19 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. -Orzeł Polkowice 69-57

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

19 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. -Orzeł Polkowice 69-57

Postautor: Kuba » 29 stycznia 2010, 07:53

30.01.2010, godz. 18.00

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: 19 kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2010, 13:58

Szkoda ze mecz nie moze zostac przesuniety na 19.00... ze wzgledu na polfinaly w recznej. Ciekawe czy to sie na frekfencji odbije... tym bardziej ze mecz w TVP SPORT...

Z drugiej strony mecze z CCC to "świętość" :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 stycznia 2010, 14:02

hit kolejki bez dwóch zdań i nie trudno chyba zgadnąć komu będą kibicowali fani toruńskich Katarzynek.. :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2010, 15:50

matrix pisze:hit kolejki bez dwóch zdań i nie trudno chyba zgadnąć komu będą kibicowali fani toruńskich Katarzynek.. :lol:

lepszym ?

PS (Bukmacherzy wiekszych szans CCC nie daja 1.3/3.2).

Mecz pewnie bedzie wyrównany. Jednak licze na +20 8)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 stycznia 2010, 16:19

Endrju pisze:Mecz pewnie bedzie wyrównany. Jednak licze na +20 8)

ale po co ta skromność :lol: Orzeł jest aktualnie totalnie bez formy i tak na dobrą sprawę tej formy aktualnie nie potrzebuje. ani my nie powinniśmy spaść poniżej 3 miejsca (chyba, że wpadki będą się mnożyć), ani raczej Gorzów nie spadnie z pierwszego przed play-off. Nasze panie udowodniły w Toruniu i w meczu z MUKSem, że póki co cierpliwie czekają z formą na kwiecień i mnie to cieszy :) wcale nie zdziwię się, jeśli skończy się sporego kalibru porażką. zaś miło zaskoczy mnie, jeśli Gorzów nie będzie potrafił wykorzystać naszej aktualnej słabości. trochę szkoda, ze w pierwszym meczu brakło nam choćby jednej koszykarki, bo pewnie to my mielibyśmy przewagę psychologiczną, a ta znowu trzeba będzie czytać i wysłuchiwać puszenia się co po niektórych (jeśli będzie 0:2). ja czekam cierpliwie na play-off - jeśli wasz cosezonowy progres się utrzyma to będę wówczas w niemałym szoku :lol: :shock: nie jest tak, że nie wierzę w nasze dziewczyny. ja po prostu nie wymagam cudów w styczniu ani lutym. na oceny formy przyjdzie czas w maju.

a odnośnie jutra jeszcze - niech wygra drużyna lepsza. i niech każdy utrzyma swoją aktualną pozycję (nie patrzę teraz w tabelę, bo Lotos grał więcej) przed play-off'ami. szkoda tylko, że mecz ten będzie miał niespotykaną dotąd oprawę. ale może o tym innym razem ;-) .

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 29 stycznia 2010, 16:42

Kuba pisze:

ale po co ta skromność :lol: Orzeł jest aktualnie totalnie bez formy i tak na dobrą sprawę tej formy aktualnie nie potrzebuje. ani my nie powinniśmy spaść poniżej 3 miejsca (chyba, że wpadki będą się mnożyć), ani raczej Gorzów nie spadnie z pierwszego przed play-off. Nasze panie udowodniły w Toruniu i w meczu z MUKSem, że póki co cierpliwie czekają z formą na kwiecień i mnie to cieszy :) wcale nie zdziwię się, jeśli skończy się sporego kalibru porażką. zaś miło zaskoczy mnie, jeśli Gorzów nie będzie potrafił wykorzystać naszej aktualnej słabości. trochę szkoda, ze w pierwszym meczu brakło nam choćby jednej koszykarki, bo pewnie to my mielibyśmy przewagę psychologiczną, a ta znowu trzeba będzie czytać i wysłuchiwać puszenia się co po niektórych (jeśli będzie 0:2). ja czekam cierpliwie na play-off - jeśli wasz cosezonowy progres się utrzyma to będę wówczas w niemałym szoku :lol: :shock: nie jest tak, że nie wierzę w nasze dziewczyny. ja po prostu nie wymagam cudów w styczniu ani lutym. na oceny formy przyjdzie czas w maju.

a odnośnie jutra jeszcze - niech wygra drużyna lepsza. i niech każdy utrzyma swoją aktualną pozycję (nie patrzę teraz w tabelę, bo Lotos grał więcej) przed play-off'ami. szkoda tylko, że mecz ten będzie miał niespotykaną dotąd oprawę. ale może o tym innym razem ;-) .

Ależ i Gorzów jest jakby bez formy :wink: więc raczej obstawiam wyrównany mecz.

Jakiego puszenia? w zeszłym roku było 2-0 dla Was i jakie to miało znaczenie?

66-400
Nowy na forum

Postautor: 66-400 » 29 stycznia 2010, 17:00

Kuba pisze:

Ja już padam ze śmiechu jak czytam twoje wypociny Kuba na temat formy zespołu... To twoje CCC to średnio w sezonie ma z cztery razy dołek. Każdą porażkę tłumaczycie zawsze tak samo :) Wiesz co, to najlepiej wygrać kilka spotkań na początku sezonu i olać ligę aż do play off... Człowieku ogarnij się. Trochę wiary w swój zespół. Ty przed meczem w kilku wątkach tłumaczysz już ewentualną porażkę...

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 29 stycznia 2010, 17:07

Niby mecz kolejki, ale - jak tu już wcześniej powiedziano - obydwie drużyny w styczniu prezentują się cokolwiek poniżej swoich moiżliwości. Zatem mecz może być na styku i raczej nie należy spodziewać się wielu punktów, bo pewnie Polkowice dobrą defensywą będą starały się zniwelować swoje niedostatki. Może Ford pokaże już coś więcej, choć ciężko oczekiwać cudów, skoro miała prawie 4 miesiące przerwy w treningach.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

Fanatyk
Żak

Postautor: Fanatyk » 29 stycznia 2010, 17:39

Jedno jest pewne będzie się działo. !

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 29 stycznia 2010, 18:00

Endrju pisze:Szkoda ze mecz nie moze zostac przesuniety na 19.00... ze wzgledu na polfinaly w recznej. Ciekawe czy to sie na frekfencji odbije... tym bardziej ze mecz w TVP SPORT...

Ja słyszałem, że już dawno biletów nie ma 8)
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2010, 20:29

ginda pisze:
Endrju pisze:Szkoda ze mecz nie moze zostac przesuniety na 19.00... ze wzgledu na polfinaly w recznej. Ciekawe czy to sie na frekfencji odbije... tym bardziej ze mecz w TVP SPORT...

Ja słyszałem, że już dawno biletów nie ma 8)

W sumie jak jest z 200-300 w sprzedazy a reszta to karnety i zaproszeni goscie ... 8)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 29 stycznia 2010, 20:37

66-400 pisze:1) Ja już padam ze śmiechu jak czytam twoje wypociny Kuba na temat formy zespołu... To twoje CCC to średnio w sezonie ma z cztery razy dołek. Każdą porażkę tłumaczycie zawsze tak samo :)

2)Wiesz co, to najlepiej wygrać kilka spotkań na początku sezonu i olać ligę aż do play off...

3)Człowieku ogarnij się. Trochę wiary w swój zespół. Ty przed meczem w kilku wątkach tłumaczysz już ewentualną porażkę...

1 - każdy zespół miewa wzloty i upadki w trakcie sezonu. normalka i nie ma co do tego wątpliwości. tłumaczymy porażki tak samo? ale, że co - mamy wymyślać jakieś wirtualne powody (co nie jest moją domeną), skoro Tobie powtarzalność argumentów nie odpowiada?! no proszę Cię :lol: jak nie ma formy, to nie ma formy i nie ma co szukać innych powodów. a że akurat tak się dziwnie składa, że przegrywa się w okresie słabszej formy, to ja już Ci nic nie poradzę :lol:

2 - dobry terminarz jest kluczem do sukcesu, co dobitnie pokazał Twój zespół rok temu :lol: 8)

3 - przeczytaj raz jeszcze to, co sam zacytowałeś. Wierzę w laski i w to, że będą w stanie przeciwstawić się AZSowi. ale nie będzie kamieniowania itd w przypadku ewentualnej porażki. tyle. ale jeśli Tobie przeszkadza to, że dostrzegam słabszą formę swojego zespołu to przykro mi. naprawdę.

Ale jeśli Tobie odpowiada inna forma - proszę bardzo: Wygramy z Gorzowem, nie mam co do tego wątpliwości, bo Ford jest lepsza niz Anosike, nie mówiąc już o pozostałych pozycjach,a Maciejewski skupił się na kadrze i nie miał czasu by perfekcyjnie rozpracować Orzełka :lol: - teraz pasuje ;) :roll: ehhh - chyba nie mnie tu potrzebne jest ogarnięcie...

bez odbioru

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 stycznia 2010, 20:57

Kuba pisze:2 - dobry terminarz jest kluczem do sukcesu, co dobitnie pokazał Twój zespół rok temu :lol: 8)

Szkoda ze identycznego bardzo korzystnego terminarza nie moglo w tym sezonie wykorzystac CCC.

PS (Gratuluje wielu super usmieszkow(7 w poscie), slyszalem ze wielu moderatorow takie pisanie bardzo wkur...). Ale co tam od kogos ludzie przyklad musza brac... (moda aktualnosci). 8)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 30 stycznia 2010, 10:49

Właśnie byłem dzisiaj w "Koniku" i kupiłem bilet. Było ich jeszcze sporo więc jak ktoś jest zainteresowany to myśle że bez problemu jeszcze dzisiaj kupi..

feri
Młodzik

Postautor: feri » 30 stycznia 2010, 16:25

Czas wychodzic na "derby" ;) Pogoda masakryczna, śnieżyca... potężny wiatr... nawet nie wyciągam auta z garażu, ale to ma swoje zalety, można zostać na mieście w sobotni wieczór i poświętować zwycięstwo ;) ...albo zapić smutek :)
Pojedynek Ford z Anosike, nawet jak nie w formie to trzeba to zaliczyc ;) Dziewczyny nie były zbyt rozmowne na tw ostatnio...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”