Energa Toruń - relacje 09/10

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

yanek
Żak

Re: Energa Toruń - relacje 09/10

Postautor: yanek » 11 listopada 2009, 21:22

Kretson27 - to jest dział kibice więc jeśli piszesz o Energa to chodzi o kibiców - nie umiesz czytać ?

Wiesz Toruń jest praktycznie zaznaczony na każdej mapie i każdy wie gdzie jest (no może oprócz mało-inteligentnej grupy leszczyńskich kibiców). Odnośnie Leszna tego powiedzieć nie można. Chociaż ja wiem gdzie to jest i jeżeli tylko będę miał możliwość to zawitam na wasz Trapez. Poza tym nie zaśmiecaj nam tematu o relacjach z meczu swoimi coraz bardziej żałosnymi wypocinami pozdro !

Mówisz nasi kibice, a nie mówisz my czyli podejrzewam że cię na meczu nie było, więc się nie wypowiadaj jak cię nie było
:)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 listopada 2009, 21:29

Przyjdzie czas na otwarcie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Kretson27
Nowy na forum

Postautor: Kretson27 » 12 listopada 2009, 14:26

Rozumiem, że jest to swoisty objaw leczenia kompleksów przez ludzi z Leszna :lol: Najpierw akcja w Jeleniej Górze, a teraz nazwanie miasta, 3 razy większego, "wioską" :lol:
I tak z ciekawości spytam jak nazywacie swoje 64 tyś. miasto ???[/quote]

Moje 64 tyś. miasto nazywam Leszno.
A Ty ??? Jak nazywasz swoje?? Gdańsk Gdynia czy Sopot a moze jestescie wielcy jako Trójmiasto co ?? A może spróbojcie samodzielnie.

yanek pisze:Kretson27 - to jest dział kibice więc jeśli piszesz o Energa to chodzi o kibiców - nie umiesz czytać ?

Wiesz Toruń jest praktycznie zaznaczony na każdej mapie i każdy wie gdzie jest (no może oprócz mało-inteligentnej grupy leszczyńskich kibiców). Odnośnie Leszna tego powiedzieć nie można. Chociaż ja wiem gdzie to jest i jeżeli tylko będę miał możliwość to zawitam na wasz Trapez. Poza tym nie zaśmiecaj nam tematu o relacjach z meczu swoimi coraz bardziej żałosnymi wypocinami pozdro !

Mówisz nasi kibice, a nie mówisz my czyli podejrzewam że cię na meczu nie było, więc się nie wypowiadaj jak cię nie było

Zabronisz mi się wypowiadać... ??? sory już się wystraszylem.
Do Leszna zapraszam .. u nas sie nie wita kibicow przyjezdnych tekstami Jazda z Kur.... !
Gdzie lezy Leszno wie cała sportowa Polska. Gdzie lezy Toruń wiedza tylko stare babcie dla ktorych Rydzyk jest bogiem. W Lesznie nikt sie nie broni kibicami innych sportow z naszego miasta tak jak Wy.

Nie pozdrawiam
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 12 listopada 2009, 17:20

normalnie żal tego czytać ale już się nie mogłem powstrzymać:lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :mrgreen:

666 :evil: :evil: :twisted:

yanek
Żak

Postautor: yanek » 12 listopada 2009, 17:56

A niby kibicami jakiego sportu się broniliśmy :?: Jesteś żałosny. Nie wiem z czego jest tak to Leszno znane, bo jeżeli z żużla to chyba ci nie muszę przypominać że przez ostatnie dwa lata to torunianie są wyżej w tabeli na koniec sezonu. Oczywiście to, gdzie jest miasto w którym jest ponad 30 tys. studentów wiedzą tylko starsze panie. My nie witamy normalnych gości tekstami Jazda z kur.. W pewnym sensie zostaliście wyróżnieni. O traktowaniu kibiców przyjezdnych na naszej hali spytaj się kolegów z Pruszkowa.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 12 listopada 2009, 18:15

W takim razie dzieki za wyroznienie panowie 8) , jestescie boscy :shock:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 listopada 2009, 19:47

yanek pisze:A niby kibicami jakiego sportu się broniliśmy :?: Jesteś żałosny. Nie wiem z czego jest tak to Leszno znane, bo jeżeli z żużla to chyba ci nie muszę przypominać że przez ostatnie dwa lata to torunianie są wyżej w tabeli na koniec sezonu.

tey misiu ty mi tu Unii do tego nie mieszaj..a zrzeszta jak już dajesz taki przykład to czemu ostatnie 2 lata a może tak 3 lata co ? bo w tym 3 lata temu to Leszno was rozjechało ...krótka pamięć ? czy nieudolna próba pokazania kto lepszy ?

A Leszno zawsze było uważane za stolice czarnego sportu ....proszę cię nie upokarzaj się tu niewiedzą :

Najbardziej utytułowanymi klubami żużlowymi w lidze polskiej są Unia Leszno (25 medale, w tym 12 złotych), RKM Rybnik (23 medale, w tym 12 złotych), Polonia Bydgoszcz (25 medali, 7-krotne mistrzostwo) oraz Stal Gorzów Wielkopolski (22 medale, 7-krotne mistrzostwo).

A Toruń tych medali zaledwie 14... i złotych zaledwie 4 przy 12 Leszna ...zauważ różnice :)

Dodajmy do tego wspaniałą pracę z młodzieżą i indywidualne tytuły i naprawdę masz przed sobą potęgę i wieloletnie tradycje żużlowe.

Tak więc wróć do koszykówk ii zużla tu mi neimieszaj bo dośc już napisałeś. Przepraszam za offtop
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

yanek
Żak

Postautor: yanek » 12 listopada 2009, 19:57

Ja się na żużlu nie znam i się tym nie interesuje. Po prostu starałem się uświadomić twojemu koledze, że jest nieprawdą stwierdzenie, że Toruń jest kojarzony tylko przez starsze panie. Jednak i tak różnica miedzy medalami klubów żużlowych jest mniejsza niż różnica pomiędzy wielkościami naszych miejscowości (i nie chodzi mi tutaj o pokazanie wielkości Torunia tylko raczej nonsensowności twierdzenia twojego kolegi)

P.S.: Nie jestem żadnym misiem. :)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 12 listopada 2009, 20:20

tylko zauważ rożnice... nie wkładaj wszystkich do jednego wora...jak ktoś nie zna Torunia to jego problem, zdarzają się i tacy którzy są gdzieś izolowani przez rodziców.
Tak więc nei przeszkadzam i milych dalszych sporów :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

yanek
Żak

Postautor: yanek » 12 listopada 2009, 20:35

No też jest w tym racja. I sam widziałem, że macie takich gości izolowanych u siebie w ekipie. Nawet jednego za ramiona ciągnęliście po korytarzu bo coś odwalał :D

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 12 listopada 2009, 22:52

wow podoba mi sie ton Waszej dyskusji!
Uwazam ze mecz z kibicowskiej strony był widowiskiem przyzwoitym. Obie strony troszke po sobie mocniej jezdziły :wink: , no ale sami sobie pogdrzewaliśmy atmosfere tutaj na forum.
Rodgers prosze nie uzywac satanistycznych oznaczeń!!!!Podejrzewam ze nawet dokładnie nie znasz ich znaczenia!
Faktycznie dla mnie Leszno to KAWAŁ HISTORII POLSKIEGO ZUZLA! Ale to juz zupełnie inna bajka i inny temat
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
hot_messages
Nowy na forum

Postautor: hot_messages » 13 listopada 2009, 00:03

Z boku wyglądało to tak:

Kibice Torunia coś tam zarzucili na początek w swoim stylu co rozwścieczyło kibiców z Leszna, ale do żadny ciężkich zajść nie doszło. Do tej Policji to weźcie ją jakoś ogarnijcie bo już przed meczem mieli jakieś "si" do kibiców przyjezdnych potem jednego z Leszcyńskich kibiców odprawili na 24h do aresztu. Jak tak dalej będzie to nazwą was milicyjnym miastem. I nie ma się co tu wywyższać kto tu ma większe miasto. Wiadomo, że każdy na swojej hali jest pewnijeszy swego, ale z tego co zauważyłem na wyjazdach Leszczyńskich (czasem jade na te same hale co oni) to nie tylko są oni pewni u siebie ale także na wyjazdach. Jak chcecie sie omówić na potocznie zwane "grilowanie" lub jak kto woli "grzybobranie" to radze się ustawić gdzieś po meczu poza halą, aby nie popsuć widowiska sportowego, a na hali zażucić kultralny i wspomagający dziewczyny doping. Tak więc pozdrawiam kibiców z Torunia i Leszna. I czekam na przyjazd kibiców Toruńskich do Leszna
Hot Messages

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 13 listopada 2009, 07:11

tylko taka prosba nie sugeruj ze mamy cos wspólnego z policja.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 13 listopada 2009, 12:02

Hermes 666 to się odnosiło do tego, że tamten post był 666 napisanym na forum :D

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 listopada 2009, 16:11

hot_messages pisze:Z boku wyglądało to tak:

Kibice Torunia coś tam zarzucili na początek w swoim stylu co rozwścieczyło kibiców z Leszna, ale do żadny ciężkich zajść nie doszło. Do tej Policji to weźcie ją jakoś ogarnijcie bo już przed meczem mieli jakieś "si" do kibiców przyjezdnych potem jednego z Leszcyńskich kibiców odprawili na 24h do aresztu. Jak tak dalej będzie to nazwą was milicyjnym miastem. I nie ma się co tu wywyższać kto tu ma większe miasto. Wiadomo, że każdy na swojej hali jest pewnijeszy swego, ale z tego co zauważyłem na wyjazdach Leszczyńskich (czasem jade na te same hale co oni) to nie tylko są oni pewni u siebie ale także na wyjazdach. Jak chcecie sie omówić na potocznie zwane "grilowanie" lub jak kto woli "grzybobranie" to radze się ustawić gdzieś po meczu poza halą, aby nie popsuć widowiska sportowego, a na hali zażucić kultralny i wspomagający dziewczyny doping. Tak więc pozdrawiam kibiców z Torunia i Leszna. I czekam na przyjazd kibiców Toruńskich do Leszna

Doczepili sie nas (w 5 docieralismy spoznieni na hale) o to ze ktos krzycal niby o policji, a my szlismy i owszem spiewalismy cos, ale dotyczace Tęczy :) . Spisywali nas dosc ospale mimo uwag ze spieszymy sie na mecz ktory juz sie zaczal, no ale co zrobic :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”