p.. pisze:Proszę, teraz komentujcie jakie to Polkowice są słabe, przecież zdobyły mniej punktów od Gorzowa! Przy czym straciły więcej!!
Nie no, oczywiście, nikomu nie podoba się taki wynik. Mnie po prostu bardzo przygnębia, że juz w ogolnej perspektywie, jesli nasze zespoly mierza się z zespołem, który ma cos wspolnego z nazwą "Hiszpania" , to nawet jesli ten zespół byłby z drugiej ligi i tak nasze Panie będą się z nim męczyć.
Takiej Ibizie trzeba było dokopać, przerżnęły wszystko jak leciał w lidze hiszpanskiej. to, ze zespoł ma metkę "hiszpański" nie oznacza ,że nie można mu dowalić 20 pkt.
Gratulacje jednakże z okazji zwycięstwa; mnie bardzo cieszy iz w tym sezonie istotną rolę odgrywa w zespole A.Pietrzak. Oby nie była to krótkotrwała tendencja. Moze wreszcie nasi trenerzy zrozumieją, że nalezy stawiać na najzdolniejszą z danej kadry zawodniczkę i ostro ją ogrywać przez cały sezon. Rezultat? Po sezonie jedna Polka więcej do rotacji i brak strachu, ze z powodu braku ogrania będzie pier.... akcje. a co za tym idzie, robiąc tak co sezon (tzn rocznie stawiając na rozwoj jednej koszykary, przez cztery lata mamy dajmy na to 4 ograne/normalne koszykarki) własnie w terminie 4 letnim; mamy w klubie cztery ograne dziewuchy, plus 2-3 zawodniczki, które potrafia coś zrobić i pozostają w kadrze w danym sezonie. Daje to nam zalozmy w tej perspektywie 4 letniej 4plus 3 równa się 7. Wystarczy trzy koszykary porżadne zza granicy i mamy 10 niezlych koszykarek i długą ławkę z mozliwością rotacji!!
To taka dygresja tylko, miłoby było gdyby znalazł się chociaż jedne klub, który by tak postepował.
Teraz czas zebyscie zbacili Niemry - to bardzo kiepski zespół, nie ma się kogo bać, powodzenia!