Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 06 marca 2005, 22:27

Hmmm a tak propo niesportowych zachowań to pamiętam jeszcze jak Krupa za czasow Łączności wypłaciła plaskacza właśnie Monice Siborze.Smaczku sprawie doadaje fakt ,że grają w tym sezonie razem.....Kobiety bywają pamiętliweale morale w zepole nei wydają się być popsute.

Co do Powell - to faktycznie chamskie zachowanie -z tymże myślę ,że Powell nie moze sobie do końca życia na nowo poukładać po śmierci matki.Niewykluczone ,że jest rozgoryczona iłatwo ją sprowokować co jednak nie upoważnia ją do tak żenującego zachowania. Wystarczyłoby gdyby dałą plaskacza Jelenie we wściekłości ,ni musiała jej brutalnie obić....Niestety nie od dziś wiadomo ,że kobiety są impulsywne i nie potrafią niekiedy zapanować nad emocjami.

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 22:27

KIBIC pisze:
Anonymous pisze:
Seba pisze:
Hersi pisze:(...)Krzysztof Koziorowicz
trener Lotosu
- Do finałowego meczu Wisła podeszła zbyt emocjonalnie. Straciło na tym widowisko. W końcówce meczu Jelena Skerovic sprowokowała Eleine Powell i między zawodniczkami doszło do niepotrzebnej przypychanki. Sędziowie zdyskwalifikowali Amerykankę i mecz zakończył się niemiłym zgrzytem. (...)

:( Jednak standard :( Brakuje tylko słów, że rywalka bokserki sama jest sobie winna ... ehhhh...

Ciekawe co by powiedział trener Koziorowicz gdyby coś takiego spotkało np.Bibe.Jak Pzkosz może zatrudniać trenera ktory ma problemy ze wzrokiem tak duże ,ze nie zauważyl bandyckiego napadu swojej zawodniczki i nazwal to zachowanie niemilym zgrzytem.

dla mnie to jest normalne , że trener broni swoje zawodniczki

A dla mnie nie!!!!!!! Istnieją jakieś granice i nie można ich przekraczać.Nawet trener nie powinien bronić bandytki.Skoro raz przekroczyła granice to za chwile zrobi to drugi raz.Prokurator powinien zainteresować sie tą sprawa.Jeżeli Skerovic naprawde ma złamaną szczęke to Powell może siedziec za ciężkie obrażenia ciała.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 marca 2005, 22:31

nie chce już wracać do początku ;) ale.... kto sprowokował ??
Powell podeszła tak sama z siebie i zaczeła bić ?? czy najpierw została kopnięta?? lekko bo lekko ale została sprowokowana :!: :!:
Taki jest fakt i nikt tego nie zmieni ale napisze na wszelki wypadek jeszcze raz NIE POCHWALAM TEGO TAKIEGO ZACHOWANIA I UWAŻAM , ŻE POWELL POWINNA ZOSTAĆ SUROWO UKARANA ALE ZOSTAŁA SPROWOKOWANA :!: :!: :!: :!:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 marca 2005, 22:34

a tak przy okazji denerwuje mnie to , że ktoś pisze jako gość i kogoś obraża i nie chodzi mi o tem konkretny przypadek ale ogólnie o całe forum :)

forum powinno dla Gości być tylko do odczytu ale to już było omawiane
jest to tylko moje odczucie i małe odejście od tematu

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 marca 2005, 22:36

KIBIC pisze:nie chce już wracać do początku ;) ale.... kto sprowokował ??
Powell podeszła tak sama z siebie i zaczeła bić ?? czy najpierw została kopnięta?? lekko bo lekko ale została sprowokowana :!: :!:
Taki jest fakt i nikt tego nie zmieni ale napisze na wszelki wypadek jeszcze raz NIE POCHWALAM TEGO TAKIEGO ZACHOWANIA I UWAŻAM , ŻE POWELL POWINNA ZOSTAĆ SUROWO UKARANA ALE ZOSTAŁA SPROWOKOWANA :!: :!: :!: :!:

Faktycznie to byla taka prowokacja ze nalezalo brutlanie rzucic sie na zawodniczke i oblozyc ja piesciami. ja tez nie chce wracac do poczatku ale jak masz nagrane to przewin sobie tasme i zobacz dlaczego Skerovic po wejsciu pod kosz wyladowala plecami na parkiecie !
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 22:41

STOP PRZEMOCY NA BOISKACH KOSZKARSKICH

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 marca 2005, 22:42

Marco koszykówka jest to sport w którym się faule zdarzają ale nie ulega wątpliwości , że kopanie i bijatyka po faulu powinna być ukarana

dla mnie koniec tematu :)
Ostatnio zmieniony 06 marca 2005, 22:45 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Gość

Postautor: Gość » 06 marca 2005, 22:44

Marco TS pisze:

Faktycznie to byla taka prowokacja ze nalezalo brutlanie rzucic sie na zawodniczke i oblozyc ja piesciami. ja tez nie chce wracac do poczatku ale jak masz nagrane to przewin sobie tasme i zobacz dlaczego Skerovic po wejsciu pod kosz wyladowala plecami na parkiecie !

Bo została sfaulowana i sędziowie tego nie raczyli gwizdnąć. No i co z tego? Pierwszy to raz w historii? A sama nigdy nie fauluje? Najbardziej w całej sytuacji dali dupy sędziowie i kropka. Trzeba było wczośniej gwizdać co się dało to byłby spokój a może któraś już siedziałaby na ławie za 5 fauli.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 marca 2005, 22:53

Anonymous pisze:
Bo została sfaulowana i sędziowie tego nie raczyli gwizdnąć. No i co z tego? Pierwszy to raz w historii? A sama nigdy nie fauluje? Najbardziej w całej sytuacji dali dupy sędziowie i kropka. Trzeba było wczośniej gwizdać co się dało to byłby spokój a może któraś już siedziałaby na ławie za 5 fauli.

Jasne.... to nie wina "czarnej"!!! ona zaprotestowała tylko w ten sposób przeciw złemu sędziowaniu :twisted: :twisted: :twisted:
Gratuluję!!! Żyj sobie anonimie-tchórzu dalej w swojej bajce!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Psz

Postautor: Psz » 06 marca 2005, 22:57

Szymon pisze:
Anonymous pisze:

Jasne.... to nie wina "czarnej"!!! ona zaprotestowała tylko w ten sposób przeciw złemu sędziowaniu :twisted: :twisted: :twisted:
Gratuluję!!! Żyj sobie anonimie-tchórzu dalej w swojej bajce!!!!

Ochłoń i przeczytaj raz jeszcze ze zrozumieniem na co odpowiadam.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 marca 2005, 22:57

Anonymous pisze:
Marco TS pisze:

oooo qrde 2 miesiace temu gralem w pilke i złamano mi kosc srodstopia tez nie odgwizdali faulu i nie wiedzialem ze mam prawo pobic rywala. Dzieki za oswiecenie skorzystam nastepnym razem :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Psz

Postautor: Psz » 06 marca 2005, 23:04

Ręce opadają...

Marco TS pisze:przewin sobie tasme i zobacz dlaczego Skerovic po wejsciu pod kosz wyladowala plecami na parkiecie !

Pytałeś to Ci odpowiadam i nie dorabiaj do tego jakiejś ideologii tylko chociażby poczytaj sobie co pisałem w tym wątku wcześniej.

EOT bo niektórych zaczynają ponosić nerwy.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 marca 2005, 23:09

Nie chcę już powtarzać, bo to ze z Powell wyszła chamówa, prymitywizm i bydło najgorszego sortu to juz dobrze wszyscy wiemy (z wyjatakami jak niestety widac). W zeszłym sezonie Powel w brutalny sposób sfaulowała w Łodzi Perełkę rzucajac ja na parkiet, ogladałem równiez mecz lotosu w Pabianicach w tym roku i jej prowokujące zachowanie w stosunku do rozgrywajacych Polfy było takie samo. Do koleżanki dołączyła się wtedy "gazerka" Nolan, wiec nie jest to przyppadek że własnie czarne pozwalają sobie nazbyt wiele. Do ... nędzy co jest Harlem???? Bezdyskusyjna dyskwalifikacja do końca sezonu! Nie wyobrażam sobie innej decyzji. Serbka powinna jak najbardziej złożyć pozew przynajmniej cywilny. Umyślny faul a raczej prostactwo czarnej chamki spowoduje przeciez wykluczenie Wiślaczki z kolejnych spotkań, nie mówiąc o kontuzji.
P.S. Coaraz bardziej cieszę się ze lotos jednak zagra w Łodzi w play-offach. Mam nadzieję ze czarne tez przyjadą... :twisted:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 marca 2005, 23:12

Martin86 pisze:To co powiedziały zawodniczki Lotosu to niestety w większości prawda. Klimat jaki od początku panował w hali za sprawą "kibiców" i sędziów był tragiczny.

Szkoda w tym wszystkim tylko Skerovic.

Jedno jest pewne: Kraków nie nadaje się do organizowania takich imprez.

taka perełka pojawila sie na nasyzm wiślackim forum :lol:
nie wiedzialem ze ktos mnie tak rozsmieszy o 23 w niedziele 6 marca 2005, i znowu kibice winni i Powell musiala rozladowac atmosfere :evil:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 06 marca 2005, 23:16

Uważam że JAKAKOLWIEK PRÓBA tłumaczenia zachowania Powell jest równoznaczna z przyzwoleniem dla chamstwa na boiskach. Walka przekraczająca przepisy, przepychanki, itp... będą obecne w sporcie, bo to jest związane z samym charakterm sportu jako takiego, adrenaliną, emocjami. Każdy kto liznął choć trochę sportu wie, że czasami chce sie niemal unicestwić rywala, i na najblizszego kolegę patrzy się na boisku z piorunami w oczach. Ale przychodzi moment opamiętania, i nadania sytuacji właściwego wymiaru, dwa głębsze oddechy, i wracamy na ziemię. Natomist człowiek który ma problemy z okiełzaniem własnych popędów, jest najzwyczajniej niebezpieczny i należy go wyeliminować z zabawy dla dobra normalnych ludzi i dla dobra jego samego, żeby nie doszło do czegoś, czego będzie żałował do końca życia.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”