Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Dżi ej el ej
Młodzik

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: Dżi ej el ej » 14 stycznia 2010, 22:53

hehe bardzo dobry pomysł ;]

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 stycznia 2010, 09:40

jezeli PZkosz ma 2 tygodnie na wypowiedz mozemy spodziewac sie odpowiedzi około 30 stycznia. A wtedy ...moze byc dla Eweliny "po ptokach". Poprostu nigdzie Jej nie zatwierdzą do gry i pozostanie Toruń.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Didi23
Nowy na forum

Postautor: Didi23 » 15 stycznia 2010, 10:12

Nie doceniacie chyba jej mozliwosci i zapominacie ,ze to jeden z najwiekszych talentow, wiec mysle ,ze spokojnie nawet pod koniec stycznia Gala znajdzie sobie klub, raczej klub znajdzie ja ;)
a sluchajac wywiady w radiu, skoro na prawde bylo tak ,ze dzialacze nawet nie zadzwonili do niej i nie powiedzieli ,zeby przyjechala i wyjasni sie sytuacje to juz dajcie spokoj Gali bo widac kto tu jest winny. Chyba nie sadzicie ,ze tlumaczenie dyrektor Kryski jest normalne, skoro nie odbierala telefonow, to chyba sie oddzwania nie? :D

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 stycznia 2010, 10:26

chłopcze na 16 postów napisanych przez Ciebie najczesciej przytaczanym słowem jest Gala. Wiem ze Ewelina nalezy do ładnych dziewczyn, ale to juz chyba jakies zboczenie na Jej punkcie.
A poza tym klub to nie tylko Ewelina Gala. Jest sto róznych powodów na których p. Krysia nie musiała odzwaniac do obrazonej zawodniczki.
Wujku oprócz checi gry w danym klubie i podpisania kontraktu KLUB MUSI ZAWODNICZKE zgłosic do PZkosz. Jezeli decyzje dostanie 30 lub 31 nic nie bedzie mogła zrobic!
Stajesz sie nudno-jedno tematyczny!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
markylipek
Młodzik

Postautor: markylipek » 15 stycznia 2010, 11:32

Była okazja do wyjaśnienia wszelkich wątpliwości przy okazji meczu gwiazd w Pruszkowie. Ewelina grała w kadrze a nasz prezes Krystek był na trybunach i ma nawet fotkę z Zychem i innymi oficjelami. Dlaczego tam nie udało sie porozmawiać, kto kogo unikał? Dwoch Polakow to trzy wersje wydarzeń, ale naprawdę bardzo mnie ciekawi jakie są przyczyny braku możliwości skomunikowania się.

Bardzo możliwe że nawet jak decyzja będzie w lutym i doszłoby to sytuacji że Gala może opuścić Energę to pewnie PZKosz pójdzie na rękę i mimo zamkniętego okienka tranferowego zezwoli jej na podpisanie nowej umowy w innym klubie.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 15 stycznia 2010, 11:51

obawiam sie ze Pzkosz nie zgodzi sie na taki układ. Bo po co sie uchwala taki przepis zeby go omijac? No dobrze przypuśmy ze włodarze sie zgodza a tu nagle wyskoczy inny klub ze tez chce z tego skorzystac i co wtedy?
Gala mogła a my nie?

anatol
Żak

Postautor: anatol » 15 stycznia 2010, 12:15

markylipek pisze:Była okazja do wyjaśnienia wszelkich wątpliwości przy okazji meczu gwiazd w Pruszkowie. Ewelina grała w kadrze a nasz prezes Krystek był na trybunach i ma nawet fotkę z Zychem i innymi oficjelami. Dlaczego tam nie udało sie porozmawiać, kto kogo unikał? Dwoch Polakow to trzy wersje wydarzeń, ale naprawdę bardzo mnie ciekawi jakie są przyczyny braku możliwości skomunikowania się.

Bardzo możliwe że nawet jak decyzja będzie w lutym i doszłoby to sytuacji że Gala może opuścić Energę to pewnie PZKosz pójdzie na rękę i mimo zamkniętego okienka tranferowego zezwoli jej na podpisanie nowej umowy w innym klubie.

Z pewnością prezes nie będzie za nią biegał bo jednak nie jest to jeszcze zawodniczka za którą sie biega.A jak nie zdąży załapać się w okienku to pzkosz z pewnością precedensu nie zrobi bo konsekwencję moga byc natychmiastowe w postaci żądania transferów poza okienkiem przez inne zawodniczki np w przypadku zaległości finansowych.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 stycznia 2010, 14:14

Ludzie rozwodzicie się niepotrzebnie....Ewela ma jeszcze 15 dni( i ona dobrze o tym wie),a później jest finito wg. regulaminu... 8)
PZKosz również dobrze wie,że to nie pierwsze(oby ostatnie!!!) problemy kontraktowe koszykarki...
PS. Didi "odpalaj"!!! :roll:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 15 stycznia 2010, 16:09

A ja mam pytanie w kwestii Pani Fluker..Czy Ona u Was zostanie?

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 stycznia 2010, 16:17

bart_81 pisze:A ja mam pytanie w kwestii Pani Fluker..Czy Ona u Was zostanie?

Ty Fluker została zgłoszona kilka godzin temu do rozgrywek!!! i wszystko jasne chyba.... 8)
odejdzie zapewne jedna zawodniczka :( ,bo w Enerdze zrobiło się teraz ciasno.....

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 15 stycznia 2010, 16:22

zgłoszone zostały jeszcze dwie zawodniczki:
Joanna Kulesza ur. 13.07.1991 r., 188 cm, poz. 3 (Energa Toruń)
Paulina Olszak ur. 29.06.1993 r., 179 cm, poz. 2 (Energa Toruń)

młode Polki za Galę i Szczechowiak?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 stycznia 2010, 16:31

ann pisze:zgłoszone zostały jeszcze dwie zawodniczki:
Joanna Kulesza ur. 13.07.1991 r., 188 cm, poz. 3 (Energa Toruń)
Paulina Olszak ur. 29.06.1993 r., 179 cm, poz. 2 (Energa Toruń)

młode Polki za Galę i Szczechowiak?

taaa kadra zespołu na dziś liczy 14 zawodniczek...przy założeniu,ze wyżej wymienione dziewczyny muszą być w meczowej dwunastce odpada Pati B. i jeszcze jedna koszykarka... :(

mama
Żak

Postautor: mama » 15 stycznia 2010, 16:50

Po zakontraktowaniu Fluker jeżeli któraś z podstawowych zawodniczek odejdzie, to nie chodzi wcale ani o Jancie, ani o Radwan jak to było tutaj wcześniej sugerowane. Chodzi o zawodniczkę, która więcej czasu spędzała na parkiecie i była bardziej przydatna Enerdze w ostatnim czasie.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 stycznia 2010, 16:52

mama pisze:Po zakontraktowaniu Fluker jeżeli któraś z podstawowych zawodniczek odejdzie, to nie chodzi wcale ani o Jancie, ani o Radwan jak to było tutaj wcześniej sugerowane. Chodzi o zawodniczkę, która więcej czasu spędzała na parkiecie i była bardziej przydatna Enerdze w ostatnim czasie.

ja już wiem i podejrzewam,że na tą koszykarkę czeka klub z dolnych rejonów ligowej tabeli :wink:

Dżi ej el ej
Młodzik

Postautor: Dżi ej el ej » 15 stycznia 2010, 17:51

o jakiej zawodniczce mowa ? ;)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”