Pierwsza kwarta tragedia - dalej lepiej.... Szkoda szkoda....
18 kolejka FGE:Lider Pruszków - AZS PWSZ Gorzów Wlkp. 62-66
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Re: 18 kolejka FGE:Lider Pruszków - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Było tak blisko - i wielka szkoda że nie udało sie sprawić niespodzianki
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Na pewno cieszy wynik i to, że udało się wygrać mimo słabej postawy od 2 kwarty meczu. Nerwy ogromne, Pruszków postawił się ostro od 2 kwarty co zaskoczyło naszą ekipe. Za to napewno duże brawa dla Lidera. Dobry mecz Sapovej i Kruszyny. Martwi mnie przerażająca liczba strat AZS-u w tym meczu. No, ale co poradzić. Teraz trzeba się skupić na meczu z Orłem, który zapowiada się ekscytująco. Pozdro dla wszystkich 
O matko, co za mecz! Jak można dać sobie wydrzeć taką przewagę z I kwarty... Szacunek dla Liderek z Pruszkowa za wolę walki i zimną krew do końca. Trzeba przyznać, że szczęście nam dopisało... Najbardziej zdziwił mnie brak jakichkolwiek punktów Justyny, ale jak na kapitana przystało zrobiła swoje w kwarcie czwartej i mamy 16. zwycięstwo. 
Gorzowska potęga !
z wypowiedzi pomeczowych:
Joanna Górzyńska-Szymczak: "Przede wszystkim gratuluję drużynie przeciwnej bardzo dobrej gry..." i tutaj słychać w tle głos Darusza: "w jednej kwarcie"
Joanna Górzyńska-Szymczak: "Przede wszystkim gratuluję drużynie przeciwnej bardzo dobrej gry..." i tutaj słychać w tle głos Darusza: "w jednej kwarcie"
- Jack Napier
- Amator
feri pisze:Joanna Górzyńska-Szymczak: "Przede wszystkim gratuluję drużynie przeciwnej bardzo dobrej gry..." i tutaj słychać w tle głos Darusza: "w jednej kwarcie"
Taka prawda. Nic dodac nic ujac. Po odpadnieciu z Euroligi z zespolu schodzi powietrze. Dodatkowo mam wrazenie, ze Maciejewski robi zaslone taktyczna przed meczem z CCC i tak naprawde w najblizszym meczu zagramy inaczej. Koziorowicz zreszta tak samo ... MUKS jest slaby nawet po trafionych transferach. Ford z kolei na pewno stac na duzo wiecej niz eval 0 i pewnie w sobote sie sam o tym przekonam. Anosike tez mysle, ze zagra duzo lepiej.
Piekarską na początku meczu chyba podmienili jak miała 4 na 4 ;P
Ogólnie Spencer lipa... Justyna coś przespała ale na nasze szczęście jak na kapitana przystało na koniec meczu się obudziła
Brawo dla Ludy drugi ładny mecz w tym roku... co cieszy
Ogólnie uuufff... że wygraliśmy bo była nerwówka...
PS. Na Polkowice prosimy o lepszą skuteczność
Ogólnie Spencer lipa... Justyna coś przespała ale na nasze szczęście jak na kapitana przystało na koniec meczu się obudziła
Ogólnie uuufff... że wygraliśmy bo była nerwówka...
PS. Na Polkowice prosimy o lepszą skuteczność
Kozak w necie - pizda w świecie!

- Łukasz_UFB
- Młodzik
Ja tam sie ciesze ze i w Pruszkowie i w Gorzowie dzięki szalonej pogoni naszych koszykarek było gorąco i emocjonująco do końca....
Podstawą jest utrzymanie w PLKK, chociaż nie powiem nic złego jak sprawimy jakąs fajną niespodzianke jeszcze w tym sezonie....
Podstawą jest utrzymanie w PLKK, chociaż nie powiem nic złego jak sprawimy jakąs fajną niespodzianke jeszcze w tym sezonie....

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Jack Napier pisze:feri pisze:Joanna Górzyńska-Szymczak: "Przede wszystkim gratuluję drużynie przeciwnej bardzo dobrej gry..." i tutaj słychać w tle głos Darusza: "w jednej kwarcie"
Taka prawda. Nic dodac nic ujac. Po odpadnieciu z Euroligi z zespolu schodzi powietrze. Dodatkowo mam wrazenie, ze Maciejewski robi zaslone taktyczna przed meczem z CCC i tak naprawde w najblizszym meczu zagramy inaczej. Koziorowicz zreszta tak samo ... MUKS jest slaby nawet po trafionych transferach. Ford z kolei na pewno stac na duzo wiecej niz eval 0 i pewnie w sobote sie sam o tym przekonam. Anosike tez mysle, ze zagra duzo lepiej.
Mysle ze Anosike zacznie grac swoje dopiero za miesiac poltora... bo przyjechala w podobnej formie jak rowne 12 miesiecy... i duzo pracy jeszcze ja czeka
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Jack Napier
- Amator
Endrju pisze:Mysle ze Anosike zacznie grac swoje dopiero za miesiac poltora... bo przyjechala w podobnej formie jak rowne 12 miesiecy... i duzo pracy jeszcze ja czekaAle na play offy bedzie gotowa.
Ja tam trzymam kciuki aby rozkrecila sie duzo wczesniej. Licze na to, ze to sie stanie jeszcze przed koncem sezonu zasadniczego i Nicky bedzie w formie na mecze z Wisla i Lotosem. One najwiecej nam powiedza na co mozemy liczyc w play-off. Jeszcze podsumowanie naszej gry w Pruszkowie przez Maciejewskiego:

pozdrawiam
Gratulacje dla Pruszkowa za walkę. Było bardzo blisko. Nie napiszę nic nowego ale szkoda pierwszej kwarty. I mam takie pytanie. Co z Kristi Cirone? Ona będzie gra w Liderze czy nie?

- markylipek
- Młodzik
Gdyby Pruszkow miał Egenti to by z pewnością wygrał ten mecz. Na szczęście w dalszym ciągu gra dla Torunia
- Staszek_LIDER
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:Gratulacje dla Pruszkowa za walkę. Było bardzo blisko. Nie napiszę nic nowego ale szkoda pierwszej kwarty. I mam takie pytanie. Co z Kristi Cirone? Ona będzie gra w Liderze czy nie?
...w sumie to nie wiadomo co z nią... była w Poznaniu ale cały mecz spędziła na ławce bo nie była zgłoszona do rozgrywek... a na meczu z Gorzowem nawet na ławce jej nie widziałem... a czy była na hali to nie wiem... jakoś specjalnie się za nią nie rozglądałem
PTS LIDER PRUSZKÓW!!!
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Nasz klub szuka w dalszym ciągu "klasowej rozgrywającej" więc zapewne tej pani podziękowano....
Do tego mam nadzieje ze Biba raz na zawsze pożegna sie z kontuzją i będzie grała - wtedy o utrzymanie byłbym spokojny...
Do tego mam nadzieje ze Biba raz na zawsze pożegna sie z kontuzją i będzie grała - wtedy o utrzymanie byłbym spokojny...

- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Jeżeli chodzi o sam wynik końcowy to spodziewałem się podobnego rezultatu. Pruszków przecież walczył bardzo mocno u siebie z Lotosem i CCC. Natomiast sam przebieg meczu bardzo dziwny. To wysokie prowadzenie wyraźnie nas uśpiło i potem było gorąco. Na szczęście zachowaliśmy zimną krew w końcówce i nadal jesteśmy niepokonani
Ładnie zagrała Sapova, swoje zrobiła Richards, zaskoczyła na plus Piekarska.
Na drugim biegunie Spencer. No niestety ja już sie przyzwyczaiłem że gra w kratkę. Ostatnio miała dobry mecz z Koszycami, więc teraz przyszedł słaby.
Debiut Anosike niewyraźny, ale takiego sie spodziewałem. Zresztą Ona ma mieć formę za miesiąc-dwa. I bedzie miała.
Ładnie zagrała Sapova, swoje zrobiła Richards, zaskoczyła na plus Piekarska.
Na drugim biegunie Spencer. No niestety ja już sie przyzwyczaiłem że gra w kratkę. Ostatnio miała dobry mecz z Koszycami, więc teraz przyszedł słaby.
Debiut Anosike niewyraźny, ale takiego sie spodziewałem. Zresztą Ona ma mieć formę za miesiąc-dwa. I bedzie miała.
Łukasz (L) pisze:Nasz klub szuka w dalszym ciągu "klasowej rozgrywającej" więc zapewne tej pani podziękowano....
Cirone rozpoczęła sezon w WNBA w Connecticut Sun, zagrała w 4 meczach ale później została waived.. Myślałem, że będzie się nadawać do Was.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”