Euroleague Women All-Star Game 2010
Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81
Re: Euroleague Women All-Star Game 2010 - głosowanie
do kiedy jest głosowanie ??
P.OLD pisze:do kiedy jest głosowanie ??
"Głosowanie potrwa do 31 stycznia 2010 roku, dzień później FIBA Europe ogłosi pierwsze piątki obu zespołów. Pełne składy drużyn oraz sztaby trenerskie poznamy 9 lutego. A juz 9 marca wielkie święto żeńskiej koszykówki w Gdyni!"
http://www.plkk.pl/index.php?p=news&id=4884
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...
Mam pytanko na jakiej stronie są już w sprzedaży bilety na ten mecz, na eventim.pl jest pokazane, że będą dostpne wkrótce, a zna ktoś inną strone.
No i koniec...
Widać wśród kibiców Fenerbahce mobilizacja była największa, ale wiele im to nie pomogło z racji raczej sensownego limitu. Piątki fajne...byłyby bardzo fajne gdyby nie panie z Fenerbahce
no i w newsie na fibie karygodna zmiana przynależności klubowej Marty ...chyba że o czymś nie wiemy
After voting closed for the EuroLeague Women All-Star Game 2010 on Jan 31st,, FIBA Europe has announced the top vote-getter and thus starters in the game which will feature Europe taking on the Rest of the World and will take place in Gdynia, Poland on March 9th.
The Top-5 vote-getters in the public vote for the Europe team by position were:
C-Nevriye Yilmaz
F-Sandrine Gruda
F- Agnieszka Bibrzycka
G- Marta Fernandez
G- Becky Hammon
The Top-5 vote-getters for the Rest of the World by position were:
G-Diana Taurasi
G-Penny Taylor
F-Nicole Powell
C-Janell Burse
F-Sophia Young
Powell falls under the rule which sets a limit of two players per club participating in the All-Star Game. Fernandez and Taylor received more votes and they will be the two players representing Fenerbahce in the All-Star Game. The same rule applies for the player with the next most votes, Cappie Pondexter of UMMC Ekaterinburg. This means the player replacing Nicole Powell will be Candice Dupree of Good Angels Kosice.
FIBA Europe will announce the rest of both line-ups, together with the coaches and medical staff within the next week. The participants of the three-point shooting contest, which will take place at half-time of the game will also be announced then.
The starters in the EuroLeague Women All-Star Game 2010 are:
EUROPE
Nevriye Yilmaz, Fenerbahce Center
Sandrine Gruda, UMMC Ekaterinburg Forward
Agnieszka Bibrzycka, UMMC Ekaterinburg Forward
Marta Fernandez, Wisla Can-Pack Krakow Guard
Becky Hammon, Ros Casares Valencia Guard
REST OF THE WORLD
Diana Taurasi, Spartak Moscow Guard
Penny Taylor, Fenerbahce Guard
Janell Burse, Wisla Can-Pack Krakow Center
Sophia Young, Galatasaray Forward
Candice Dupree, Good Angels Kosice Forward
Widać wśród kibiców Fenerbahce mobilizacja była największa, ale wiele im to nie pomogło z racji raczej sensownego limitu. Piątki fajne...byłyby bardzo fajne gdyby nie panie z Fenerbahce
no i w newsie na fibie karygodna zmiana przynależności klubowej Marty ...chyba że o czymś nie wiemy
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Trochę inaczej sobie to wyobrażałem...
Ale ok, niech będzie. To kiedy będą znane pełne składy? Bo wyleciało mi to z głowy.

Penny będzie może jeszcze rozgrywać?
Kto te pozycje przydzielał?
Ale przynajmniej Bibunia jest więc gitara
Ale przynajmniej Bibunia jest więc gitara
Brakuje mi Big Syl w pierwszej piątce i jednego Anioła ze Słowacji.
Szkoda tylko, że Fernandez będzie reprezentować Fenerbahce a nie Wisłę.

bball
-
reaktywacja
- Junior
Z Europy jestem zadowolony, bo Biba, Gruda i Hammon znajdowały się na każdym moim głosie, ale co to jest a Reszta Świata???
Taurasi jakby w piątce nie było, top byłby sabotaż, Young ok - laska super, super będzie ją oglądać w grze. Ale reszta???
Nie po to organizujemy w końcu ASG, aby oglądać wiślaczki byłe i obecne (a Penny zamiast Aniołka to też pomyłka)...
Mam nadzieję, że trenerzy coś tu poprawią.
Taurasi jakby w piątce nie było, top byłby sabotaż, Young ok - laska super, super będzie ją oglądać w grze. Ale reszta???
Nie po to organizujemy w końcu ASG, aby oglądać wiślaczki byłe i obecne (a Penny zamiast Aniołka to też pomyłka)...
Mam nadzieję, że trenerzy coś tu poprawią.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
No to nie będzie Parker ani Pondexter skoro jest limit 2 per club... Żeby chociaż Lyttle, Brunson, Angel i Fowles się zjawiły. I z Europy Maltsi. I dla mnie będzie ok 

na twoje nieszczęście te byłe(te mnie obchodzą mniej) i obecne Wiślaczki są w człówce kilku klasyfikacji obecnego sezonu Euro.
więc jak dla mnie jak najbardziej zasłużenie znalazły się w składach obu drużyn.
szkoda tylko,że jesli limit 2 zawodniczek z klubu, bo bym jeszcze Ewke dorzuciła
więc jak dla mnie jak najbardziej zasłużenie znalazły się w składach obu drużyn.
szkoda tylko,że jesli limit 2 zawodniczek z klubu, bo bym jeszcze Ewke dorzuciła
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
reaktywacja
- Junior
ann pisze:na twoje nieszczęście te byłe(te mnie obchodzą mniej) i obecne Wiślaczki są w człówce kilku klasyfikacji obecnego sezonu Euro.
Przyznaję, że Ewkę bym najchętniej widział z wymienionej trójki. A co do klasyfikacji - prawda liczb jest inna niż się wydaje. Wie to drugi trener Reszty Świata, co lubi je dzielić bardzo na małe kawałeczki.
14 koron:
ja osobiście głosowałem następująco:
Fernandez-Jelavic-Biba-Kobryn-Matovic
oraz McCoughtry-Taurasi-Lyttle-Burse-Fowles
szkoda, że jest limit dwóch zawodniczek, gdyż przez to zapewne wyleciała Kobryn - bo Fernandez dostawała głosy pewnie od nas i Hiszpanów, Ewka raczej tylko od nas
Fernandez-Jelavic-Biba-Kobryn-Matovic
oraz McCoughtry-Taurasi-Lyttle-Burse-Fowles
szkoda, że jest limit dwóch zawodniczek, gdyż przez to zapewne wyleciała Kobryn - bo Fernandez dostawała głosy pewnie od nas i Hiszpanów, Ewka raczej tylko od nas
reaktywacja pisze:ann pisze:na twoje nieszczęście te byłe(te mnie obchodzą mniej) i obecne Wiślaczki są w człówce kilku klasyfikacji obecnego sezonu Euro.
Przyznaję, że Ewkę bym najchętniej widział z wymienionej trójki. A co do klasyfikacji - prawda liczb jest inna niż się wydaje. Wie to drugi trener Reszty Świata, co lubi je dzielić bardzo na małe kawałeczki.
tak wiem reaktywacja, statystyki kłamią...
8 double-double w 10 meczach Janell to ściema
najlepszy sezon w seniorskiej karierze Marty to jeszcze większa bajka, bo jak wiadomo Hiszpanka nie umie nic poza szybkim bieganiem
mam nadzieję,że Wiślaczki nie będą Cię zbyt długo męczyły swoją obecnością na parkiecie w tym pokazowym meczyku.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Re: Euroleague Women All-Star Game 2010
Zmieniłem temat już na samo wydarzenie - bez głosowania.
Bilety prawdopodobnie będą po 50zł/40zł/30zł w zależności od miejsc.
Bilety prawdopodobnie będą po 50zł/40zł/30zł w zależności od miejsc.

Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”