Energa Toruń - relacje 09/10

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

yanek
Żak

Re: Energa Toruń - relacje 09/10

Postautor: yanek » 13 listopada 2009, 16:31

Nie nasza wina wina, że goście z radiowozów do was sapali. My za nich nie odpowiadamy.

Do nas jakoś milsi nie są. A my ich mamy na co dzień. Ale pod Spożywczakiem jeszcze tylu nie widziałem ich samochodzików co po meczu z Tęczą. Ogólnie kończmy już temat tego meczu, bo zaczyna się to robić trochę nudne.
:)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 listopada 2009, 16:58

Mówili ze tyle ich tu jest bo sie czaicie na nas 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 marca 2010, 21:28

Relacja yanek

Lotos Gdynia - Energa Toruń

Wyjeżdżamy (hermes i ja) z Torunia o 7:22 pociągiem, na dworcu widzimy trzech kolesi z tej drugiej grupy. W Gdyni jesteśmy około 12:00. Kupujemy kwiatki, coś na ząb i pod halę. Tuż przed wejściem na halę oglądamy w milej atmosferze trening Arki Gdynia na pobliskim stadionie narodowym w rugby. Na halę wchodzimy bez większych problemów(tylko drobne sprawdzanie bagażu), siadamy z ławką dziewczyn i wyruszamy skromnie podziękować Gali za grę u nas. Na hali jesteśmy już w 5 i mimo, że dzieliły nas trzy rzędy krzeseł jedziemy wspólnie z dopingiem. Po meczu konfetti, serpentyny i w ogóle wielka radość ze zwycięstwa. Powrót do domu samochodem zaproponował nam klub.

Ogólnie z Torunia była także kilku kibiców pikników. Siedziała także trochę ponad 10 osób w szalikach, ale to byli akurat przedstawiciele firmy Energa(więc ich nie liczę). Pod koniec pierwszej kwarty zjawiają się kibice Lotosu w około 20 osobowej grupie, prowadzą doping przy pomocy dwóch bębnów. Po meczu mieliśmy także okazję obejrzeć kawałek meczu juniorek KKS Olsztyn - Korona Kraków (Pod koniec pierwszej kwarty było 4:24 dla Olsztyna). Pogadaliśmy także chwilę z rzymim. W Toruniu już kontynuowaliśmy świętowanie zwycięstwa.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

yanek
Żak

Postautor: yanek » 15 marca 2010, 20:10

Energa Toruń - Odra Brzeg

Przed meczem dogadujemy się jakoś i siadamy razem. Prowadzimy doping na dość dobrym poziomie przez cały mecz w grupie około 30 osób wspomagany naszym połatanym bębnem. Po przerwie baloniki i to by było na tyle. Na play-offy szykujemy pełną mobilizację.

Na hali byli obecni kibice gości. Było ich jakieś 8 osób. Ograniczyli się do klaskania przy osobistych.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 21 marca 2010, 14:16

Energa-Odra
W młynie 30-35 osób, doping od samego poczatku do konca.Czyli jak Yanek pisał mobilizacja! Gości niestety dopingujacych brak.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

yanek
Żak

Postautor: yanek » 22 marca 2010, 20:04

Energa Toruń - Odra Brzeg

Od nas 28-30 osób, prowadzimy doping przez cały mecz z małymi przerwami wspomagany naszym bębnem. Ogólnie korba dobra, momentami bardzo dobra. Gości nie widziano.

http://www.torun.tv/portal.php?moves=true&pos=2717 - tutaj nas dosyć dobrze słychać (jak coś to na zbliżeniach na filmiku widać mniej stojących osób, gdyż praktycznie połowa siedzi.) To by było na tyle. Teraz mamy nadzieję, że w najbliższy weekend z Odrą już nie zagramy, a w środę nikt z dopingujących raczej nie jedzie.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 21 kwietnia 2010, 06:15

Mecz I z Lotosem
Nas około 20-25, doping przecietny, nie udane rzuty serpentynami i srednio udane balony. Sytuacja zmieniła sie w III kwarcie dopingujacych Energe ...1500 osób na stojąco!!!!
Gosci około 20-25 doping tez sredni w trzeciej kawrcie praktycznie do konca meczu nieistniejący!
Mecz II z Lotosem
Nas okłoło 35-40 osób doping sredni, zadnej oprawy w treciej kawrcie na krótko w czawrtej dłuzej dopingujący 1500 na stojąco.
Lotosu mniej z ...trabkami i dzownkami? Około 15-20 osób. doping tez sredni
To tak w telegraficznym skrócie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 21 kwietnia 2010, 07:58

1500 osob, to powoli mozecie rownac sie z Wisłą 8) , gratulacje :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 21 kwietnia 2010, 09:10

te 1500 osób było bo wreszcie większość hali postanowiła łaskawie wstać 8)

PROSTO.
Nowy na forum

Postautor: PROSTO. » 21 kwietnia 2010, 10:22

hermes46 pisze:Mecz I z Lotosem
Lotosu mniej z ...trabkami i dzownkami?

Jeżeli z dzwonkiem no na pewno mój przyajciel ,, Krótki" :mrgreen:
KSSSE AZS PWSZ!

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 21 kwietnia 2010, 10:38

Niewiele jest miejsc w Polsce, gdzie Krótkiego nie rozpoznają ;P
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

PROSTO.
Nowy na forum

Postautor: PROSTO. » 21 kwietnia 2010, 10:56

przemoe pisze:Niewiele jest miejsc w Polsce, gdzie Krótkiego nie rozpoznają ;P

Gościu jest meeeeega. :P
Taki Kibic to prawdziwy skarb 8)
KSSSE AZS PWSZ!

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 kwietnia 2010, 07:58

Lotos-Energa
Wyjazd cześciowo udany. Na starcie melduje sie 19 osób. W Gdyni meldujemy sie jakies 30-35 minut przed meczem. Zrobiliśmy chyba niespodzianke ochronie przyjezdzajac na mecz, motali sie gdzie nas wprowadzic :lol:
Sam doping przyzwoity jak na nasza grupe.
Lotos około 50 osób doping dobry, duża flaga barwówka na poczatku meczu.

Awatar użytkownika
Olo_13
Amator

Postautor: Olo_13 » 23 kwietnia 2010, 08:45

hermes46 pisze:Lotos-Energa
Wyjazd cześciowo udany. Na starcie melduje sie 19 osób. W Gdyni meldujemy sie jakies 30-35 minut przed meczem. Zrobiliśmy chyba niespodzianke ochronie przyjezdzajac na mecz, motali sie gdzie nas wprowadzic :lol:
Sam doping przyzwoity jak na nasza grupe.
Lotos około 50 osób doping dobry, duża flaga barwówka na poczatku meczu.

Fakt, u nas nie było tak źle, Rzymi tam ładnie prowadził, jak mnie tam ściągał przed meczem to myślałem, że będzie nieco słabiej (przepraszam jakby co :oops: )
Obrazek

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 23 kwietnia 2010, 09:56

Ponieważ ktoś nam zamknął temat kibicowski (???) to tutaj:
Doping chyba najlepszy w sezonie, duża w tym zasługa przyjezdnych, którzy nas zmotywowali przedmeczowym dopingiem. Potem nie mieli już szans się przebić, ale dzielnie jechali do końca mimo takiego a nie innego wyniku.
Liczbowo też całkiem pokaźnie, dawno nie pamiętam zapchanego do pełna sektora. Z opraw chyba zrezygnowaliśmy na czas jakiś, ale może na finał coś zorganizujemy.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Wróć do „Kibice”