Euroliga - 7.kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Euroliga - 7.kolejka
Nie wierze że Madryt coś przegra .
Nie opłaca się im natomiast my mamy przed sobą Koszyce u siebie Pragę i do Francji wyjazd wierze ,że 2 z tych 3 meczów da się wygrać .
Nie opłaca się im natomiast my mamy przed sobą Koszyce u siebie Pragę i do Francji wyjazd wierze ,że 2 z tych 3 meczów da się wygrać .
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Madryt przegra mecz, bardzo możliwe że jutro z Pragą, a bardzo prawdopodobna jest porażka w Bourges. Tam wygrywa niewiele zespołów w Europie.
Czy ja wiem ... Zobaczymy ja tam za Hiszpanki trzymam kciuki .
Teraz ściskamy je wszyscy za Lotos
Teraz ściskamy je wszyscy za Lotos
Lotos przegrywa już 23:36, cienko to widzę, a za tydzień czeka chyba trudniejszy wyjazd. Jeśli gdynianki przegrają oba wyjazdy to mam nadzieję, że Winnicki wyleci
-------------
no wzięły się do roboty i już tylko 35:38
-------------
no wzięły się do roboty i już tylko 35:38
Fajny emocjonujący mecz. Fakt, że tak jak wy, liczyłem na podwyższenie przewagi po przerwie, ale trzeba przyznać, że Sopron dobrze odrobił lekcje pt. "Co nas może czekać w Gorzowie". Darek robił co mógł, ale węgierki nie dawały się zaskoczyć, widać w tym zespole jakość, jak Milovanović dojdzie do 100% formy, to nie sądze, aby przegrały wszystkie pozostałe mecze w grupie. Fajnie, że ta szalona trylogia Wisła-Lotos-Sopron wyszła 3x do przodu. I pewnego kolegę, wielbiciela stonowanych postów z Gorzowa zapewniam, że nie jest to wypowiedź w tonie "jesteśmy najlepsi". Trudno się jednak nie cieszyć, że po wyczerpujących meczach z Wisłą i Lotosem starczyło sił na pokonanie 4 drużyny Euroligi.
PS. Co to za kawałek leciał na hali jakieś 2 minuty przed meczem, zaraz po prezentacji? Piosenka w której w tle jakby śpiewają kibice? Zna ktoś tytuł?
PS. Co to za kawałek leciał na hali jakieś 2 minuty przed meczem, zaraz po prezentacji? Piosenka w której w tle jakby śpiewają kibice? Zna ktoś tytuł?
-
wawrys1992
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
no wlasnie tez szukam tej muzy od jakiegos roku i nic z tego, nikt mi nie umie pomóc ale to chyba nie ten temat wiec juz sie nie odzywam xD
a co do meczu, to moim zdaniem najlepszy euroligowy mecz w Gorzowie pod wzgledem widowiska, niesamowita akcja Richards gdy lezala na parkiecie 2 razy a i tak umiescila pilke w koszu
a co do meczu, to moim zdaniem najlepszy euroligowy mecz w Gorzowie pod wzgledem widowiska, niesamowita akcja Richards gdy lezala na parkiecie 2 razy a i tak umiescila pilke w koszu
Do przerwy 45:44 dla Lotosu
od razu lepsze samopoczucie, Alana 17 punktów, Ivana 13
75:67 w plecy ale jest jeszcze czas !
Lotos przegrywa 67:77 na nieco ponad 2,5 minuty. Zawodzi Christon. Od Amerykanki wymagałoby się więcej. Jeden dobry mecz w Eurolidze na 6 to zdecydowanie za mało.
Póki co pachnie sensacją w Salamance, gdzie Gospić prowadzi z Halconem 60:56
Póki co pachnie sensacją w Salamance, gdzie Gospić prowadzi z Halconem 60:56
A czemu Alana siedzi na ławie ??
straciły 12 punktów pod rząd i po meczu 
PS. Nie o ten kawalek mi chodziło
PS. Nie o ten kawalek mi chodziło
Porażka Lotosu 67:81, i Lotos w tej chwili jest poza czołową "16" Euroligi.
Ten sezon chyba stracony, jedyna nadzieja to trafienie na Wisłę bądź Madryt w play-off, bo przeciw Jekom czy Spartakowi raczej bez szans w fazie pucharowej.
Ten sezon chyba stracony, jedyna nadzieja to trafienie na Wisłę bądź Madryt w play-off, bo przeciw Jekom czy Spartakowi raczej bez szans w fazie pucharowej.
Nie chce być złośliwy ale nie wiem czy Lotos ustał by Madrytowi natomiast straszna szkoda tej porażki
wiadomo jako Polak chciałbym 3:0
Co do pomeczowej wypowiedzi Darka można powiedzieć że "poczuł krew" za tydzień Pragę może czekać w Gorzowie Piekło ,taka wygrana praktycznie otwiera drogę do 16-stki pożyjemy zobaczymy .Jutro Wisła i znów siądziemy przed telewizory z nadziejami
Co do pomeczowej wypowiedzi Darka można powiedzieć że "poczuł krew" za tydzień Pragę może czekać w Gorzowie Piekło ,taka wygrana praktycznie otwiera drogę do 16-stki pożyjemy zobaczymy .Jutro Wisła i znów siądziemy przed telewizory z nadziejami
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2009, 21:51 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje dla Gorozwa, Lotos kompletna żenada.
Wywalić Winnickiego na zbity pysk - przez dwa lata nie osiągnął z klubem nic ponad to, co mu się należało z rozkładu- trudno był oz takim składem jak z zeszłym roku z Kacz, nie zdobyć Mistrza.
Nawet z Catchings nie umiał wygrać z Fenerbacze.
Gdy Kacz nie ma, znowu daje d... w euro przegrywa jak leci - warto wspomnieć ,że w zeszłym sezonie w grupie wygrał tylko jedno spotkanie wyjazdowe z Sibenikiem, kompromitując sie w meczu wyjazdowym z Hainautem.
Zenada- dwa lata zmarnowane w euro - Slimaku precz.
Wywalić Winnickiego na zbity pysk - przez dwa lata nie osiągnął z klubem nic ponad to, co mu się należało z rozkładu- trudno był oz takim składem jak z zeszłym roku z Kacz, nie zdobyć Mistrza.
Nawet z Catchings nie umiał wygrać z Fenerbacze.
Gdy Kacz nie ma, znowu daje d... w euro przegrywa jak leci - warto wspomnieć ,że w zeszłym sezonie w grupie wygrał tylko jedno spotkanie wyjazdowe z Sibenikiem, kompromitując sie w meczu wyjazdowym z Hainautem.
Zenada- dwa lata zmarnowane w euro - Slimaku precz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”