No i nasz kapitan także swietny mecz..Saletra pewnie się cieszysz że Twoja ulubienica z Gorzowa zagrała tak dobry mecz
Euroliga-8 kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Euroliga-8 kolejka
Gratulacje dziewczyny!! Potwierdziło się że Praga jest po prostu słaba w obronie. U nas super Samanta..robiła co chciała
No i nasz kapitan także swietny mecz..Saletra pewnie się cieszysz że Twoja ulubienica z Gorzowa zagrała tak dobry mecz
?
Sopron niestety też chyba wygra. Gorzów więc musi wygrywać kolejne mecze.
W Koszycach bardzo dobry mecz Dupree.
W Koszycach bardzo dobry mecz Dupree.
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009, 19:40 przez zibiz, łącznie zmieniany 1 raz.
wygrana z Francuzkami daje nam największą szanse wygranie zaś obu meczy pewny awans
Wisła w pierwszej kwarce 22:9
Wisła w pierwszej kwarce 22:9
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009, 19:42 przez friel, łącznie zmieniany 2 razy.
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Brawa dla Gorzowa. Osiem fauli przez trzy kwarty to dosłownie jak nie Gorzów. Przydałaby się jeszcze jedna trójka - były na początku i końcu meczu, trochę zabrakło w środku. Plus 18 dałoby lepszy bilans z Pragą.
Sytuacja jest szalenie ciekawa, bo Praga i Koszyce mają 4/4, a Gorzów, Sopron i Bourges 3/5.
Wyjazd do Francji i u siebie Koszyce - zobaczymy, jak Maciejewski przygotuje dziewuchy po nowym roku.
Sytuacja jest szalenie ciekawa, bo Praga i Koszyce mają 4/4, a Gorzów, Sopron i Bourges 3/5.
Wyjazd do Francji i u siebie Koszyce - zobaczymy, jak Maciejewski przygotuje dziewuchy po nowym roku.
Wisełka po I kwarcie 32-18. Może wreszcie uda sie przekroczyć 100. Oby nie było jakiegoś zastoju.
52:35 dla Wisły po pierwszej połowie. Double-double już zanotowała Burse, która zdobyła dotąd 19 punktów i zebrała 11 piłek.
Madryt został pokonany, a to oznacza, że Lotos musi wygrać jutro na Węgrzech, bo trafić na zakleszczoną między rosyjskimi drużynami Wisłę w play-off może być bardzo trudno. Madryt spadnie poza czwórkę, bo najprawdopodobniej też przegra w Bourges (zresztą Gorzowowi też nie daję tam większych szans).
Madryt został pokonany, a to oznacza, że Lotos musi wygrać jutro na Węgrzech, bo trafić na zakleszczoną między rosyjskimi drużynami Wisłę w play-off może być bardzo trudno. Madryt spadnie poza czwórkę, bo najprawdopodobniej też przegra w Bourges (zresztą Gorzowowi też nie daję tam większych szans).
-
reaktywacja
- Junior
...
edit: reaktywacja
edit: reaktywacja
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009, 23:32 przez reaktywacja, łącznie zmieniany 1 raz.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
reaktywacja pisze:Przy okazji - wyniki w grupie C oznaczają, że wynik MINIMALNY dający szanse na 1/16 Euroligi to już w tej chwili 3/7, bo 16 ekip ma w tej chwili przynajmniej 3 zwycięstwa. Oznacza to ni mniej, nie więcej, że jeśli Lotos jutro przegra, to na 80% pożegna się z 1/16 finału... (te 20% to wątła, ale zawsze, nadzieja na rewelacyjny koniec rozgrywek w styczniu)...
jesteś w błędzie. Lotos może wyjść z bilansem nawet 2/8
z każdej grupy mogą wyjść maksymalnie 4 drużyny.
Lotos z bilansem 2/8 jest na 5 pozycji
friel pisze:Lotos z bilansem 2/8 jest na 5 pozycji
teraz jest na czwartej, dopiero na koniec rundy bierze się pod uwagę bezpośrednie mecze.
Jeśli Lotos przegra na Węgrzech jednym punktem, a pozostałe mecze Gdynia-Tarbes i Szeged solidarnie przegrają, to wchodzi Lotos z bilansem 2/8 do 1/16 finału, ale trafia na numer 1, czyli zapewne Spartak, a tego raczej nie chcieliby w Gdyni
Słaba ta Richards, tak jak co niektórzy radzili powinniśmy ją oddać, jest fatalną rozgrywajką!
to chyba jakiś błąd jest bo jest na 5 miejscu
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009, 20:48 przez friel, łącznie zmieniany 1 raz.
p.. pisze:Słaba ta Richards, tak jak co niektórzy radzili powinniśmy ją oddać, jest fatalną rozgrywajką!
A może coś konstruktywnego o meczu ? Czy stać Cię, jak zawsze, jedynie na napinkę w kierunku normalnej części forum ?
Normalna część forum, to ta która potrafi się przyznać do błędu, jakim było złe ocenianie Samanty. Która jest jak dla mnie liderką AZSu i obecnie najlepszą rozgrywającą w PLKK.
friel pisze:to chyba jakiś błąd jest bo jest na 5 miejscu
to chyba normalne, że Tarbes jest teraz przed Lotosem skoro ma przyznany punkt za porażkę dziś z Brnem. Lotos jak jutro przegra też będzie miał 1 punkt dopisany. Boże, co za ludzie...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”