Spotkanie (ZLOT) Forumowiczów - Propozycje

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Adam
Żak

Postautor: Adam » 22 lipca 2004, 13:20

To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.

Moim skromnym zdaniem spotkanie w centrum dużego (ani małego) miasta nie jest dobrym pomysłem...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 lipca 2004, 16:28

Zgadzam się z Adamem. Od zawsze ideałem takiego zlotu według mnie było jeziorko i piękne okoliczności przyrody ;) Nikt chyba nie będzie ze mną polemizował, że w Łodzi ich zdecydowanie brakuje (bez obrazy... po prostu znam to miasto i ma swoje zalety.. po za pięknem i przyrodą). Siedzenie w tym upale w jakimkolwiek mieście mija się z celem. Domki nad jeziorem są według mnie najlepszym pomysłem. A koniec sierpnia albo początek września jako termin chyba dobrym rozwiązaniem. Ja mogę zapewnić, że kilka osób z Poznania chętnie by się w miarę możliwości wybrało.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 22 lipca 2004, 17:02

ale to w miescie MIESCIE mozesz dla przykladu pograc w kosza i zrobic male rozgrywki wsrod kibicow :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 lipca 2004, 17:06

pietroc pisze:ale to w miescie MIESCIE mozesz dla przykladu pograc w kosza i zrobic male rozgrywki wsrod kibicow :)

Większość ośrodków wypoczynkowych (jeśli nie wszystkie) takie bajery, jak boisko do kosza ma w standardzie ;) Granie w mieście już mi powoli wychodzi bokiem :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 lipca 2004, 17:38

Dziwne że nikt poza tobą (Mario) z Brzegu się nieuzdziela na tym forum! :cry:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 lipca 2004, 18:00

MARAS pisze:Dziwne że nikt poza tobą (Mario) z Brzegu się nieuzdziela na tym forum! :cry:

Pudło!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 lipca 2004, 18:58

Adam pisze:To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.

Moim skromnym zdaniem spotkanie w centrum dużego (ani małego) miasta nie jest dobrym pomysłem...

No tak ale każdy z nas jest z jakiegos miasta małego bądx dużego więc ... Ja jednak widziałbym plusy spotkania w mieście. tak jak powiedział pietroc, jesteśmy w stanie wynająć halę ŁKS na jakiś meczyk, a wieczorkiem mamy do wyboru około 100 pubów. paza tym do samej ŁOdzi każdy trafi pociągiem, autobusem bądź samochodem, nie ma kłopotów z umówieniem sie w konkretnym miejscu, spotkanie poza miastem, gdzies tam nad jeziorkiem moze sprawić kłopoty z dojazdem :? Poza tym wynajęcie domku czyczegos w tym stylu to dodatkowe koszty chyba... no nie wiem :roll:
Obrazek
Obrazek

Adam
Żak

Postautor: Adam » 22 lipca 2004, 22:06

Mikey pisze:
Adam pisze:To ma być zlot forumowiczów czy przyjazd tychże do Łodzi? Ja nie mam nic przeciwko chłopakom z Łodzi ani z każdego innego miasta, ale zawsze takie zloty powiązane były z jakimiś domkami, jeziorkiem, ogniskiem (grill) i cywilizacją ograniczoną do absolutnego minimum.

No tak ale każdy z nas jest z jakiegos miasta małego bądx dużego więc ... Ja jednak widziałbym plusy spotkania w mieście. tak jak powiedział pietroc, jesteśmy w stanie wynająć halę ŁKS na jakiś meczyk, a wieczorkiem mamy do wyboru około 100 pubów. paza tym do samej ŁOdzi każdy trafi pociągiem, autobusem bądź samochodem, nie ma kłopotów z umówieniem sie w konkretnym miejscu, spotkanie poza miastem, gdzies tam nad jeziorkiem moze sprawić kłopoty z dojazdem :? Poza tym wynajęcie domku czyczegos w tym stylu to dodatkowe koszty chyba... no nie wiem :roll:

Mikey - to najlepiej spotkajmy się na czacie. Każdy sobie w domu wypije browarka, a później pogramy w NBA 2004 po sieci... 8) Bedzie tanio, wesoło, wygodnie i bez problemów! :)

Takie domki i jeziora najczęściej są blisko dużych miast - np. 3 lata temu byłem w takowym nieopodal Poznania i nie było problemu dojechać tam z centrum PKSem. Ewentualnie pociągowcy mogą się więc spotkać w mieście i stamtąd pojechać do ewentualnego domku nad ewentualnym jeziorem ewentualnym PKSem :) A wynajęcie domku na jeziorkiem to wydatek rzędu 25-40 zł za noc (jeżeli komuś nie zależy na telewizorze czy innych luksusach;) )

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 23 lipca 2004, 00:03

ja tam uwazam ze lepiej spotkac sie w miescie. Mozemy zorganizowac hale i pare innych rzeczy. Latwo trafic, z dworca wystarczy przejsc przez ulice i jestes na ŁKSie. Po grze sa dziesiatki pubow na Pietrynie, badz tez Pierot lub pokoj sedziow :wink: jesli ktos wolalby zostac na miejscu :) Poza tym mysle ze wiecej ludzi wpadnie do Łodzi niz "nad jeziorko", ale to tylko moje zdanie.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 23 lipca 2004, 00:08

A ja wolę za miastem - jakiś gril, pifko, blisko natury!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 23 lipca 2004, 12:11

MARAS pisze:Dziwne że nikt poza tobą (Mario) z Brzegu się nieuzdziela na tym forum! :cry:

Maras co Ty wiesz o... ha! ha! Jeszcześ nie kumaty kto skąd itp.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 23 lipca 2004, 12:16

A propo spotkania/zlotu - miasto jest ok, za miastem też jest ok. Rok temu mieliśmy wspólnie z fanami Ślęzy taki zlocik we Wrocławiu ...za miastem :wink: Nie daleko rzeki, z dala od centrum i cywilizacji, były piwka, grilek, muzyka, dyskusje i co najwazniejsze gierka w ...nogę 8) Było całkiem przyjemnie, miło i wesoło. Adam zapewne pamiętasz, fotki też mamy. :)

Adam
Żak

Postautor: Adam » 23 lipca 2004, 13:52

Mario nie zapominaj o naszej pięcie achillesowej - ping-pongu :) baty były :oops: ale fakt - nie zamienił bym tego na centrum miasta i jakiś pub.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 25 lipca 2004, 08:32

Adam pisze:Mario nie zapominaj o naszej pięcie achillesowej - ping-pongu :) baty były :oops: ale fakt - nie zamienił bym tego na centrum miasta i jakiś pub.

:mrgreen: No faktycznie był też ping-pong... ciii, bo się wyda jakie baty dostaliśmy od Ślęza-Fans.. :wink: Wczoraj jednak troszkę potrenowaliśmy innego burżuazyjnego sportu haha :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 25 lipca 2004, 13:08

Jakiego? Golfa?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”