DO BOJU OLIMPIA!!!
Ostrovia Ostrów Wlkp - Olimpia Poznań (środa 9 marca)
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
Ostrovia Ostrów Wlkp - Olimpia Poznań (środa 9 marca)
Już w najbliższą środę czekają nas kolejne emocje. Nasz zespół wyjeżdza na ciężki, ostrowski teren przypieczętować sobie wygranie wielkopolskiej ligi juniorek i awans do dalszej fazy z pierwszego miejsca. Mecz w Ostrowie o godzinie 16... środek tygodnia co niestety nie ułatwia nam - kibicom zadania. No ale mam nadzieję, że jakoś dotrzemy i będziemy mogli po meczu powiedzieć tradycjne "veni, vidi, vici"
DO BOJU OLIMPIA!!!
DO BOJU OLIMPIA!!!
Ostatnio zmieniony 07 marca 2005, 20:26 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mati nie przesadzaj... u nas wszyscy bardzo skoncentrowani, bo zdają sobie doskonale sprawę, jak trudno się gra na ostrowskim terenie i jak rzadko wygrywa! Mam nadzieję, że nasze zawodniczki za długo nie będą cieszyć się sukcesem nad MUKSem i mecz z Ostrovią będzie ciekawym widowiskiem na wysokim poziomie. No a my się mam nadzieję Mati i Czarny widzimy?
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Pewno, że się widzimy. Nie ma to tamto! Zobaczymy jak ten meczyk się potoczy. Mam nadzieję, że jednak to nasze wygrają. Chociaż szczerze mówiąc nie interesuję się w tym sezonie młodszymi i na ich mecze nie zachodzę. Zobaczymy co to będzie...sam jestem ciekawy. Pierwszy raz te nasze zobacze szczerze mówiąc...
Mati - pogadamy... wiadomo... i dam Ci znać co i jak. Może wpadnę w niedzielę na Wasz sparing... w końcu takie plany miałem... zobaczymy.
Wynik bodajże jednak 95:61... ale co to za różnica
Po tajfunie na początku meczu, kiedy to wszystko co leciało w stronę ostrowskiego kosza, obojętnie od odległości, wpadało do niego bez żadnych problemów, wiadomym było, że mecz może wygrać tylko jedna drużyna. Przewaga przeszło 20 punktów po pierwszej kwarcie i wszystko jasne. Pierwsza połowa świetna - do drugiej można mieć trochę zastrzeżeń, ale właściwie całe drugie 20 minut Olimpia grała drugą piątką.
Atmosfera na balkonie bardzo wesoła
Mati dopingował najgłośniej Olimpię z sałej sali
... hihi... Czarnemu łezka wzruszenia popłynęła, gdy usłyszał nasze: "Nigdy nie spadnie, Ostrovia nigdy nie spadnie!!!"
Jak zwykle więc było sympatycznie i ... ciekawie
Pozdrowionka dla kibiców Ostrovii - Matiego, Czarnego i Intarexa... i dla kolejnej "ofiary" Casanovy
Ojjjj wracając była ostra MIGRENA
hehe
A w najbliższą niedzielę REWANŻ (Promienista - godz. 11).
Atmosfera na balkonie bardzo wesoła
A w najbliższą niedzielę REWANŻ (Promienista - godz. 11).
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja nie dopingowałem żadnej Olimpii
A to NIGDY NIE SPADNIE OSTROVIA NIGDY NIE SPADNIE
to chyba się wszystkim łezka w oku zakręciła hehe
Dzięki za fajny meczyk. Jak zwykle z ekipą poznańską się nudzić nie można! Pozdro dla wszystkich.
A Casanova to tam podbijał łanie. Ale nie wszedł do szatni i honoru nie ma!

A to NIGDY NIE SPADNIE OSTROVIA NIGDY NIE SPADNIE
A Casanova to tam podbijał łanie. Ale nie wszedł do szatni i honoru nie ma!
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dodaj Seba również, że jako jedyny na balkonie próbowałem utrudniać życie Olimpijkom poprzez głośne gwizdy, ale wobec siły "płuco razy browar" trzech osobników z Poznania byłem bezradny
No i niekiedy niestety ręce opadały, gdy nasza zawodniczka... eee... mniejsza o to
W każdym razie i tak najlepsze zaczęło się po meczu
Pozdrowienia dla Was chłopaki i oby do szybkiego zobaczenia
Niestety w niedzielę chyba nie dam rady, chociaż może, może...
Pozdrawiam
W każdym razie i tak najlepsze zaczęło się po meczu
Pozdrowienia dla Was chłopaki i oby do szybkiego zobaczenia
Niestety w niedzielę chyba nie dam rady, chociaż może, może...

you're as good as your last performance