PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

hermes46
Kadet

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: hermes46 » 27 listopada 2009, 21:03

i niestety na razie Was nie zaszczyce. 21.12 mam w obozie inwentaryzacje wiec wolnego nie dotane! Ale moze jeszcze w tym sezonie grac ze soba bedziemy a wtedy ...zobaczymy
Jeszcze taka mała uwaga. Przez 18 lat latania na koszykówke wiele rzeczy widziałem upadek, próby reaktywacji zakończone kleska , podnowne próby walki o awans do elity zakonczone powodzeniem.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 01 grudnia 2009, 17:35

Chyba kogoś z władz PZKOSZ-a pogieło!!

Mecz z Lotosem przełożyli nam na PIĄTEK - 11.12!!! :evil: :evil:

KOSZYKÓWKA DLA KIBICÓW

Dzięki nim najciekawszy mecz wyjazdowy nam odpada - nic tylko pogratulować....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 01 grudnia 2009, 18:23

Ale żenada. Na pewno dużo ludzi przyjdzie w piątek na mecz na godzinę 17:00... No cóż, szkoda zwłaszcza kibiców gości... ale co możemy zrobić... :?
ObrazekObrazek

Pantczak
Amator

Postautor: Pantczak » 01 grudnia 2009, 23:03

a skąd wiecie że to pzkosz przełożyło mecz? Może to któryś z klubów o to prosił?

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 02 grudnia 2009, 19:32

Nas dziś w Rzeszowie - okrągłe 0....

Zabrakło już hardcorowca który w środe pojedzie aż tam....

Mała ciekawostka - powrotny z Rzeszowa - przez Katowice - bez komentarza :lol:

Środa - Rzeszów - 290km - 0 8) (niestety)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 05 grudnia 2009, 22:04

Lider Pruszków - Wisła Kraków

Na ten mecz o dziwo nie planujemy specjalnej mobilizacji - w internecie pojawiły sie jakieś pojedyncze grafiki zapraszające na mecz - na mieście klub wywiesił troche plakatów - lecz bez szaleństwa w porównaniu do tego co działo sie przed Lotosem tudzież Orłem - z naszej strony oprawa ale wszystko za chwile...

Podczas prezentacji zbieramy sie w jakieś 30 osób - wygląda cienko tak samo z głośnością dopingu. Gdy zaczyna sie mecz dojeżdża do nas Milan, FC Jaktorów i z gościnnie/koleżeńsko YB'09 z Wawy (FC Jaktorów-6 Milan-12, YB'09 - 8 ) więc młyn urósł do około 50-60 osób i doping już był konkretniejszy - ogólnie wypadamy słabo i blado - bez polotu (ma na to wpływ wynik). Oflagowanie oczywiscie takie jak zawsze - sporo flag domowych + dwie flagi chłopaków z Milanówka.
W II kwarcie prezentujemy oprawe - na płocie ląduje transparent "P"okochałem "T"en "S"port (literki PTS w naszych barwach) a na sektorze rozciągamy sektorówke - herb/serce w asyście około 60/70 sreberek - jak wyszło? - nie wiem 8) okaże sie na zdjęciach.
W IV kwarcie intonujemy rózne "patologiczne" i śmiechowe piosenki, częśc bawi sie bez koszulek - śpiewany także 2 pieśni z podziałem na dwie strony - i to nam fajnie wyszło.
Gości - 0 :roll: - ciekawe czy kiedyś ktoś do nas przyjedzie :roll: 8)

Osobiście kręciłem filmik - więc teraz będe naciskał zeby go wrzucić wreszcie - a fotki pewnie jutro już wszystkie będą - to je zamieszcze....

Cieszy ze trzymamy poziom pomimo pikowania w dół naszej drużyny :roll:

PS. Ciekawostka - pomimo że przed sektorem mamy dwa bębny to prawie ich nie używamy - dlaczego? - jeden z bębniarzy angina a drugi? - pewnie mi sie nie chciało i wolałem bawic sie z chłopakami w środku sektora
PS2. Mała ilość kibiców z samego Pruszkowa spowodowana chorobami, które bardzo boleśnie dotknęły szeregi UFB 8)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 06 grudnia 2009, 00:38

Łukasz (L) pisze:Gości - 0 :roll: - ciekawe czy kiedyś ktoś do nas przyjedzie :roll: 8)

Może dla Ciebie zero.. jak dla mnie było nas 7 osób, siedzących w miejscach dla nas przeznaczonych (czyli 2 pierwsze rzędy sektora bezpośrednio za ławką naszej drużyny). Oczywiście nie śpiewaliśmy (bo nigdy tego nie robimy jadąc na wyjazd w takich ilościach), ale nasza obecność można było poznać zarówno po tym że reagowaliśmy na zdarzenia na parkiecie odwrotnie do reszty hali, oraz że kilka osób było w takich czeronych koszulkach z Biała Gwiazdą..

Co do kibiców Lidera to zagdzam się z tym co napisałeś.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
justi
Kadet

Postautor: justi » 06 grudnia 2009, 02:12

Hehe jak dla mnie, to nawet 0 Gości nie było tylko -7 :wink:
Trochę dziwne musiało być niedostrzeżenie nas przez kibiców z Pruszkowa, zwłaszcza że w przerwie oraz po meczu podchodzili do nas by porozmawiać. No ale spoko, ostatecznie i na 0 mogę przystać...
Jakaś równowaga w przyrodzie musi być 8)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 06 grudnia 2009, 08:22

LOL
tego właśnie się spodziewałam 8)
justi może i dostrzegli, ale żeśmy zwykłe pikniki, a nie kibice, to uważają że nie odwiedziłaś ich miasta, hali i nie oglądałaś spotkania na żywo.
jak mawiał poeta...byliśmy a jakoby nas nie było :mrgreen:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 06 grudnia 2009, 09:04

Czekałem na wpisy osób które były w Pruszkowie bo wiedziałem, że takowe się tam wybrały.

Teraz jestem ciekaw dlaczego przypisuje się Wiśle wyjazdowe 0 skoro

siedzących w miejscach dla nas przeznaczonych (czyli 2 pierwsze rzędy sektora bezpośrednio za ławką naszej drużyny).

ale nasza obecność można było poznać zarówno po tym że reagowaliśmy na zdarzenia na parkiecie odwrotnie do reszty hali,

a najlepsze jest to:

oraz że kilka osób było w takich czeronych koszulkach z Biała Gwiazdą...

ciekawe to nasze 0 :roll: :roll:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 06 grudnia 2009, 09:33

Już pisze
1) Żadnych koszulek z Białą Gwiazdą na hali nie stwierdzono - może i były jakies jak piszecie ale napewno widoczne na hali nie były - przynajmniej z naszego sektora nie dało sie nic dojrzeć
2) Wątpie żeby ktos od nas chciał z Wami rozmawiać - jezeli już ktoś by zamienił kilka słów to sadził że jesteście ludźmi pracującymi w klubie, ale raczej robił to ktoś z "piknik strony"
3) Nie stwierdzono żadnych prób dopingu z Waszej strony poza klaskaniem podczas zmian i udanych akcjach Waszego zespołu - co zwykle robi kazda grupa rodzin/działaczy przeciwnej drużyny - więc tym tokiem rozumowania kibiców MUX-u Poznań było u nas jakieś 10 osób....
4) Jezeli jeszcze na zaliczenie do wyjazdu mógłbym przystać "reklame CCC" - chociaż ze względu na kibiców Orła tego nie uczynie - to Was moze i było 7 osób - tylko nie zrobiliście nic żeby ludzie sądzili ze jesteście kibicami/fanatykami Wisły, a nie wycieczką z rodziną którejś z zawodniczek....

To tyle - tej sprawy kibice Lidera nie bedą komentować - jezeli ktoś chce coś wiedziec prosze o kontakt na priv....

Gości - 0....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 06 grudnia 2009, 10:09

:lol:

1 Idz do okulisty albo podejdź pod sektor który jest przeznaczony
2 Wątp dalej..
3/4 Nie zamierzam dla przyjemności jakiegoś dzieciaka z wadą wzroku udowadniać że nie jestem rodzina zawodnczek śpiewając <jesteśmy ch.. wie gdzie, bawimy dobrze się"..

Licz sobie dalej do woli :lol:
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 06 grudnia 2009, 11:24

poraz kolejny wiele kontrowersji wzbudził fakt, że znów piszemy, że Kibiców góści było 0 ... dla nas liczy się zorganizowana grupa, która zasiada w sektorze gości, a nie na miejscach przeznaczonych dla VIP, i/lub która ujawni się z barwami i dopingiem (nawet baardzo sporadycznym) w czasie meczu (nie dotyczy "CCC") ... ale widocznie mamy inny niż wszyscy punkt widzenia na te sprawy ...

faktem jest, że widziałem kilka osób za ławką gości "żywiołowo reagującą na zdarzenia na parkiecie odwrotnie do reszty hali" ... kilka z tych osób miało na sobie koszulki z Białą Gwiazdą, a w przerwie widziałem, jak jeden z naszych kolegów uciął sobie pogawędkę ... Lukas mógł tego nie widzieć, bo z perspektywy naszego sektora ciężko to rozkminić, zwłaszcza jak ktoś praktycznie przez cały mecz siedzi i tylko klaszcze od czasu do czasu .... i jeszcze jedno .. sam fakt tego, że ktoś siedzi w barwach w sektorze VIP nie jest powodem do tego, żebyśmy mieli dyskutować o tym u nas przez cały mecz....

kompromisowym rozwiązaniem będzie stwierdzenie: zorganizowanej grupy nie było, jedynie w sektorze VIP pojawia się skromna grupa Kibiców w liczbie 7 żywiołowo reagująca na zdarzenia na parkiecie ; część z nich w koszlkach z BiałąGwiazdą ...
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 06 grudnia 2009, 11:36

Tytułem uzupełnienia, oczywiście jesteśmy spokrewnieni z wszystkimi równocześnie; z matki pół Hiszpanki (oczywiście z Katalonii) i pół Żydówki, babki ze strony ojca pochodzącej z Czech, i dziadka, który zawsze podkreślał swoje przywiązanie do brazylijsko-amerykańskich korzeni.

I kończąc temat: Wy chyba nie bardzo wiecie co się dzieje w Waszym klubie. Gdzie niby jest sektor gości? Zasiedliśmy tam gdzie nas skierowano, gdzie na krzesełkach w 2 pierwszych rzędach zostawione były karteczki "Kibice Wisły" (chyba bardziej mocnego sygnału, gdzie mamy usiąść nie mogliśmy dostać).
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 06 grudnia 2009, 12:07

Ałgaja pisze:... I kończąc temat: Wy chyba nie bardzo wiecie co się dzieje w Waszym klubie. Gdzie niby jest sektor gości? Zasiedliśmy tam gdzie nas skierowano, gdzie na krzesełkach w 2 pierwszych rzędach zostawione były karteczki "Kibice Wisły" (chyba bardziej mocnego sygnału, gdzie mamy usiąść nie mogliśmy dostać).

plan hali ... zobacz sobie tutaj - to z oficjalnej strony ... ale skoro ochrona/organizatorzy sami nie wiedzą co robią i sie ją ferment wywieszając jakieś śmiechowe karteczki , to już nie nasza wina ...
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Wróć do „Kibice”