16 kolejka FGE:Lider Pruszków - Energa Toruń 66-70

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

16 kolejka FGE:Lider Pruszków - Energa Toruń 66-70

Postautor: ann » 21 grudnia 2009, 09:47

Poniedziałek, 21.12.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 16 kolejka FGE:Lider Pruszków - Energa Toruń

Postautor: matrix » 21 grudnia 2009, 18:10

co z relacją live na plkk?!!!! :roll:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

anatol
Żak

Postautor: anatol » 21 grudnia 2009, 18:35

matrix pisze:co z relacją live na plkk?!!!! :roll:

Energa za póżno wyjechała i jest spóżnienie

koszykarz

Postautor: koszykarz » 21 grudnia 2009, 18:46

powoli w naszym klubie robi się już parodia :shock: To o której one wyjechały ??? Dziwne to wszystko...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 21 grudnia 2009, 18:57

anatol pisze:
matrix pisze:co z relacją live na plkk?!!!! :roll:

Energa za póżno wyjechała i jest spóżnienie

nie no Pruszków nie leży chyba w Chorwacji? :lol:

anatol
Żak

Postautor: anatol » 22 grudnia 2009, 08:34

koszykarz pisze:powoli w naszym klubie robi się już parodia :shock: To o której one wyjechały ??? Dziwne to wszystko...

W styczniu będzie jeszcze ciekawiej bo PAN PREZES może nie doliczyć się swoich zawodniczek.Jego wizja przyszłości to tylko jego sny.Szkoda że nie liczył się z realiami finansowymi i nie zbudował składu na miarę możliwości tzn na walke o utrzymanie.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 grudnia 2009, 09:18

rok rocznie pojawiają się w Toruniu te same klopoty... brak kasy dla zawodniczek był wałkowany i rok temu. na ten sezon kolejny raz sytuacja się powtarza... nie chcę być złym prorokiem, ale jeśli taka sytuacja się powtórzy, to za rok, dwa, żadna dziewczyna w Toruniu grać po prostu nie będzie chciała...

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 22 grudnia 2009, 09:26

LIDER 66:70 Energa Toruń
(18:24, 17:16, 14:20, 17:10)

... mecz walki .... dziewczyny znów pokazały charakter ... tak walczący zespół chcemy oglądać zawsze ... widać, ze z meczu na mecz jest coraz lepiej ... co prawda było sporo strat, ale moim skromnym zdaniem wynik nieco wypaczony przez "sędziów" ... no nic na tak długo oczekiwane zwycięstwo naszych LIDERek przyjdzie nam poczekać do przyszłego roku ...

stasty z meczu (źródło: polskikosz.pl)
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Didi23
Nowy na forum

Re: 16 kolejka FGE:Lider Pruszków - Energa Toruń 66-70

Postautor: Didi23 » 22 grudnia 2009, 19:57

Bardzo ciekawy post napisany przez sekaido na torunskim forum a ze bylam wczoraj w Pruszkowie na meczu i widzialam sytuacje;/ Biedna ta dziewczynka.

Mialem o tym wlasnie napisac ,ale postanowilem poczekac bo znow zostalbym zaatakowany przez forumowiczow, ze pisze tylko o Gali. Ale tego co sie stalo nie da sie nie poruszyc, ten czlowiek jestniezrownowazony psychicznie mowie o Omanicu oczywiscie i powiem szczezre ,ze po tym co wczoraj widzialem jego nazwisko przechodzi mi przez gardlo jak najgorsze mozliwe slowo. A pomyslec ,ze bylem na meczu zupelnie przypadkowo wracajac z pracy. Wasz wspanialy pan Edo na ktorego nie moge juz patrzec , popelnil powazny blad, UDERZYL Gale w nieodpowiednim miejscu , bo to juz nie byl trening gdzie nikt nie widzial zbytnio i polowa stwierdzila ,ze to sciema. Zrobil to na sali! W sposob karygodny i z taka obojetnoscia i pogarda do jej osoby. Nie wiem o co mu chodzilo , bo siedzialem za lawka ,ale wyzej, zaobserwowalem ,ze schodzila i mial do niej o cos pretensje i zlapal ja za reke blizej nadgarstka a Ewelina te reke mu zabrala po czym uderzyl ja w reke, nie lekko. MOCNO. Nie bede pisal ,ze takie zachowanie nie moze miec miejsca , bo to zbedne ten czlowiek nie powinien miec juz dluzej tutaj miejsca, ale wiemy jaki bedzie final. Moim zdaniem zeby nie robic szumow Gala odejdzie jak bedzie okienko transferowe. Tylko zadajcie sobie pytanie ktora z naszych dziewczyn bedzie kolejna? To sa kobiety! Tu powinien byc szacunek to sa zawodniczki wykonujace swoja prace i nawet jesli popelnia blad to przeciez nie zawali sie swiat, niepotrzebnie to pisze w ogole , bo nawet gdyby ktoras z nich splunela mu w twarz on nie powinien i w ogole nie ma prawa ich bic, popychac czy wyzywac.
Wracajac do wczesniejszych spekulacji waszych, ja z zaufanych zrodel wiem ,ze klub ma zaleglosci, tylko bylem pewien ,ze Wy o tym wiecie, Nie sa to 1 czy 2 miesieczne zaleglosci ;-) Takze, nie jest dobrze, zle sie dzieje BARDZO ZLE!

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 22 grudnia 2009, 20:42

Didi23 pisze:Bardzo ciekawy post napisany przez sekaido na torunskim forum a ze bylam wczoraj w Pruszkowie na meczu i widzialam sytuacje;/ Biedna ta dziewczynka.

Mialem o tym wlasnie napisac ,ale postanowilem poczekac bo znow zostalbym zaatakowany przez forumowiczow, ze pisze tylko o Gali. Ale tego co sie stalo nie da sie nie poruszyc, ten czlowiek jestniezrownowazony psychicznie mowie o Omanicu oczywiscie i powiem szczezre ,ze po tym co wczoraj widzialem jego nazwisko przechodzi mi przez gardlo jak najgorsze mozliwe slowo. A pomyslec ,ze bylem na meczu zupelnie przypadkowo wracajac z pracy. Wasz wspanialy pan Edo na ktorego nie moge juz patrzec , popelnil powazny blad, UDERZYL Gale w nieodpowiednim miejscu , bo to juz nie byl trening gdzie nikt nie widzial zbytnio i polowa stwierdzila ,ze to sciema. Zrobil to na sali! W sposob karygodny i z taka obojetnoscia i pogarda do jej osoby. Nie wiem o co mu chodzilo , bo siedzialem za lawka ,ale wyzej, zaobserwowalem ,ze schodzila i mial do niej o cos pretensje i zlapal ja za reke blizej nadgarstka a Ewelina te reke mu zabrala po czym uderzyl ja w reke, nie lekko. MOCNO. Nie bede pisal ,ze takie zachowanie nie moze miec miejsca , bo to zbedne ten czlowiek nie powinien miec juz dluzej tutaj miejsca, ale wiemy jaki bedzie final. Moim zdaniem zeby nie robic szumow Gala odejdzie jak bedzie okienko transferowe. Tylko zadajcie sobie pytanie ktora z naszych dziewczyn bedzie kolejna? To sa kobiety! Tu powinien byc szacunek to sa zawodniczki wykonujace swoja prace i nawet jesli popelnia blad to przeciez nie zawali sie swiat, niepotrzebnie to pisze w ogole , bo nawet gdyby ktoras z nich splunela mu w twarz on nie powinien i w ogole nie ma prawa ich bic, popychac czy wyzywac.
Wracajac do wczesniejszych spekulacji waszych, ja z zaufanych zrodel wiem ,ze klub ma zaleglosci, tylko bylem pewien ,ze Wy o tym wiecie, Nie sa to 1 czy 2 miesieczne zaleglosci ;-) Takze, nie jest dobrze, zle sie dzieje BARDZO ZLE!

a co Ty mąciciel jesteś i szukasz taniej sensacji?!!!! :roll:
jeśli dla Ciebie ten post jest ciekawy to gratuluję....no chyba,że się w takich "brudach" lubujesz? 8)
PS. i proszę mi tu zaraz nie pisać,że ja cokolwiek lub kogokolwiek popieram lub bronię!!!
przeżywam to bardzo,bo takie rzeczy dzieją się w moim ukochanym klubie.... :(

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 22 grudnia 2009, 21:31

Didi23 pisze:Bardzo ciekawy post napisany przez sekaido na torunskim forum a ze bylam wczoraj w Pruszkowie na meczu i widzialam sytuacje;/ Biedna ta dziewczynka.

juz to gdzies to czytałem? Po co dwa razy wklejasz to samo? Czemu ma to słuzyc?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 22 grudnia 2009, 21:41

hermes46 pisze: Czemu ma to słuzyc?

Nie wiesz,bo ja wiem.... :wink:

Didi23
Nowy na forum

Postautor: Didi23 » 22 grudnia 2009, 22:09

Bo to dziecko jest biedne poprostu. Nie traktuje sie tak nikogo a napewno nie kobiet, I SLUZY TO TEMU ZEBY KTOS W KONCU SIE TYM ZAJAL NA POWAZNIE

koszykarz

Postautor: koszykarz » 23 grudnia 2009, 11:56

Nie siej fermentu SEKAIDO=DIDI23 . Ewelina nie ma związanych rąk - mogła odejść przed sezonem a została..

Będzie chciała odejść w STYCZNIU - odejdzie.... Nikt nie będzie miał o to pretensji...

Pretensje będą do trenera i władz klubu że na to pozwoliły...

Ale na razie nie ma TEMATU !!! Ewelinie jak i pozostałym koszykarkom trzeba życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT , SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY w SYLWESTRA i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!! Czego życzę także i forumowiczom tego forum .
Pozdrawiam :)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 grudnia 2009, 13:50

koszykarz pisze:Nie siej fermentu SEKAIDO=DIDI23 . Ewelina nie ma związanych rąk - mogła odejść przed sezonem a została..

Będzie chciała odejść w STYCZNIU - odejdzie.... Nikt nie będzie miał o to pretensji...

Pretensje będą do trenera i władz klubu że na to pozwoliły...

Ale na razie nie ma TEMATU !!! Ewelinie jak i pozostałym koszykarkom trzeba życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT , SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY w SYLWESTRA i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!! Czego życzę także i forumowiczom tego forum .
Pozdrawiam :)

ja pitole zgadzam sie z koszykarzem!!!
nie wierze w to ze nasze zawodniczki nie dostaja kase. Yanek przypomnij sobie pewne zdarzenie przed sklepem Wileńska!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”