Finał PP Wisła : Lotos 42:50
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mikey pisze:(...) W zeszłym sezonie Powel w brutalny sposób sfaulowała w Łodzi Perełkę rzucajac ja na parkiet, ogladałem równiez mecz lotosu w Pabianicach w tym roku i jej prowokujące zachowanie w stosunku do rozgrywajacych Polfy było takie samo. Do koleżanki dołączyła się wtedy "gazerka" Nolan, wiec nie jest to przyppadek że własnie czarne pozwalają sobie nazbyt wiele. (...)
A zwróciliście uwagę kto zaraz po ataku Powell pochylał się z pięściami nad Skerovic? Tak, Nolan, co potwierdza tylko wypowiedź Mikey'a. Widać Nolan doszła do wniosku, że nie trzeba już poprawiać i dlatego nie rzuciła się na leżącą Skerovic.
Cóż tyle już tu napisano o zachowaniu Powell, że nie będę się powtarzał, ale wg mnie powinna dostać w PLKK bana.
-
osesek
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Waldi pisze:Mikey pisze:(...) W zeszłym sezonie Powel w brutalny sposób sfaulowała w Łodzi Perełkę rzucajac ja na parkiet, ogladałem równiez mecz lotosu w Pabianicach w tym roku i jej prowokujące zachowanie w stosunku do rozgrywajacych Polfy było takie samo. Do koleżanki dołączyła się wtedy "gazerka" Nolan, wiec nie jest to przyppadek że własnie czarne pozwalają sobie nazbyt wiele. (...)
A zwróciliście uwagę kto zaraz po ataku Powell pochylał się z pięściami nad Skerovic? Tak, Nolan, co potwierdza tylko wypowiedź Mikey'a. Widać Nolan doszła do wniosku, że nie trzeba już poprawiać i dlatego nie rzuciła się na leżącą Skerovic.
Cóż tyle już tu napisano o zachowaniu Powell, że nie będę się powtarzał, ale wg mnie powinna dostać w PLKK bana.
I pewnie jeszcze pilka przypadkowo jej sie wyslizgla z rak i spadla na Skerovic albo jej Shanon wytracila

WislaLive.pl
Mikey pisze:Obejrzałem sobie to zajście jeszce kilka razy. Mam nadzieję ze czarna z lotosu nie pojawi się juz więcej na polskich parkietach. W innym przypadku niech się nie zdziwi jak zostanie przyjęta w kazdym polskim miescie![]()
![]()
Mikey nie ukrywam, ze licze na was w spotkaniu z Lotosem i na zaprezentowanie jakiejs akcji protestacyjnej przeciwko Powell i chamstwa na boiskach.
pietroc pisze:a swoja droga to jakby to byl mecz z ŁKSem i by w twarz dostala ktoras z naszych dziewczyn to siem twierdzic ze caly by czarnuch z hali nie wyszedl.
Jestem przeciwny jakimkolwiek awantura na meczach koszykarek ale jakby cos takiego miało miejsce na naszej hali to pierwszy bym ganiał tą k... po parkiecie!
Zresztą nie jestem wcale taki pewien czy jednak nie będę musiał już w sobotę.
GURU pisze:Jak by ta czarna suka przywaliła tak jednej z naszych koszykarek to przysiegam ze dostałbym sie na boisko i złamał jej szczeke. Mam nadzieje ze nie posądzi mnie nikt tutaj o bicie słabszych kobiet, ale agresje trzeba zwalczać agresja.
Guru chłopie z tą suką przesadziłeś mogłes sobie darować ten epitet na forum myśle, że moderator lub admin nie da sie ponieśc emocją i usunie post <po prostu szanuje wszystkie kobiety nie chodzi mi o słowo suka tak dla jasności>
Lisu typku z tą k... też przesadziłeś ale juz o twoim zachowaniu pisalem kiedys
po drugie chyba cos zle zrozumiałem ktoś chce pobić Powell
wygwizdać to rozumeim należy się jej ale to
po trzecie Tweety nic tutaj nie zawiniła i ten filmik nic w mojej ocenie sytuacji nie zmieni i nikt kto nie był na meczu alub nie widział meczu w tv nie powinin wyciągać wniosku moim zdaniem na podstawie tego filmiku <słaba jakość>
po czwarte ostatnie ale najważniejsze jak Powell pobiła by Ale to sam był ją wysłał do Ameryki pierwszym lepszym samolotem
Ostatnio zmieniony 07 marca 2005, 00:17 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Dno, dno i jeszcze raz dno - owszem, Skerovic zachowała się beznadziejnie - ale to co zrobiła Powel to po prostu przestępstwo - zwykłe, klasyczne i w pełni udowodnione. Jeśli chciała sprawiedliwości to mogła swą kopniętą nogę skierować na obdukcję, a tak (mam nadzieję) dołączyła do swej kolorowej koleżanki z zespołu na "ławie oskarżonych".
Zastanawiająca jest także typowo podwórkowo/przestępcza reakcja Nolan – to, że jest bezdennie głupia już wszyscy wiemy, ale w tej sytuacji mocno podejrzane są z socjologicznego i psychologicznego punktu widzenia stosunki (jako zespół) panujące wśród zawodniczek Lotosu. Człowiek normalny odciągałby Powel – nienormalny … - widzieliśmy.
I teraz to jest taka sytuacja w kwestii Powel w PLIK:
- zawodniczki zagraniczne mają podnosić poziom naszej ligi – w tym przypadku poza sportowo „sprowadziły” go do poziomu „basket spod celi”.
- mają być wzorcem, idolem, przykładem dla naszej młodzieży – dziękujemy…
- mają reprezentować i promować naszą koszykówkę na euroarenie – ja sobie takiej reprezentacji nie życzę… Nie chcę doczekać chwili, gdy w przedmeczowych programach oprócz średniej rzutów, wieku, wzrostu itd – będziemy musieli dodać rubryki jakie kto ma „zawiasy”, na ile i ile do końca…
Słowem – nie widzę żądnych przesłanek na to, by ta zawodniczka nadal występowała w naszej lidze – a jeśli jednak będzie – to nie widzę powodów dla których mój klub miałby przyjąć ją jako zawodnika, a kibice zachować wobec niej szacunek.
Zastanawiająca jest także typowo podwórkowo/przestępcza reakcja Nolan – to, że jest bezdennie głupia już wszyscy wiemy, ale w tej sytuacji mocno podejrzane są z socjologicznego i psychologicznego punktu widzenia stosunki (jako zespół) panujące wśród zawodniczek Lotosu. Człowiek normalny odciągałby Powel – nienormalny … - widzieliśmy.
I teraz to jest taka sytuacja w kwestii Powel w PLIK:
- zawodniczki zagraniczne mają podnosić poziom naszej ligi – w tym przypadku poza sportowo „sprowadziły” go do poziomu „basket spod celi”.
- mają być wzorcem, idolem, przykładem dla naszej młodzieży – dziękujemy…
- mają reprezentować i promować naszą koszykówkę na euroarenie – ja sobie takiej reprezentacji nie życzę… Nie chcę doczekać chwili, gdy w przedmeczowych programach oprócz średniej rzutów, wieku, wzrostu itd – będziemy musieli dodać rubryki jakie kto ma „zawiasy”, na ile i ile do końca…
Słowem – nie widzę żądnych przesłanek na to, by ta zawodniczka nadal występowała w naszej lidze – a jeśli jednak będzie – to nie widzę powodów dla których mój klub miałby przyjąć ją jako zawodnika, a kibice zachować wobec niej szacunek.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”