Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
pietroc pisze:Powell to po prostu zwykla prostaczka, za takie cos to nie tylko dykwalifikujacy ale i zawieszenie przez PZKosz sie nalezy. Nie mozna dopuscic zeby zdarzaly sie bojki w koszykowce ... zenskiej. No bez przesady !!! Tak wogole to jestem ciekaw, bo nie pokazali tego w TV, czy byl chociaz faul dyskwalifikujacy, ale chyba tak, bo potem jej nie widzialem nawet na lawce, ale niech mnie oswieci ktos kto byl na meczu.
ps. Don Iglata, jesli tak obrazasz sedziego Wozniewskiego to sam jestes palantem i tyle w tym temacie. Popelnia bledy, jak kazdy, ale takie obrazanie jednego z lepszych polskich sedziow to juz jest przesada.
A mi właśnie Powell się spodobała - jak dostała kopa za nic - to zareagowała prawidłowo. Jakby Ją Pietroc kopnął, a Ona by Mu obiła twarz - to też bym był za.
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Gość
-
Psz
Szymon pisze:Don Igłata pisze:
A mi właśnie Powell się spodobała - jak dostała kopa za nic - to zareagowała prawidłowo. Jakby Ją Pietroc kopnął, a Ona by Mu obiła twarz - to też bym był za.
Ciekawe czy też byś był za, gdyby obiła Kędzior lub inną brzeżankę????
albo Ciebie (Dona)
-
Don Igłata
- Młodzik
majoneez pisze:Don Igłata pisze:Co to kurde Majezon - przyblokowałeś mi temat - a tu mało o sędziach, a o Wacku nic.
Skopiuj swój post tutaj i już.
A co Ty Majezon myślisz? Że to każdy po informatyce jest? Pół roku mnie małolaty uczyły żebym mógł się na forum zaprezentować - a Ty każesz mi jakąś ekwilibrystykę umysłową uprawiać.
-
Alexx
Skerovic i sędziowie
W telewizji wyraźnie było widać jak Skerovic kopnęła zawodniczkę z Lotosu. Sędziowie dopuścili wcześniej do brutalnej gry a prym w tym wiodła właśnie Skerovic. Ona nie powinna przetrwać dwóch kwart. A w trzeciej kwarcie ja sam naliczyłem co najmniej 6 jej fauli.
I bardzo dobrze że wreszcie ktoś ją utemperował.
Może następnym razem jak będzie chciała faulować to się zastanowi.
Don Igłata w zablokowanym temacie pisze:Oglądałem w telewizorni. Skerowicz zdobywa 2 punkty , wywraca się i leży za koszem. Możliwe, że wcześniej był faul. Leżąca Skerowicz ostro przykopuje stojącej obok Powell - gdzieś w okolicę kostki. Ta od razu ostro wali z piąchy kilkakrotnie w twarz leżącej nadal na plecach Skerowicz. Przynajmniej raz trafia. Obok sędzia i ... nic!!!!
A w zeszłym sezonie w Brzegu największy palant wśród sędziów (chyba), niejaki Wacek Woźniewski wyrzucił z parkietu Agnieszkę Szott za szarpnięcie piłki trzymanej przez inną graczkę z Krakowa. Poszły potem dla Brzegu finanse i jeszcze kara meczu dla Agnieszki Szott.
Mam nadzieje, że Wacek - palant to oglądał w telewizorni i że mu głupio.
-
Don Igłata
- Młodzik
Kuba pisze:Szymon pisze:Don Igłata pisze:
Ciekawe czy też byś był za, gdyby obiła Kędzior lub inną brzeżankę????
albo Ciebie (Dona)Trzy do jednego, ze byś walną na glebe i nie wstał szybko po takim ciosie, jaki zaprezentowała Powell
Przegrałeś !!! Moje 105 (w porywach) kg. i praktyka ringowo - kielecka pozwoliła by mi się utrzymać.
A Kędzior, ani żadna brzeżanka inna jeszcze z buta nikogo nie potraktowała.
Don Igłata pisze:majoneez pisze:Don Igłata pisze:Co to kurde Majezon - przyblokowałeś mi temat - a tu mało o sędziach, a o Wacku nic.
Skopiuj swój post tutaj i już.
A co Ty Majezon myślisz? Że to każdy po informatyce jest? Pół roku mnie małolaty uczyły żebym mógł się na forum zaprezentować - a Ty każesz mi jakąś ekwilibrystykę umysłową uprawiać.
i po sprawie
Re: Skerovic i sędziowie
Alexx pisze:W telewizji wyraźnie było widać jak Skerovic kopnęła zawodniczkę z Lotosu. Sędziowie dopuścili wcześniej do brutalnej gry a prym w tym wiodła właśnie Skerovic. Ona nie powinna przetrwać dwóch kwart. A w trzeciej kwarcie ja sam naliczyłem co najmniej 6 jej fauli.
Tak, idąc tym tropem esklacji temperowania kolejnych fauli Powell powinna zostać chyba zasztyletowna.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”