Finał PP Wisła : Lotos 42:50

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 marca 2005, 22:20

Daniello pisze:
Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!

skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie
a co cie tak irytuje w wypowiedzi Marco?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 marca 2005, 22:22

Daniello pisze:
Marco TS pisze:Kopniecie Skerovic tez nie fair ale na zachowanie Powell to szkoda słow. Rozne faule widziałem np w pilce noznej brutalne ataki na achillesy, jakies chamskie kopniecia bez pilki by sedziowie nie widzieli ale jeszcze nie spotkalem sie z taka reakcją. Skandal!!!

skandalem jestb twoja głupota , bo inaczej tego nie można nazwać , po przeczytaniu twoich postów na wszym wiślackim forum , jestes biedym człowieczkiem żal mi po prostu ciebie ..chamstwo i prostactwo przemawiua przez ciebie .tyle w tym temacie

Lata mi gdzies twoja opinia i twoja prowokacja :lol: :lol:

Niezly mam ubaw z Was i nie tylko ja pewnie :lol: :lol:

hehe znalazl sie inteligent , przyszlosc Polski w twoich rekach 8)
Gdzie reszta pokemonow tobie podobna?? stancie zewrzyjcie szeregi i ratujcie POlskie od chamstwa i prostactwa :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 marca 2005, 22:37

Proponuje dla czarnuchy Powell wiezienie we Wronkach albo Rawiczu wtedy bym mial blisko zeby ja odwiedzic i zlac jeszcze raz!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jak tam diagnoza Skerovic???? Powinna moim zdaniem podac Powell do sadu grodzkiego. :!: :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Gość

Postautor: Gość » 07 marca 2005, 22:43

GURU pisze: ta czarna suka agresje trzeba zwalczać agresja.

DNO

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 22:44

Mytek pisze:PS: dobrze ze tan zadufany lotos nie gra teraz z nami bo jak by sie nasz "kolega" z bojówki kolejarza o tym dowiedzial i dorwalby te czarnuche to chyba mielibysmy zbrodnie.....

no i co pobił by ją pomyśl ulżyło by Ci :roll:
Jeśli tak to ok twoja sprawa :shock: :?

a tak przy okazji lotosu

wiem , że żadni kibice nie będa szanowali lotosu i ok rozumeim ich
ale jednego nie zrozumeim czy naprawde trzeba zespół tak
gnębić za wybryk jednej zawodniczki ??
Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim

Zresztą Ewelina jest z Wisły z tego co wiem <ale nie jestem tego pewien na 100%>

a tak przy okazji wasze wyzwiska jeśli takie będę to tylko polskie zawodniczki zrozumieją z jednej i z drugiej drużyny zresztą :cry:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 07 marca 2005, 22:52

Myslałem, że jesteśmy już w Europie, ale czytając niektóre wpisy to nie wiem czy na azjatyckie stepy się łapiemy :?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 07 marca 2005, 22:54

KIBIC pisze:
Mytek pisze:PS: dobrze ze tan zadufany lotos nie gra teraz z nami bo jak by sie nasz "kolega" z bojówki kolejarza o tym dowiedzial i dorwalby te czarnuche to chyba mielibysmy zbrodnie.....

no i co pobił by ją pomyśl ulżyło by Ci :roll:
Jeśli tak to ok twoja sprawa :shock: :?

a tak przy okazji lotosu

Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim

Zresztą Ewelina jest z Wisły z tego co wiem <ale nie jestem tego pewien na 100%>

a tak przy okazji wasze wyzwiska jeśli takie będę to tylko polskie zawodniczki zrozumieją z jednej i z drugiej drużyny zresztą :cry:

Przypomnij sobie jak gnebiliscie WISŁE za wyjazd do Brna :twisted: :twisted: Jak bezpodstawnie oskarazaliscie chłopaków z Wisły i caly klub :twisted:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 23:01

Marco TS pisze:Przypomnij sobie jak gnebiliscie WISŁE za wyjazd do Brna :twisted: :twisted: Jak bezpodstawnie oskarazaliscie chłopaków z Wisły i caly klub :twisted:

nie znam sprawy nie interesują mnie mecze wyjazdowe
bo na żadnym nie byłem więc mnie to nie interesuje
ja nikogo osobiście nie obrażałem więc się nie wypowiadam
ale inne kluby szanuje chodzi o koszykarki bo kibiców nie znam jak już pisiałem nie byłem na żadnym meczu wyjazdowym ale już mogę się domyślić jacy nie którzy są .

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 07 marca 2005, 23:02

Hersi pisze:Myslałem, że jesteśmy już w Europie, ale czytając niektóre wpisy to nie wiem czy na azjatyckie stepy się łapiemy :?

Właśnie miałem napisać,że poziom niektórych wypowiedzi niestety żenujący ,przykro czytać. :oops: Poprostu jak napisał wyżej gość DNO
pozdro.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 marca 2005, 23:11

Ano niestety ten sprawdzian okazał sie zbyt trudny dla paru forumowiczów, i sporo słomy z sapogów się wysypało :?

Awatar użytkownika
Tedan
Amator

Postautor: Tedan » 07 marca 2005, 23:37

Zyzia pisze:
Hersi pisze:Myslałem, że jesteśmy już w Europie, ale czytając niektóre wpisy to nie wiem czy na azjatyckie stepy się łapiemy :?

Właśnie miałem napisać,że poziom niektórych wypowiedzi niestety żenujący ,przykro czytać. :oops: Poprostu jak napisał wyżej gość DNO
pozdro.

Odbij piłke może wróci do ciebie

Na ilu meczach już byłem ale takich rzeczy nie widziałem
Jeszcze zrozumiał bym to jak by to męska koszykówka była, ale kobieta kobiete :shock:

Sprawa może trafić także do Prokuratury, a tam się już nie ugną
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 07 marca 2005, 23:37

majoneez pisze:Ano niestety ten sprawdzian okazał sie zbyt trudny dla wielu forumowiczów, i sporo słomy z sapogów się wysypało :?

Ano Majezon wytłumaczcie może miastowym, co to są te sapogi?
W trzytomowym "Słowniku Języka Polskiego" nie ma. W "Słowniku Wyrazów Obcych" też. Może na forum znajdzie się ktoś z zacięciem etnograficznym i tą wiadomość wzorem Oskara Kolberga lub Bronisława Malinowskiego ( to ten od - "Życie seksualne dzikich" ) uwieczni na kartach folklorystyki ( pojętej szeroko ). :lol: :lol: :lol:

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 07 marca 2005, 23:47

Don Igłata pisze:
majoneez pisze:Ano niestety ten sprawdzian okazał sie zbyt trudny dla wielu forumowiczów, i sporo słomy z sapogów się wysypało :?

Ano Majezon wytłumaczcie może miastowym, co to są te sapogi?
W trzytomowym "Słowniku Języka Polskiego" nie ma. W "Słowniku Wyrazów Obcych" też. Może na forum znajdzie się ktoś z zacięciem etnograficznym i tą wiadomość wzorem Oskara Kolberga lub Bronisława Malinowskiego ( to ten od - "Życie seksualne dzikich" ) uwieczni na kartach folklorystyki ( pojętej szeroko ). :lol: :lol: :lol:

sapogi /rosyjski/- BUTY

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 07 marca 2005, 23:51

KIBIC pisze: (...) a tak przy okazji lotosu

Bo z tego co tu czytam to niektórzy "kibice' będa zawodniczki lotosu wyzywać od k... i suk a tego nie rozumeim (...)

Ja jakoś nie wyczytałem, żeby inne zawodniczki miały być wyzywane :shock: gdzie to wyczytałeś? A swoją drogą jeśli martwisz się o zawodniczki, które mogłyby usłyszeć obraźliwe słowa pod adresem wiadomej osoby, to może warto rozważyć przygotowanie tekstów w języku rodzinnym tej niby-zawodniczki :lol:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 07 marca 2005, 23:55

Waldi pisze:Ja jakoś nie wyczytałem, żeby inne zawodniczki miały być wyzywane :shock: gdzie to wyczytałeś? ..

W kilku wypowiedziach było napisane , że przywitamy lotos a lotos to chyba cała drużyna :roll:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”