie wygrali a tak to sobie tlumacz ze to niewazne :p Wygrana w Lidze byla chwalebna ale jakze szczesliwa a jej autorka niestety sie leczy :/

Co Ty p... człowieku!!! Obejrzałeś sobie ochłapy z meczu w lidze w tvp i teraz mi sie tu zaczynasz wymądrzać!!!! Jakie szczęśliwe zwyciestwo??? Trzeba było być na meczu i widzieć jak nasze koszykarki walczyły przez 40 minut. Walczyły i wywalczyły sobie!!! Nie p... mi tu o szczęśliwym zwyciestwie!!! Co do Ali, to nie ona wygrała ten mecz tylko cała drużyna. Ostatnie punkty równie dobrze mógł zdobyć ktoś inny!!!

Cavek pisze: Sluchaj Wowku skoro nie masz nic do napisania w temacie to nie pisz , a takich osobistych przepychanek z kims takim jak ty nie zamierzam prowadzic. EOT.

A co to??? Znasz Sebe, że uzywasz takich stwierdzeń??? To niby jaki ON jest??? Proszę, pochwal się. Jaki jest Seba???

Cavek napisal.
Wg mnie
zabronisz mu miec swoje zdanie. Szymon czasy komuny dawno sie skonczyly. Nie narzucisz swojego toku rozumowania wszystkim. Cavek widzac urywki w TV i zobaczyl wynik w PP i wywnioskowal ze Polfa jednak nie ma szans. Nie zabronisz mu tak myslec. Pamietaj jedno. Lotos byl zmeczony Euroliga, co bylo widac w po meczu z Meblotapem. Gdy przyszedl mecz z Polfa, Dydek nie grala, a przegrana nic nie zmienila. Nadal Lotos pozostal na 1 miejscu. Powiem Ci jedno Szymon chodz bardzo mi sie to nie podoba w tej lidze. Nawet jezeli Polfa dojdzie do finalu i bedzie walczyc z Lotosem o Zloto to polegnie jak maly zolnierzyk. Niestety....

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 19:28

Gilbert pisze: Pamietaj jedno. Lotos byl zmeczony Euroliga, co bylo widac w po meczu z Meblotapem. Gdy przyszedl mecz z Polfa, Dydek nie grala, a przegrana nic nie zmienila. Nadal Lotos pozostal na 1 miejscu. Powiem Ci jedno Szymon chodz bardzo mi sie to nie podoba w tej lidze. Nawet jezeli Polfa dojdzie do finalu i bedzie walczyc z Lotosem o Zloto to polegnie jak maly zolnierzyk. Niestety....

A Ty co??? Adwokat???
Jasne masz rację. Wygraliśmy tylko dlatego że Gdynia była zmeczona Euroligą, że grała bez Dydek itd. Przecież nasze koszykarki nie potrafią grać w kosza i nie są zdolne ograć Gdyni! A takie ubytki w składzie jak Renia Piestrzyńska i Sylwia Wlaźlak to nic nie znaczą, bo przecież jak reszta naszych zawodniczek nie potrafią grać!!! Przepraszam w imieniu naszych koszykarek, że pokonały zmeczoną Gdynię, w dodatku bez Dydek. Jak one niedobre mogły to uczynić???
I jeszcze jedno. Tylko koszykarscy "eksperci i specjaliści" z Chełma mają rację i to co mówią jest święte!!!!

Obrazek

Gilbert
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Gilbert » 07 marca 2005, 00:38

Szymon pisze:
Gilbert pisze: Pamietaj jedno. Lotos byl zmeczony Euroliga, co bylo widac w po meczu z Meblotapem. Gdy przyszedl mecz z Polfa, Dydek nie grala, a przegrana nic nie zmienila. Nadal Lotos pozostal na 1 miejscu. Powiem Ci jedno Szymon chodz bardzo mi sie to nie podoba w tej lidze. Nawet jezeli Polfa dojdzie do finalu i bedzie walczyc z Lotosem o Zloto to polegnie jak maly zolnierzyk. Niestety....

A Ty co??? Adwokat???
Jasne masz rację. Wygraliśmy tylko dlatego że Gdynia była zmeczona Euroligą, że grała bez Dydek itd. Przecież nasze koszykarki nie potrafią grać w kosza i nie są zdolne ograć Gdyni! A takie ubytki w składzie jak Renia Piestrzyńska i Sylwia Wlaźlak to nic nie znaczą, bo przecież jak reszta naszych zawodniczek nie potrafią grać!!! Przepraszam w imieniu naszych koszykarek, że pokonały zmeczoną Gdynię, w dodatku bez Dydek. Jak one niedobre mogły to uczynić???
I jeszcze jedno. Tylko koszykarscy "eksperci i specjaliści" z Chełma mają rację i to co mówią jest święte!!!!

:shock: Szymon, Ty musisz zaczac sie leczyc :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2005, 19:43

Prosze o nie kontynuowanie waszej polemiki w tym temacie! To niejest temat dotyczacy tego meczu. :evil:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 marca 2005, 20:11

A co zabronisz mi????? Będę pisał w tym temacie co będę chciał!!!

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2005, 22:39

Zabraniam ci kategorycznie chlopcze! Ja w twoich tematach sie niekloce o jakies pierdólki. Idz mi stad :evil: :evil:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 marca 2005, 22:43

Posłuchaj gówniarzu!!! Znów mi zaczynasz szczekać przed klawiaturą, czemu nie byłes taki odważny jak byłem w Poznaniu??? Brakło odwagi??? Zamknij sie i do budy!!!

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”