10 kolejka FGE: AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 63-94

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Re: 10 kolejka FGE: AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 63-94

Postautor: bart_81 » 14 listopada 2009, 22:24

friel pisze:aha ktoś tu jeszcze tam przebąkiwał o postępach naszej rozgrywającej chcąc zamknąć temat :
http://plkk.pl/index.php?p=players&id=338 zachęcam do lektury

friel myślę ze osiagnac eval 12-14 w meczach z Poznaniem Bydgoszczą czy ŁKSem to nie problem. Szkoda że tak nie zagrała w spotkaniach z trudniejszymi przeciwnikami jak CCC, Energa czy Rybnik, nie wspominając już o Eurolidze, którą ann celnie przywołała..

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 listopada 2009, 08:34

W Eurolidze zagrała źle jak i cały zespół jak ktoś szuka dziury to znajdzie ją zawsze Bart przestań zachowywać się jak typowy polak a zacznij jak kibic ja się wstydzę za was wiesz? Kibicuję temu zespołowi od bardzo bardzo dawna i wiem ile warte są poszczególne zawodniczki jak masz pretensję do jej występów idź do Trenera i powiedz mu co twoim zdaniem Kasia powinna grać oboje dobrze wiemy a przynajmniej mam taką nadzieję ,że Kasia najczęściej oddaje rzut w momencie gdy już nic z akcją zrobić się nie da (owszem nie przeczę że zdarzają jej się pudła tak jak i każdej zawodniczce ) ,ale to się robi irytujące gdy wszyscy od już chyba 4 lat narzekają na jej rzut i co ona robi w tym zespole .Po prostu zaakceptuje że jest szanujcie ją za to że od bardzo dawna zasuwa po tym parkiecie dla nas i módlcie się by to się nie zmieniło ostatnie czego AZS-owi potrzeba po tych chybionych transferach to wyrywanie korzeni szukając w nich przyczyn porażki
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 15 listopada 2009, 09:25

friel pisze:W Eurolidze zagrała źle jak i cały zespół

mam nadzieję, że Aga Kaczmarczyk nie przeczytała tego Twojego wpisu, bo się dziewczyna chyba załamie :lol:

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 15 listopada 2009, 10:12

friel pisze:W Eurolidze zagrała źle jak i cały zespół jak ktoś szuka dziury to znajdzie ją zawsze Bart przestań zachowywać się jak typowy polak a zacznij jak kibic ja się wstydzę za was wiesz?

Tak Ty się wstydzisz... to cały Gorzów się wstydzi na tym forum za waszą wspaniałą, wszechwiedzącą, najmądrzejszą trójeczke czyli bart_81, Ty i feri.
Więc może sobie wszyscy czasem darujcie bo to staje się żenujące :shock: :?
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 listopada 2009, 11:03

Nie bardzo rozumiem co ty tu imputujesz?

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 15 listopada 2009, 11:33

Poprzeglądaj sobie forum i poczytaj co piszecie to może zrozumiesz...
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 15 listopada 2009, 11:38

Czy ty Friel kurna kiedykolwiek byleś na meczu AZS?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 15 listopada 2009, 14:00

Wracając do meczu.

Do przerwy naprawdę wyrównane spotkanie, w pierwszej kwarcie super zagrała Ross i to głównie dzięki niej trzymaliśmy wynik na styku. Później była już mnie skutecznie i się posypało. Przełom to były te 3 trójki z rzędu Spencer po których nasze już się nie podniosły a do tej chwili 4 pkt prowadziliśmy. Za nerwowe akcje pod koszem, dużo łatwych punktów uciekło w ten sposób, w pierwszej kwarcie super walka Mazurczak( wiadomo dlaczego, nie było sentymentów :lol: ). III kwarta to ogólnie miazga bo jak można sobie 30pkt walnąć w kwarte :?: W IV już grały zmienniczki i wynik znowu na styku. Podobny scenariusz jak w meczu z Lotosem przez dwie pierwsze kwarty walczymy jak równy z równym, nastepuje 15 minutowa przerwa po czym w III kwarcie przez 5 minut przegrywamy cały mecz. Od wieków ta 3 kwarta w naszym wykonaniu jest decydująca i ustawia ona cały mecz, trzeba nad tym popracować. Czas na Puchar Polski w Jeleniej Górze 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

feri
Młodzik

Postautor: feri » 15 listopada 2009, 14:31

zancia_a pisze:
friel pisze:W Eurolidze zagrała źle jak i cały zespół jak ktoś szuka dziury to znajdzie ją zawsze Bart przestań zachowywać się jak typowy polak a zacznij jak kibic ja się wstydzę za was wiesz?

Tak Ty się wstydzisz... to cały Gorzów się wstydzi na tym forum za waszą wspaniałą, wszechwiedzącą, najmądrzejszą trójeczke czyli bart_81, Ty i feri.
Więc może sobie wszyscy czasem darujcie bo to staje się żenujące :shock: :?

Za mnie spokojnie mozesz sie wstydzic, na zdrowie... :D ale czemu oberwalo sie bartowi_81? Bo nie prezentuje jedynej słusznej ideologi wskazanej przez najmądrzejszego i ma swoje zdanie?

Kuba pisze:
friel pisze:W Eurolidze zagrała źle jak i cały zespół

mam nadzieję, że Aga Kaczmarczyk nie przeczytała tego Twojego wpisu, bo się dziewczyna chyba załamie :lol:

Celna riposta :)

Reasumując temat Kasi D. Z tekstów friela i zawziętości w odpowiedzi na krytykę wynika, to friel musi być bardzo blisko Kasi :) Może to i lepiej, bo po ostatniej krytyce widać, że dziewczyna wzięła w Poznaniu ciężar gry na siebie, czego od niej na poczatku tego wątku oczekiwałem. Czekam teraz postawę w meczach euroligowych u siebie i z "wielką" dwójką w PLKK.

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 listopada 2009, 15:57

Jestem z Gorzow pisze:Czy ty Friel kurna kiedykolwiek byleś na meczu AZS?

hmmm nieprzerwanie od chyba 8 lat :D z małymi wyjątkami np (nudne mecze z łomiankami) :P

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 15 listopada 2009, 16:46

Za mnie spokojnie mozesz sie wstydzic, na zdrowie... :D ale czemu oberwalo sie bartowi_81? Bo nie prezentuje jedynej słusznej ideologi wskazanej przez najmądrzejszego i ma swoje zdanie?

Widzisz feri widocznie tu nie można mieć swojego zdania...pozostawie to bez komentarza..

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 listopada 2009, 17:42

Wyluzujcie troszke drogie Panie i Panowie ;)

Co do meczu: pomimo wysokiego zwyciestwa nie jest to jeszcze ten poziom ktory bysmy chcieli ogladac w druzynie AZS-u... do inauguracji Euro w Gorzowie zostaly tylko 3 dni... a o wygrana z Bourges bedzie bardzo ciezko. Jednak *NASZA HALA CZYNI CUDA... JA WIERZE ZE SIE UDA* :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 15 listopada 2009, 22:23

Chodząc rzadko na mecze, a patrząc tak spokojnie na komentarze odnośnie gry AZSu można wyraźnie zauważyć dwa podejścia. Jedno opiera się na tym jak jest dobrze w plkk i jak super, że jeszcze nie przegraliśmy - co tak na prawdę jest o kant d... rozbić, bo tutaj wszystko rozstrzygnie się w palyoffach, po zimowych "doładowaniach" i lekko poirytowanych kibicach AZSu, którzy mieli nadzieję, że postęp z roku na rok zostanie podtrzymany oraz kibicach innych drużyn, którzy chcieliby, żeby zespół z plkk godnie zaprezentował się w Eurolidze, a tym czasem jak dotąd gładko, po d.pie trzy razy i nic nie zapowiada większych zmian. Niestety. Także nie ma się co kłócić, ale prawda jest taka, że dajemy ciała bo chyba ważniejsza byłaby ewentualna wygrana w Eurolidze, niż kolejne zwycięstwo w Polsce, nie umniejszając nic naszej lidze :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

friel
Kadet

Postautor: friel » 16 listopada 2009, 00:11

Ale spójrzmy tak logicznie ile można zmienić w tydzień ? zawodniczek nie ściągniesz tak szybko nie mówiąc już o zgraniu Euroligę musimy grać tym co mamy a w lidze skupić się na dotarciu do finału bo co nam da wyjście nawet z grupy (nie wiem jakim cudem i jakimi siłami o kosztach nie mówiąc) to nie gwarantuje Euroligi za rok a finał plkk tak

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”