11 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Tęcza Leszno 87-73
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
11 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Tęcza Leszno 87-73
Sobota, 21.11.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 11 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski - Tęcza Leszno
fajnie byłoby gdyby rzuciły nasze dziewczyny więcej niż 49pkt w tym meczu 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
friel pisze:fajnie byłoby gdyby rzuciły nasze dziewczyny więcej niż 49pkt w tym meczu
Fajnie byłoby gdyby nasze dziewczyny rzuciły więcej niż wasze..
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:friel pisze:fajnie byłoby gdyby rzuciły nasze dziewczyny więcej niż 49pkt w tym meczu
Fajnie byłoby gdyby nasze dziewczyny rzuciły więcej niż wasze..
Rzucic mogą więcej byle trafiły mniej
A tak apropo meczu to mam nadzieje że tym razem nie będzie nerwówki ala Brzeg czy Rybnik. Przydałoby sie oszczedzic kilka gorzowskich serc
zdecydowanie 
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
Teoretycznie nasze dziewczyny nie powinny mieć większych problemów z Lesznem, ale podkreślam teoretycznie. Jak pokazały już mecze w tym sezonie może być naprawdę różnie. Jeżeli zagramy jak z Polkowicami, lub z Bourges to nie powinno być ciężko. Ale jeżeli dziewczyny znów zagrają jak z Rybnikiem to naprawdę ktoś z trybun może tego nie wytrzymać. Leszno może być szczególnie groźne jeżeli Czarnecka i Drzewinska poczują się jak w domu i zagrają na swoim poziomie. Wydaje mi się że Jela nie wejdzie już na parkiet w tym sezonie, a co za tym idzie ,, Kruszyna" będzie miała podwójne zadanie. A szkoda bo było w Poznaniu pod koniec meczu że Jela nabiera pewności. Mam nadzieje że się mylę i Jela dostanie jeszcze szanse i skutecznie ją wykorzysta 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
- Kretson27
- Nowy na forum
Panie i Panowie ... nie ważny wynik ważne żeby na trybunach panowała super atmosfera i wszyscy bawili się razem ja życzę sobie remisu a po dogrywce kolejnego remisu i w kolejnych dogrywkach .................... remisów. Pozdro dla całej ekipy z Gorzowa. Nie moge sie doczekać kiedy wpadniecie do nas i wpadniemy na wspólne piwko jakies.... <%%%>
^^^^^OOOLYMPIAKOSSS^^^^^
W sumie będzie to chyba najbardziej przyjacielski mecz w sezonie
. Nie wiadomo co z tą jelą będzie
może pożyczycie nam Czarną na trochę co ? 
U nas w Lesznie ciężko z formą, coś nam od 2 meczy się "Kulfon" zacieła a i Ola obniżyła loty. No ale o nią się w Gorzowie mniej martwie bo to charakterna dziewczyna
. Ale reszta drużyny oj... jakoś ciężko z formą :/
ps. Krysiewicz zapowiada ze urwiemy wam punkty
ale rzeczywistosc obecna chyba nie jest az tak optymistyczna
pozdro
ps. Krysiewicz zapowiada ze urwiemy wam punkty
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jedno jest pewne
na trybunach mecz przyjazni 
A co do Jeli... to juz ma "bilet do domu"
A co do Jeli... to juz ma "bilet do domu"
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mnie zastanawia tylko jedno... jak AZS wytrzyma ten maraton 5 meczów... co 3 dni... grajac praktycznie w 8-ke
zaczynajac od Koszyc - Wisla - Madryt - Lotos- Sopron... 
Wiec w dzisiejszym meczu trzeba jak najszybciej odjechac zespolowi Teczy i dac bardzo duzo pograc Justynie Maruszczak i Agacie Chaliburdzie.
Wiec w dzisiejszym meczu trzeba jak najszybciej odjechac zespolowi Teczy i dac bardzo duzo pograc Justynie Maruszczak i Agacie Chaliburdzie.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Mnie zastanawia tylko jedno... jak AZS wytrzyma ten maraton 5 meczów... co 3 dni... grajac praktycznie w 8-ke zaczynajac od Koszyc - Wisla - Madryt - Lotos- Sopron...
i to jest właśnie to o czym mówiło się w Lotosie i Wiśle w poprzednich sezonach, zmęczenie meczami, do tego dochodzą wyczerpujące podróże. ale rotacja na 8 zawodniczek to jeszcze wcale nie jest tak źle, więc myślę że trener Maciejewski sobie poradzi, w końcu kto jak nie on;]
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Przy stanie 19-20 zgasly swiatla, wiec nie denerwujcie sie ze nie ma relacji jakby co 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:Przy stanie 19-20 zgasly swiatla, wiec nie denerwujcie sie ze nie ma relacji jakby co
Ze strony gorzów24.pl - "Wiemy już co się stało. Ktoś zbił szybkę i wcisnął alarm ppoż. Musimy odczekać aż lampy nad parkietem się wystudzą i wtedy znów się będziemy mieli jasno"
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wg moich zrodel mecz tak szybko nie bedzie wznowiony tzn. szybko - jakies 30min 
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”