13 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
13 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Sobota, 5.12.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Wierny kibic
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: 13 kolejka FGE: Orzeł Polkowice - Tęcza Leszno
Będzie sie działo !

Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest !!!
Spokojna wygrana Tęczy 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
W tym meczu może się dziać wszystko, a jeśli wynik będzie na styku to pewnie znów można spodziewać się walki łokcie. Nasza forma to wielki znak zapytania, z Poznaniem wszystko praktycznie naszym wchodziło, a za 3 dni męczymy się z Nynonem. W drużynie z Leszna raczej wszytko zależy od skuteczności, jak Walich będzie miała dzień, a inne będą walić zza łuku to będzie ciekawie... Ja jednak mam nadzieję, że będzie to nudny mecz z pewną naszą wygraną.
Naprzód Orzełek!!!
Naprzód Orzełek!!!
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
Spokojna wygrana Orzełka

Przecież Ten Hip-Hop Jest Prosty!
Tak Mówisz?!
To nagraj Płyte Która Będzie Klasykiem Dla Ludzi!...
To Styl, Flow, Orginalnosc
Dużo pracy Tu Nic Niema Nic Za Darmo!
Jestem zszokowany
29 oczek toż to pogrom.Ciekaw jestem komentarza Mozarthio.
Liczyłem na wgraną Orła ale nie w takim rozmiarze.
29 oczek toż to pogrom.Ciekaw jestem komentarza Mozarthio.
Liczyłem na wgraną Orła ale nie w takim rozmiarze.
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
05.12.2009 CCC Polkowice [78]-[50] Super Pol Tęcza Leszno

mikołajkowy bonus

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=21

mikołajkowy bonus

wiecej fot: http://www.mojepolkowice.pl/photogallery.php?album_id=21
- Wierny kibic
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Panie Mozarthio ;] Jaki wynik ?
Dziękuje

Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest !!!
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Posta "Pana Mozarthio"
raczej traktowałbym z przymrużeniem oka... ewidentnie widać w nim ironię... więc raczej nie ma co się palić na odpowiedzi
Co do meczu... absolutna przewaga Orzełka... Widząc ostatnie mecze, szczerze trochę się obawiałem o postawę naszych dziewczyn... Ale jak widać niesłusznie
Oby tak dalej 
Co do meczu... absolutna przewaga Orzełka... Widząc ostatnie mecze, szczerze trochę się obawiałem o postawę naszych dziewczyn... Ale jak widać niesłusznie
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Co do meczu to fatalna postawa Leszczynianek od początku spotkania, to nie była gra tylko parodia koszykówki , zamiast rzucac do kosza wolały sobie podawać, brak zawodniczki w naszym zespole która wzieła by ciężar gry na swoje barki. Co do Robinson , fajnie dzisiaj za grała , szkoda że w obronie nic nie pokazuje.
Taka grą ciężko bedzie wejść do "8"
Orzeł nas zdeklasował , nie było słabych punktów w ich drużynie , było widać u dziewczyn z Polkowic ambicje i zdeterminowanie.
Gratuluje
Taka grą ciężko bedzie wejść do "8"
Orzeł nas zdeklasował , nie było słabych punktów w ich drużynie , było widać u dziewczyn z Polkowic ambicje i zdeterminowanie.
Gratuluje
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
to może kilka słów ode mnie...
z niemałymi obawami szedłem na halę z prostego powodu - w ostatnim czasie forma naszych dziewczyn to istna huśtawka... trudno wyczuć kiedy zagrają "swoją" koszykówkę, a kiedy tak, że szkoda gadać. sporo takich momentów było w ostatnim czasie, do tego kontuzje zawodniczek i tak naprawdę nie do końca dało radę przewidzieć, co dziewczyny pokażą w meczu z Tęczą. na szczęście od początku spotkania nie było najmniejszych wątpliwości, kto będzie nadawał ton wydarzeniom na parkiecie. osobiście jestem głęboko uradowany postawą Very Bortelovej, która dotychczas prezentowała się różnie... Może to dobry prognostyk przed arcyważnym meczem w przyszły weekend
Słabiej zagrała Amisha Carter, ale mimo to była pewnym punktem w drużynie. wskaźniki eval i pkt mogły być u niej nieco wyższe, ale w paru (2-3) stuacjach interpretacje sędziowskie były ... oryginalne
Cieszy na pewno powrót Siwej, która coraz pewniej czuje się na parkiecie i na pewno jej obecność w składzie bardzo pomoże nam w czekających nas meczach.
w zespole Leszna fajnie zaprezentowała się Magda Gawrońska i Robinson. dziwiłem się bardzo, że ta druga nie gra zbyt długo, choć jak pojawiała się na parkiecie, to w ofensywie poczyniała sobie bardzo dobrze. o leszczyńskiej obronie nie mówię, bo jaka była - każdy widział.
z niemałymi obawami szedłem na halę z prostego powodu - w ostatnim czasie forma naszych dziewczyn to istna huśtawka... trudno wyczuć kiedy zagrają "swoją" koszykówkę, a kiedy tak, że szkoda gadać. sporo takich momentów było w ostatnim czasie, do tego kontuzje zawodniczek i tak naprawdę nie do końca dało radę przewidzieć, co dziewczyny pokażą w meczu z Tęczą. na szczęście od początku spotkania nie było najmniejszych wątpliwości, kto będzie nadawał ton wydarzeniom na parkiecie. osobiście jestem głęboko uradowany postawą Very Bortelovej, która dotychczas prezentowała się różnie... Może to dobry prognostyk przed arcyważnym meczem w przyszły weekend
w zespole Leszna fajnie zaprezentowała się Magda Gawrońska i Robinson. dziwiłem się bardzo, że ta druga nie gra zbyt długo, choć jak pojawiała się na parkiecie, to w ofensywie poczyniała sobie bardzo dobrze. o leszczyńskiej obronie nie mówię, bo jaka była - każdy widział.
hehe widzę ze tylko "Mały" wyłowił w moim poscie sarkazm i ironie a cała reszta..hmm wykazała się elokwencją
akar nie będę tłumaczył się z przegranej dziewczyn
jak masz taką potrzebe to wytłumacz się z porażek Lidera bo tez niektóre były spore 
akar nie będę tłumaczył się z przegranej dziewczyn
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”