Wyjazd do Polkowic
Moderator: qBK
-
orzyk
Wyjazd do Polkowic
co trza zrobić żeby było można pojechac na mecz do polkowic 12 marca ???
-
Don Igłata
- Młodzik
Re: wyjazd do polkowic !!
orzyk pisze:co trza zrobić żeby było można pojechac na mecz do polkowic 12 marca ???
Trza zapłacić.
Nie trza mówić trza, ino trza mówić trzeba.
11zł. za sobotę i 11 zł. za niedzielę.
Wyjazdy 14.30 z parkingu pod Zamkiem.
MARIO pisze:Kuba pisze:w jakiej sile stawicie się w naszej hali? (jakie plany?)
pozdrawiam
Z tego co wiem będzie mało osób - nieliczna grupka (może 3-4 osoby)... Pojawiły się problemy, o których nie chciałbym tu pisać.
Tak jak przeczuwałem:( nici z wyjazdu co Polkowic!! Szkoda gadać, szkoda, ze to wszystko tak sie toczy, echh znów pewnie sezon będzie zmarnowany, brak mi słów!! Ja rozumiem wszystko przegrać I runde play off, ale przegrać z Włókniarzem, lotose, Wisłą, ale nie z jakims tam ccc. Brak mi słów:(
Wojtek pisze:MARIO pisze:Kuba pisze:w jakiej sile stawicie się w naszej hali? (jakie plany?)
pozdrawiam
Z tego co wiem będzie mało osób - nieliczna grupka (może 3-4 osoby)... Pojawiły się problemy, o których nie chciałbym tu pisać.
Tak jak przeczuwałem:( nici z wyjazdu co Polkowic!! Szkoda gadać, szkoda, ze to wszystko tak sie toczy, echh znów pewnie sezon będzie zmarnowany, brak mi słów!! Ja rozumiem wszystko przegrać I runde play off, ale przegrać z Włókniarzem, lotose, Wisłą, ale nie z jakims tam ccc. Brak mi słów:(
Jakieś tam CCC mało co nie wyjechało z waszej sali z kompletem punktów, a u siebie rozbiło Odrę 16-ma punktami, wiec bez takich prosze
-
parowa
-
rossi