AZS Gorzów vs Tęcza Leszno

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Atletico
Nowy na forum

Re: AZS Gorzów vs Tęcza Leszno

Postautor: Atletico » 22 listopada 2009, 00:46

doproszcz pisze:
p.. pisze:
Sory, ale według mnie, nie można sobie pozwolić na to, że kibice przyjezdni krzyczą " cała hala ręce w górę", i kilku głąbów z naszego sektora podnosi te ręce ku górze. Tak być nie powinno, mimo tego, że między AZS-em a Tęczą są bardzo dobre stosunki.

A co w tym złego, przeciesz to samo robiło Leszno gdy my kszyczeliśmy "cała hala ręce w góre".
a gdy wyjechaliśmy ze wspulną inicjatywą skacząc i skandując "kto ne skacze ten z Polkowic" to czo też jest dla Ciebie jakieś nie w pożądku?? Bo to prawie to samo.

Dzięki za pozdrowienia :wink:

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 22 listopada 2009, 10:14

Niestety z przyczyn zdrowotnych nie mogłem przybyć na mecz przyjaźni :(
p.. pisze:Doping stał na zastraszająco niskim poziomie z 2 względów :

a) Część młodych się opier...a i wolała sobie robić jaja

Ciekawe którzy to :mrgreen:
p.. pisze:

Sory, ale według mnie, nie można sobie pozwolić na to, że kibice przyjezdni krzyczą " cała hala ręce w górę", i kilku głąbów z naszego sektora podnosi te ręce ku górze. Tak być nie powinno, mimo tego, że między AZS-em a Tęczą są bardzo dobre stosunki. Co innego pozdrowienia w kierunku Tęczy.

I tutaj się podpisuje po tym dwoma rękoma, co innego pozdrowienia w kierunku przyjaciół z Leszna a co innego inicjowanie przez nich ,, Szkocji" w naszej hali do naszych kibiców, to my jesteśmy gospodarzami i w naszej hali to my decydujemy kiedy prowadzić poszczególną formę dopingu. A to że ktoś od nas podnosi ręce, na hasło Tęczy ,, Cała hala ręce w górę" to mnie zdziwiło :shock:Pewnie na Polkowicach by tak nie zrobił, myśląc że to nasi przyjaciele chciał dobrze :D To taka mała akcja ,, Tylko Falubaz" :lol: Tyle że zrobił ją przyjaciel a nie wróg :P
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 listopada 2009, 11:13

A Ja osobiscie uwazam ze nie bylo w tym nic zlego jak razem zrobilismy szkocje :)Pomimo to ze to Leszno zaczelo krzyczec. Wiekszosc z was ktora wypisuje sie negatywnie w tym temacie, nie pamieta (nie byla, bo pewnie jeszcze nie kibicowala w Lesznie) jakies 3 sezony temu kiedy to wlasnie z Tecza zrobilismy bardzo fajna szkocje. Po tym meczu zaczal sie powoli wiazac pewien uklad :wink: Wiec Bez Spiny panowie :D

...a jak uwazacie dalej ze to bylo zle... to trzeba bylo pomyslec i pierwszy ten temat powziasc :wink: ... a nie narzekać ze chlopaki z Leszna pierwsi to zasugerowali :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

doproszcz
Nowy na forum

Postautor: doproszcz » 22 listopada 2009, 11:17

co do tej nieszczęsnej akcji ze szkocją, to nie rozumiem zupełnie co was w tym tak bulwersuje. Przecierz po szkocji my krzyczymy hej hej AZS, a Leszno swoje (z oczywistych względów nie słyszałem co). Dziwi mnie troche mała frekfencja w KK bo przecierz mecze z Tęczą czy też z Orłem zawsze mobilizowały nas do jak najliczniejszego stawienia sie na hali, no ale to może efekt grypy.
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 22 listopada 2009, 11:28

Słownik ortograficzny--->kk forum :roll:
-AZS?
-Co?!

doproszcz
Nowy na forum

Postautor: doproszcz » 22 listopada 2009, 11:32

mam stwierdzoną dysortografie :P
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 22 listopada 2009, 11:37

Ja też, ale jakoś się staram nie robic błędów.. Koniec tematu, bo to chyba nie dotyczy damskiej koszykówki,a dokładniej meczu Gorzów vS Leszno. :|
-AZS?
-Co?!

p..
Amator

Postautor: p.. » 22 listopada 2009, 13:33

Endrju pisze:A Ja osobiscie uwazam ze nie bylo w tym nic zlego jak razem zrobilismy szkocje :)Pomimo to ze to Leszno zaczelo krzyczec. Wiekszosc z was ktora wypisuje sie negatywnie w tym temacie, nie pamieta (nie byla, bo pewnie jeszcze nie kibicowala w Lesznie) jakies 3 sezony temu kiedy to wlasnie z Tecza zrobilismy bardzo fajna szkocje. Po tym meczu zaczal sie powoli wiazac pewien uklad :wink: Wiec Bez Spiny panowie :D

...a jak uwazacie dalej ze to bylo zle... to trzeba bylo pomyslec i pierwszy ten temat powziasc :wink: ... a nie narzekać ze chlopaki z Leszna pierwsi to zasugerowali :)

Wymiękam Endrju....

Nie powinno być tak, że dajemy sobie narzucić przez jakąkolwiek ekipę przyjezdną dopingu. Przecież to jest nie do pomyślenia.!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 listopada 2009, 13:50

p.. pisze:
Endrju pisze:A Ja osobiscie uwazam ze nie bylo w tym nic zlego jak razem zrobilismy szkocje :)Pomimo to ze to Leszno zaczelo krzyczec. Wiekszosc z was ktora wypisuje sie negatywnie w tym temacie, nie pamieta (nie byla, bo pewnie jeszcze nie kibicowala w Lesznie) jakies 3 sezony temu kiedy to wlasnie z Tecza zrobilismy bardzo fajna szkocje. Po tym meczu zaczal sie powoli wiazac pewien uklad :wink: Wiec Bez Spiny panowie :D

Wymiękam Endrju....

Nie powinno być tak, że dajemy sobie narzucić przez jakąkolwiek ekipę przyjezdną dopingu. Przecież to jest nie do pomyślenia.!

co by nie mówić, nie zdarza mi się to praktycznie, ale muszę przyznać p... rację. zgody zgodami, ale jest nie do pomyslenia, żeby jakakolwiek (mimo wszystko OBCA) grupa rządziła na nie swojej hali w obecności miejscowego kk. za doping przy Chopina jesteście odpowiedzialni Wy, a nie przyjezdni. i to wy powinniscie ewentualnie nakrecać publike, a nie oni. co innego wspolne jakies przyspiewki, krzyki czy podskoki.

z innej beczki - przyznam szczerze, że liczyłem na duuuużo większą frekwencję w gorzowskim młynie z okazji "meczu przyjaźni" :lol: swoją drogą, osobista dygresja, dużo prawdy w tym, że "nic tak nie jednoczy jak wspólny wróg" 8) ;)

pozdro!

p..
Amator

Postautor: p.. » 22 listopada 2009, 13:59

Kuba pisze:
co by nie mówić, nie zdarza mi się to praktycznie, ale muszę przyznać p... rację. zgody zgodami, ale jest nie do pomyslenia, żeby jakakolwiek (mimo wszystko OBCA) grupa rządziła na nie swojej hali w obecności miejscowego kk. za doping przy Chopina jesteście odpowiedzialni Wy, a nie przyjezdni. i to wy powinniscie ewentualnie nakrecać publike, a nie oni. co innego wspolne jakies przyspiewki, krzyki czy podskoki.

pozdro!

Dokładnie jak to Kuba mówi, to oni jeżeli tylko chcą powinni do naszego dopingu dołączać nie my do nich. Dla mnie to jest jedno wielkie nie porozumienie, i chciałbym aby to się więcej nie powtórzyło. Choć wpływu na to nie mam, ale tak być po prostu nie może!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 listopada 2009, 14:46

p.. pisze:

Wymiękam Endrju....

Po pierwsze chcialbym zauwazyc ze owego czasu nie bylo mnie w mlynie a obserwowalem to bedac rowno posrodku hali ;).
Po drugie jak Leszno zaczelo krzyczec cala hala rece w gore, to podniosly rece osoby z Klubu Kibica w Gorzowie (Wiec Kubus nie wyobrazaj sobie ;))
Po trzecie "p..." prowadzil wtedy doping i byl odpowiedzialny za doping KK AZS-u... wiec jezeli uwazal ze nie powinnismy podnosic rak "na zawolanie Leszna" to powinien poprostu jako prowadzacy opier... tych co rece podniesli.
Kuba pisze:co by nie mówić, nie zdarza mi się to praktycznie, ale muszę przyznać p... rację. zgody zgodami, ale jest nie do pomyslenia, żeby jakakolwiek (mimo wszystko OBCA) grupa rządziła na nie swojej hali w obecności miejscowego kk. za doping przy Chopina jesteście odpowiedzialni Wy, a nie przyjezdni. i to wy powinniscie ewentualnie nakrecać publike, a nie oni. co innego wspolne jakies przyspiewki, krzyki czy podskoki.

Jeszcze raz napisze :) Zanda obca grupa nie rzadzila w hali przy Chopina... wiec nie wyobrazaj sobie :lol: Jedynie to co zaproponowala zrobic szkocje :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

p..
Amator

Postautor: p.. » 22 listopada 2009, 15:03

Endrju pisze:Po trzecie "p..." prowadzil wtedy doping i byl odpowiedzialny za doping KK AZS-u... wiec jezeli uwazal ze nie powinnismy podnosic rak "na zawolanie Leszna" to powinien poprostu jako prowadzacy opier... tych co rece podniesli.

Zrobiłem tak jak mówisz, i moja reakcja spotkała się z wielkim oburzeniem, dlatego w dalszej części meczu postanowiłem oglądać ten mecz z wysokości parkietu tuż obok KK. I poobserwować co się dzieje. Wyglądało to wręcz FATALNIE! Pierwszy raz od kiedy pamiętam tak niski poziom dopingu był. Endrju dawałeś z siebie wszystko, a co niektórzy woleli : pisać smsy, rozmawiać, śmiać się i robić wiele innych rzeczy nie związanych z dopingiem. Jeżeli doping ma iść ku lepszemu, po prostu takie sytuacje nie powinny się zdarzać. A Ci co nie chcą dopingować, to niech idą sektor obok sobie posiedzieć.

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 22 listopada 2009, 15:20

p.. pisze:
Endrju pisze:Po trzecie "p..." prowadzil wtedy doping i byl odpowiedzialny za doping KK AZS-u... wiec jezeli uwazal ze nie powinnismy podnosic rak "na zawolanie Leszna" to powinien poprostu jako prowadzacy opier... tych co rece podniesli.

Zrobiłem tak jak mówisz, i moja reakcja spotkała się z wielkim oburzeniem, dlatego w dalszej części meczu postanowiłem oglądać ten mecz z wysokości parkietu tuż obok KK. I poobserwować co się dzieje. Wyglądało to wręcz FATALNIE! Pierwszy raz od kiedy pamiętam tak niski poziom dopingu był. Endrju dawałeś z siebie wszystko, a co niektórzy woleli : pisać smsy, rozmawiać, śmiać się i robić wiele innych rzeczy nie związanych z dopingiem. Jeżeli doping ma iść ku lepszemu, po prostu takie sytuacje nie powinny się zdarzać. A Ci co nie chcą dopingować, to niech idą sektor obok sobie posiedzieć.

I tu się zgodzę w 100%... będzie mniej osób ale wszyscy krzyczący i będzie lepiej. Nie potrzebne nam osoby do stania i tylko klaskania...
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 listopada 2009, 15:24

Trudno mi ocenic to jak w drugiej polowie wygladal doping... jednak wiele razy cala hala fajnie podrywala sie do dopingu... i dobrze by bylo jakby to ocenila osoba z poza naszego KK ... a nie osoba ktora prowadzila doping. Uwazam ze w drugiej polowie rewelacji moze i nie bylo... ale na pewno nie bylo katastrofalnie (pierwszej polowy nie oceniam) :)

Zreszta zawsze mozemy dzisiaj ogladac retransmisje meczu w TVP Gorzów i zobaczyc jak to naprawde bylo ;)

PS tez sie z Zania i Markeim zgadzam odnosnie osob :) (Bedzie potrzebne male "trzesienie ziemi" w KK)

p..
Amator

Postautor: p.. » 22 listopada 2009, 15:27

Endrju pisze:Trudno mi ocenic to jak w drugiej polowie wygladal doping... jednak wiele razy cala hala fajnie podrywala sie do dopingu... i dobrze by bylo jakby to ocenila osoba z poza naszego KK ... a nie osoba ktora prowadzila doping. Uwazam ze w drugiej polowie rewelacji moze i nie bylo... ale na pewno nie bylo katastrofalnie (pierwszej polowy nie oceniam) :)

Zreszta zawsze mozemy dzisiaj ogladac retransmisje meczu w TVP Gorzów i zobaczyc jak to naprawde bylo ;)

PS tez sie z Zania i Markeim zgadzam odnosnie osob :) (Bedzie potrzebne male "trzesienie ziemi" w KK)

Ale właśnie przecież po to zrobiłeś małą przechadzkę po hali podczas meczu by ocenić. I nikt tu się nie boi oceny. Ocena jest bardzo ważna. Bo wtedy wiadomo co jest do poprawy.

Wróć do „Kibice”