Zgody/Kosy/Układy

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

Re: Zgody/Kosy/Układy

Postautor: Kuba » 23 listopada 2009, 22:48

Tomek_AZS_KK pisze:PS byliśmy w Krakowie w 3 osoby jedna w barwach AZS Poznań . Marco poinformował Nas , że czubów nie brakuje i mógł się ktoś przypałętać przypadkiem na halę więc lepiej z Tymi barwami się nie afiszować.

My w Krakowie w końcówce zeszłego sezonu równiez w trójkę byliśmy i znalazł się jeden chętny na nasz szalik :lol: ale się nie daliśmy ;) 8)

co nie zmienia absolutnie faktu, że całą dwudniową wizytę w Grodzie Kraka wspominamy (ja przynajmniej, ale myślę, że chłopaki się ze mną zgodzą) bardzo dobrze :) Z tego meijsca jeszcze raz dzięki za gościnność dla Krakusów ;)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 23 listopada 2009, 22:51

Mi w Krakowie jakis palant naplul na glowe.... tak wiec, wspomnienia pozostaja jakie pozostaja.

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 23 listopada 2009, 22:53

Kuba pisze:
My w Krakowie w końcówce zeszłego sezonu równiez w trójkę byliśmy i znalazł się jeden chętny na nasz szalik :lol: ale się nie daliśmy ;) 8)

Oooooo jacie, to jak we trzech się nie daliście jednemu to wielki respect :mrgreen:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 23 listopada 2009, 22:54

Tomek_AZS_KK pisze:Siema.
Na wstępie to chcę sprostować wypowiedź jakiegoś człowieczka z Leszna który napisał że to Leszno nam skroiło szalik przy okazji meczu u nas . Ta ? dawo tu nie zagladałem i widze ze forum sie zmieniło nie wiem czy jest archiwum czy coś ale dla wytrwałych - poszukajcie tematu z tamtego meczu i zobaczcie płacze Leszna ze ukradlismy im szalik i to od osoby niepełnosprawnej aha i że ktoś u nas na hali z nożem biegał :) .
.

Tak, kolego dla Ciebie.... Szalik ten niespełna po kilku SEKUNDACH odzyskaliśmy, a i koleś z nożem biegał... Nie po hali tylko po meczu pod halą, co widziało co najlmniej kilku kibiców z Leszna...

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 23 listopada 2009, 22:59

Jestem z Gorzow pisze:
Kuba pisze:

Oooooo jacie, to jak we trzech się nie daliście jednemu to wielki respect :mrgreen:

Guwno by wam tym nożem zrobił, pewnie jak psy by się zjechały to by mówił ze mamie do kuchni niesie :lol:
-AZS?
-Co?!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 listopada 2009, 23:03

Każdy kolejny wpis nie na temat, nagradzany będzie ostrzeżeniem!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 23 listopada 2009, 23:03

Fakt szal odzyskaliscie po interwencji jednego z działaczy naszego klubu . (nie wnikam skąd dowiedział się o całej sprawie ) :) . I co typ z nożem pod halą był ta ? i co stał w szaliku AZS i czekał na Was ? a może sie Wam odgrażał? Nie? to skad wiecie czy czasem ktoś sobie jabłka nie obierał bo nie moze ze skórką jeść ? . Chyba lepiej wiem lepiej niż Wy kto i co przychodzi(ło) na mecze AZS i zaręczam Ci , że prócz KK , działaczy , zawodniczek i ich rodzin była to watacha januszy , dziadków ew podpity Zbychu (halowy cieć) . A z KK akurat z przedłużaczami/sprzętem by do Was nie wyleciał .

A tam w Gorzowie nie macie co robić tylko łapiecie za słowa wiare i napinacie ? Sie dziwicie że Was tak szanują.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 23 listopada 2009, 23:07

Tomek_AZS_KK pisze:A tam w Gorzowie nie macie co robić tylko łapiecie za słowa wiare i napinacie ? Sie dziwicie że Was tak szanują.

Ale co to już za wrzucanie wszystkich z Gorzowa do jednego koszyka? Skoro jedna osoba się wypowidała... :o
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

Awatar użytkownika
Jestem z Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Jestem z Gorzow » 23 listopada 2009, 23:12

zancia_a pisze:
Tomek_AZS_KK pisze:A tam w Gorzowie nie macie co robić tylko łapiecie za słowa wiare i napinacie ? Sie dziwicie że Was tak szanują.

Ale co to już za wrzucanie wszystkich z Gorzowa do jednego koszyka? Skoro jedna osoba się wypowidała... :o

Nie ma to jak najeżdżaj na swoich :o
Brawo!! :?
-AZS?
-Co?!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 listopada 2009, 23:14

Tomek_AZS_KK pisze: Sie dziwicie że Was tak szanują.

O kim mowisz ?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 listopada 2009, 23:15

Słowo się rzekło....
Tomek_AZS_KK , zancia_a , Jestem z Gorzow, Endrju dostajecie po ostrzeżeniu!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 23 listopada 2009, 23:31

Tomek_AZS_KK pisze:Fakt szal odzyskaliscie po interwencji jednego z działaczy naszego klubu . (nie wnikam skąd dowiedział się o całej sprawie ) :) . I co typ z nożem pod halą był ta ? i co stał w szaliku AZS i czekał na Was ? a może sie Wam odgrażał? Nie? to skad wiecie czy czasem ktoś sobie jabłka nie obierał bo nie moze ze skórką jeść ? . Chyba lepiej wiem lepiej niż Wy kto i co przychodzi(ło) na mecze AZS i zaręczam Ci , że prócz KK , działaczy , zawodniczek i ich rodzin była to watacha januszy , dziadków ew podpity Zbychu (halowy cieć) . A z KK akurat z przedłużaczami/sprzętem by do Was nie wyleciał .

A tam w Gorzowie nie macie co robić tylko łapiecie za słowa wiare i napinacie ? Sie dziwicie że Was tak szanują.

Nie będę sie z Tobą kłócił, jak odzyskaliśmy ten szal!? Ja osobiście wiem swoje!!! Temat kolesia z nożem, jak dla mnie jest zakończony!!! Wałkowaliśmy go przez kilka stron......! Nie powiem, z lekka mieliśmy fefra, bo On sam nie wiedzaił, co z tym nożem ma zrobić!! Tylko,że gdy nas stało dwóch i do "niego" burzyło, to On się odwrócił i "s" p..., bo kolegów już nie było...!!! Nie wałkuje więcej tego tematu, bo uważam, że jest on wyzcerpany w 100%...

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 23 listopada 2009, 23:33

Spoko Szymon thx za ostrzezenie , rozumiem rozmywanie tematu ale nie pozwole na p... głupot o Nas pod Naszą nieobecnosć dlatego musiałem sprostować wypowiedz goscia z Leszna i nie daje się już prowokować do napinki przez Gorzów . tyle w temacie. zdr!
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 23 listopada 2009, 23:36

dobra , nie wiem co Ty tam widziales i pod czego wpływem byłeś . Tylko nie p... już głupot prosze Cie.
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 23 listopada 2009, 23:39

Tak więc na lini Leszno - Jelenia: mała kosa była, jest i będzie...! Tyle w tym temacie...

Wróć do „Kibice”