Ostatnia, 10.kolejka Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Ostatnia, 10.kolejka Euroligi
Gorzów przegrał 88:95 na własną prośbę. Pudłując 12 rzutów wolnych przy 3 przeciwnika trudno wygrać przy wyrównanym meczu.
Wisła kolejny horror, stawka olbrzymia. Albo Final Four albo po raz kolejny g....
Gorzów poza 1 kwartą słabiutko, dobrze, że ten mecz się skończył, bo nie da się słuchać Łabędzia...
Wisła wygrała 85:84, ufff
zaklepały sobie numerek 3
zaklepały sobie numerek 3
Uffff!!! Tylko dlaczego nie mogły wygrac tego spokojniej?
Najlepsza drużyna w grupie wygrywa dwa razy z najsłabszą, ale po horrorach - różnicą 1 i 2 pkt. Jednak cel uświęca środki. 
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
No i się udało...
Bravo Wisła...
- hellraiser
- Junior
Ależ horror, znów kardiolog na dyżurze przy meczu Wisełki. Ufffffffff....
Świetna pierwsza część meczu Kobryn, później ciężar zdobywania punktów wzięła na siebie Izi, a finiszowała Katka. W sumie aż sześć (!) dziewczyn z podwójną zdobyczą punktowa, Kobryn i Burse z double-double. Na negatywy można po takim zwycięstwie przymknąć oko.
Brawo dziewczyny, czekamy na rywala w kolejnej rundzie.
Świetna pierwsza część meczu Kobryn, później ciężar zdobywania punktów wzięła na siebie Izi, a finiszowała Katka. W sumie aż sześć (!) dziewczyn z podwójną zdobyczą punktowa, Kobryn i Burse z double-double. Na negatywy można po takim zwycięstwie przymknąć oko.
Brawo dziewczyny, czekamy na rywala w kolejnej rundzie.
jezu.. nie-na-widze śledzić relacji on-line (w radio jest jeszcze gorzej). brawo dziewczyny.. za obronę pewnie należny sie bura ale tym razem sobie daruje. 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
reaktywacja
- Junior
Czyli Wisła MiZo w pierwszej rundzie PO.
Ale farta miały dzikiego w końcówce krakowianki...
Gratulacje!
Dupree to niewiarygodnie pracowity gracz (co widać po jej evalach) - 22 pkt, 19 zb...
McCoughtry jest strasznie dzika, ale skala talentu przeważa nad szaleństwem, dzięki czemu daje ogromne wsparcie (i świetnie się wpisuje w chaotyczną, szybka grę Słowaczek).
Poza tym wygrać jest sztuką, gdy wprowadza się do gry drewna pokroju Kocacova i Cikosova (co się z nią stało???) i to jeszcze jednocześnie.
Trochę zimnej głowy zabrakło gorzowiankom. Ale walczyły do końca.
Ale farta miały dzikiego w końcówce krakowianki...
Gratulacje!
Dupree to niewiarygodnie pracowity gracz (co widać po jej evalach) - 22 pkt, 19 zb...
McCoughtry jest strasznie dzika, ale skala talentu przeważa nad szaleństwem, dzięki czemu daje ogromne wsparcie (i świetnie się wpisuje w chaotyczną, szybka grę Słowaczek).
Poza tym wygrać jest sztuką, gdy wprowadza się do gry drewna pokroju Kocacova i Cikosova (co się z nią stało???) i to jeszcze jednocześnie.
Trochę zimnej głowy zabrakło gorzowiankom. Ale walczyły do końca.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Na plus na pewno "trójki" w ważnych momentach, które pozwoliły wiślaczkom zdobyc 7 pkt przewagi. Również występ Eweliny (15 pkt, 14 zbiórek), która grała przeziębiona. Janell również double-double. Izi 17 pkt, a grała tylko 19 minut (w sumie trochę dziwi, że tak mało).
Teraz tylko Valencia wygrywa z Galatą i trafiamy - chyba - na Pecs.
Teraz tylko Valencia wygrywa z Galatą i trafiamy - chyba - na Pecs.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
Net odzyskałem po paru godzinach, kurde nie miał kiedy zdechnąć
Nasze planowo... I co z tą Lećką...
Stawiałem na Gorzów, ale Koszyce się nieźle rozstrzelały. Aczkolwiek znowu padakę TVP wybrało, masa biegania, głupich strat jednych i drugich. No i dowiedziałem się, że Angel Ma Getry.
Nie zauważyłem, no ale to nie ja władam mikrofonem na wizji, może w TV czegoś nie było widać
Szacun panie Ryszardzie, szacun.
Wisła widać lubi ostre końcówki
Może trening przed playoffami? 
Teraz trzymamy kciuki za Fene.
Stawiałem na Gorzów, ale Koszyce się nieźle rozstrzelały. Aczkolwiek znowu padakę TVP wybrało, masa biegania, głupich strat jednych i drugich. No i dowiedziałem się, że Angel Ma Getry.
Wisła widać lubi ostre końcówki
Teraz trzymamy kciuki za Fene.
no uffff, uffff
dobrze, że nie powtórzyła się któraś ze starych historii: albo ta, że my przegrywamy ze Stipem Bralicem, albo że Hernandez z nim przegrywa....uff.
I brawo dla dziewczyn za cały euroligowy RS !!
dobrze, że nie powtórzyła się któraś ze starych historii: albo ta, że my przegrywamy ze Stipem Bralicem, albo że Hernandez z nim przegrywa....uff.
I brawo dla dziewczyn za cały euroligowy RS !!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
- hellraiser
- Junior
przemoe pisze:
Nie możemy odkrywać przed Spartakiem wszystkich naszych atutów.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”