PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: Łukasz_UFB » 21 listopada 2009, 21:15

Lider - AZS Poznań

Na młynie zbieramy sie w 30-40 osób - doping zajebisty od początku do końca - z małymi przerwami. Prowadzimy doping z pomoca 2 bebnów. Mimo wysokiej porażki koszykarek dajemy im znac że jesteśmy z nimi w tej całej chorej sytuacji jaka panuje w klubie. W III kwarcie pokazujemy sektorówke, oraz intonujemy te oto słowa "Nie dla Legii, nie dla sławy lecz dla naszej wspólnej sprawy - ITI SPIER***** "
Po meczu dziewczyny dziękują nam za doping - my dziękujemy za walke.
Tak dalej nie bedzie - od dziś zaczynamy robić z tym porządek - bo tak dalej być nie może :twisted:

Gości 0
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 22 listopada 2009, 09:34

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

tygrysrw
Nowy na forum

Postautor: tygrysrw » 22 listopada 2009, 18:55

:shock: : Nie dla Legii, nie dla sławy lecz dla naszej wspólnej sprawy - ITI SPIER***** "

Tak więc może "szanowni kibice" z młyna wesprą Lidera jakąś okrągłą sumką 100, 200 tyś zł bądź dolców i wtedy będą mogli sobie krzyczeć i pisać na forach co się im podoba.
Szkoda że choć przez chwilę nieprzyszło wam "debilom jednym" że na trybunach są ludzie z "zumi" zainteresowani sponsoringiem.

Mam nadzieję że zarząd wraz z prezesem zareagują na wasze zachowanie-a. Knucie na boku, wprowadzanie w błąd kibiców na forach internetowych.

Tak dalej nie bedzie - od dziś zaczynamy robić z tym porządek - bo tak dalej być nie może- napisał Łukasz

Jak wam się niepodoba to wypier.....ć z hali!!! nikt za wami niebędzie płakał gówniarze jedni.

piotrekk
Nowy na forum

Postautor: piotrekk » 22 listopada 2009, 19:18

Skąd żeś ty się urwał ?! Myślisz, że to co robimy, robimy dla sponsorów i zarządu ?!
Tak się składa, że jest pewna grupa dziewczyn, które potrzebują naszego wsparcia więc nie gadaj, że nikt nie będzie za nami płakał.
Niewiem skąd jesteś ale jeżeli z okolic Pruszkowa i wczoraj byłeś na meczu to może zauważyłeś, że w pewnym momencie na hali rozległy się gwizdy, które na pewno nie pomagały dziewczynom. Dodam tylko, że gwizdy te nie pochodziły z naszego sektora.

ps
Po co inwektywy w naszym kierunku piszesz w cudzysłowie ?
ps2
Ile ty masz lat, że nazywasz nas gówniarzami ?

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 22 listopada 2009, 19:35

Ja może sie nie znam - ale moderatorzy drodzy - za takie rzeczy ostrzeżenie bądź ban to powinien by mi sie wydaje....

Obrazek
Obrazek

tygrysrw
Nowy na forum

Postautor: tygrysrw » 22 listopada 2009, 20:50

To dla kogo robicie???

Jeśli dla drużyny to byście "niewyzywali" potencjalnych sponsorów bez których ten klub się nieobejdzie." No money no Play"

Pewna grupa dziewczyn którą wspieracie???? Czy są to:

nr. 12 mam nadzieję że w niedługim czasie podzieli los "salsy" apropo brawa dla zarządu że wreszcie ją odesłali i kibiców z "młyna" za kalendarz i szalik
nr.15 i 8 gwiazdkę spędzą we własnych domach i tam już zostaną.-mam taką nadzieję
nr.11 zacznie ćwiczyć i trafiać bo co z tego że "orze jak koń" a niema rzutu

Treneiro?! no cóż zbiera doświadczenie może wróci Pan Wierzbicki ale tak wogóle czy stać klub na nowego trenera?!

Poza tym mam nadzieję że będą wzmocnienia i Lider utrzyma sie w plkk.

A "młyn" jak chce niech będzie albo i nie- chciałbym tylko abyście też sami pomogli władzom tego klubu ponieważ robią kawał dobrej roboty jak do tej pory. No chyba że się obrazicie (jak np. na piłkarzy) i będziecie szukać tanich sensacji.

Pozdrawiam was gorąco.

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 22 listopada 2009, 21:14

Piszesz człowieku głupoty - i siejesz ferment...

Nie znasz zawodniczek - polecam chociaż główną strone klubowa - poczytaj moze sie dowiesz ktora to nr 12

Władze klubu wieloma swoimy zachowaniami ostatnio pokazały ze maja gdzieś współprace z nami. Gdzie za P.M jako prezesa wszystko układało sie naprawde fajnie i nawiązywała sie współpraca i to dosyć powazna - gdzie mieliśmy czynnie uczestniczyć w życiu klubu i oferowaliśmy naprawde sporo - swój czas i swoje umiejętności w róznych dziedzinach....

Szczerze - bardzo bym chciał coś robić w tym klubie - jeżeli miałoby to pomóc w jego rozwoju i oczywiście nie przeszkadzało by mi w tym co robie (czyli darcie mordy na meczach 8) ) - ale z tymi ludźmi którzy teraz grają pierwsze skrzypce nie chce mieć nic wspólnego i nie chce sie tam udzielać....

Obrazek
Obrazek

tygrysrw
Nowy na forum

Postautor: tygrysrw » 22 listopada 2009, 22:09

http://www.plkk.pl/?p=games&id=2563 nr. 12

Z tego co sie orientuję Pan P.M jest wiceprezesem więc też gra pierwsze skrzypce.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Staszek_LIDER
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Staszek_LIDER » 22 listopada 2009, 22:46

<brawo> mistrzuniu.... tylko szkoda że Magda Balicka - tak Magda Balicka bo ja nie mam zamiaru pisać numerami tak jak Ty (taki jesteś obeznany, a nie wiesz jak się nazywa koszykarka...tylko znasz jej numer z koszulki :D ), nie zagrała nawet sekundy w tym spotkaniu :lol: ...więc o co masz do niej pretensje???? ...hmmm... może nie spełnia oczekiwań trenera :roll: .... Możesz mieć do kogoś pretensje jak gra 15-20 minut i nie ma efektów tej gry... ale jak ktoś w ogóle się nie pojawia na boisku to o co te pretensje??? ... zastanów się dziesięć razy zanim coś napiszesz... Miałem nic nie pisać... ale jednak się skusiłem... Niech każdy robi to co najlepiej potrafi, a nie zajmuje się pisaniem na forum.... Co do tych "debilów" to tak jesteśmy w pewnym stopniu "debilami" bo jaki normalny człowiek przychodzi na mecz i przez prawie 2h piłuje swoje gardło do bólu tylko po to żeby pomóc komuś w odniesieniu zwycięstwa... jak normalny człowiek, zamiast siedzieć sobie w domu z piwkiem przed telewizorem jedzie przez pół Polski tylko po to aby wesprzeć kogoś tak jak potrafi najmocniej-czyli głośnym śpiewem.... i nie pisz mi tu o sponsorach bo oni po to właśnie są żeby wykładać kasę...jak im się coś nie podoba niech przyjdą zapytają dlaczego tak, a nie inaczej... jesteśmy ludźmi i potrafimy się dogadać z KAŻDYM... MY JESTEŚMY PO TO ŻEBY DOPINGOWAĆ NASZE KOSZYKARKI I BĘDZIEMY TO ROBIĆ DO KOŃCA NASZYCH DNI CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA CZY NIE !!! BO KIBICEM ZOSTAJE SIĘ TYLKO RAZ, ALE ZA TO NA CAŁE ŻYCIE !!! Może kiedyś to zrozumiesz... mimo wszystko pozdrawiam 8)

... i od razu uprzedzam że nie będę się więcej wypowiadał na ten temat. Jakieś pytania zapraszam na priva 8)
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 26 listopada 2009, 22:04

Tęcza Leszno - Lider Pruszków

W czwartkowe popołudnie do Leszna wybiera sie 12 kibiców Lidera (2 Znicz Pruszków,2 FC Jaktorów) - doping przez cały mecz - wspomagany bębnem. Na płocie "LOT"
Miejscowych około 20 - średni doping....

Ogólnie fajna atmosfera - według informacji przekazanych zaraz po meczu - zapraszamy do Pruszkowa na piwko jakieś przy okazji rewanżu 8)

Czwartek - Leszno - 360km - 12 osób 8)

Obrazek
Obrazek

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 27 listopada 2009, 09:28

Można potwierdzić liczbe przyjezdnych, z tego co słyszałem od znajomych co stali nad ich sektorem doping przez cały mecz równy i dobry. gratuluje wyjazdu w czwartkowy dzień i9 to w dobrą liczbe wyjazdeową.

Co do naszego dopingu dużo nie ma co mówić był po prpstu mizerny , nie wiem czym było to spowodowane, może ludzie oszczędzają gardła na następny mecz.
Co do liczby w młynie to ok. 25-30 osób - u nas może się wydawać że jest nas mniej ale ludzie w sektorze pchają sie na sam dół i górna część trybuny zostaje pusta a na dolnych sektorach siedzi po 10-12 osób.
Ale tu nie chodzi o liczbe tylko o doping

Pozdro
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

kibic08
Nowy na forum

Postautor: kibic08 » 27 listopada 2009, 19:21

Nie wiem czemu tego tygrysarw tak atakujecie. Gość jest szczery i chce wam coś powiedzieć ale w tym kraju jak ktoś mówi inaczej niz większość to od razu na pewno mówi źle.

Weźcie sie zastanówcie bo ja waszego zachowania nie rozumiem. Niektórzy z was jak mieli jeszcze mleko pod nosem latali na Ł3, później przerzucili się na Znicza a jak Zniczowi Pr. szło dobrze to lataliście na mecze cały czas, a teraz nagle jak jest "źle" to wszyscy się odwrócili i przerzucili na PTS i udaja wielkich kibiców. Jestem ciekawy co zrobicie jakby Lider spadł - pewnie na mecze chodziła by grupka max 10 osób którym rzeczywiście zależy na tym aby klub istniał kibicowsko.

Nie skłamie jeśli powiem że doping na koszykówce kobiet w Polsce praktycznie nie istnieje. A wy chcą zaistnieć kibicowsko lub jak kto woli polansować się czy też w niektórych przypadkach pobansować przerzuciliście sie na kosz kobiet bo w naszym kraju praktycznie nie ma kibiców kosza kob. i w taki sposób najłatwiej się pokazać. Ciekawa filozofa - wyjątkowo ambitna 8)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 27 listopada 2009, 19:36

kibic08 pisze:Nie skłamie jeśli powiem że doping na koszykówce kobiet w Polsce praktycznie nie istnieje. A wy chcą zaistnieć kibicowsko lub jak kto woli polansować się czy też w niektórych przypadkach pobansować przerzuciliście sie na kosz kobiet bo w naszym kraju praktycznie nie ma kibiców kosza kob. i w taki sposób najłatwiej się pokazać. Ciekawa filozofa - wyjątkowo ambitna 8)

czytajac Twoja wypowiedz CAŁY SPORTOWY SWIAT, ruch kibiców bierze sie z lansu?!!! Wielu z nas "urodziło sie przy parkiecie". Sam na koszykówke kobiet chodze około 18 lat. Z tego co wiem Matrix (tez tyle lat chodzi) również. Paru kibiców Wisły, Pabianic, ŁKS-u i AZs Poznań chodza tez juz nascie lat! Dla osrodków które sie odrodziły z nie bytu lub tez inaczej dla jedynego e-ligowca w takiej miejscowości jak Pruszków chodzenie na mecze powinno byc swietem. Ci kibice tak sie zachowuja, bo dla nich gra Lidera lub wogóle koszykówka to gratka! A dla Ciebie jedynie marne porównanie bo na Znicz chodziliscie rok temu. Czemu nie napiszesz ze na Mazowczanke 15 lat temu tez chodzili? Z pileuchami pod pacha? Nie wiem do czego pijesz? Bo Lider przegrał pare meczy i szuka sie kazdego winnego tej sytuacji? Taki los jest debiutanta w e-lidze.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

kibic08
Nowy na forum

Postautor: kibic08 » 27 listopada 2009, 19:46

Oczywiscie ze cały sportowy świat nie bierze się z lansu. Ale jeśli chodzi LIDERa to byłem na jego wszystkich meczah w wpr i mam swoje zdanie na temat kibiców i tego co sobą reprezentują(śpiewają). Jeśli byłeś choć na jednym meczu to powinenneś wiedziec o czym mówie. Ich repertuar jest raczej ubogi a podstawą w wielu piosenkach przekleństwa - może się myle ale uważam że dopingowanie powinno polegać na kulturalnym dopingu a nie zachowywaniu sie jak sfrustrowani gimnazjaliści.

Nie mam na myśli "chodzenia" na mecze tylko kibicowanie - ULTRAS

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 27 listopada 2009, 20:12

Rozwieje Twoje wątpliwości

Na Liderze doping jest teraz czwarty sezon - osobiście aktywnie działam od 3 lat... Działaliśmy równolegle na Zniczu i na Liderze (jeszcze z czasu Znicza w III lidze). Znicz awansował i on był priorytetem - jednak sporą grupe osób ciągnęło dalej bardziej na kosza. Gdy koszykarki awansowały razem z chłopakami z naszej grupy (UFB) musieliśmy zdecydować - czy Znicz czy Lider - postanowiliśmy działać w pełni na Liderze, natomiast nie opuściliśmy Znicza - póki był doping pojawialismy sie... Jednak grupa Pruszkowiacy 03 podjęła decyzje o zawieszeniu działalności - więc z oczywistych względów Lider stał sie jedynym klubem w Pruszkowie na którym wiadome osoby organizują doping....
Dodam tez że 2-3 lata temu nie chodziłem dla lansu na mecze z drużynami - UKS LA Basket Warszawa, BT Pułaski Wa-wa - i nie darłem sie przez 40min dla lansu...
Moge Cie zapewnić że to co teraz jest na Liderze to jest naprawde fanatyczny ruch Ultras - który bedzie z klubem na dobre i na złe - przykład - im koszykarki osiągają gorszy wynik - tym nasz śpiew jest głośniejszy i bardziej fanatyczny (ostatni mecz z AZS - prawdziwe pier..... mieliśmy gdy koszykarki przegrywały 20 punktami)
Repertuar akurat jest bardzo bogaty - i owszem pojawiają sie piosenki z przekleństwami - ale ludzie to nie teatr... - ale lepiej jest mieć atmosfere jak na siatkówce i chodzić w dziwnych kapeluszach niż mieć zakręconą grupe fanatyków - typowe podejście żywcem wzięte z medialnej nagonki na tych "ultrasów"

PS. Hermes jest z Torunia - wiec póki co nie mógł być na naszym meczu :lol:

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Kibice”