19 kolejka FGE: ŁKS Łódź - ROW Rybnik 58-64

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 19 kolejka FGE: ŁKS Łódź - ROW Rybnik 58-64

Postautor: matrix » 01 lutego 2010, 22:56

simon pisze:a ja mam radochę bo wreszcie w wątku o maim kochanym ŁKS wogóle coś się dzieje... :lol: :(

no to Nam coś o tym ŁKS napisz....ja na przykład jestem ciekaw jak zaaklimatyzował się u Was toruński(4 lata,których się nie zapomni!!!) Wróbelek...
PS. Jimmy może piszę rzeczywiście za dużo,ale 99% moich postów to nie off top.... :lol:(a bynajmniej staram się tego unikać)....,a błędów nie popełnia tylko ten kto nic nie robi.... :wink:
ale sobie zrobię off top i pozdrowię bodka z mojego ukochanego Górnego Śląska!!!
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2010, 23:04 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 01 lutego 2010, 23:04

Ostatnimi czasy w który dział/temat nie wejdziesz, udziela się ktoś z Torunia... Ludzie ogarnijcie się troche, bo to forum rzeczywiście schodzi ostatnio na psy... na H.... komus Wasze bezsensowne pytania czy dygraseje...? Ogarnijcie się, bo wszedzie Was pełono, a jak chcecie nabić post, to zapraszam do działu Hyde park tam jest duzo odpowiednich tematów.
Proponuje odwiedzić wszystkie tematy, w których sie udzielaliście i pomyślec ile postów jest nie potrzebnych....
elo...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 01 lutego 2010, 23:06

Marek1990 pisze:Ostatnimi czasy w który dział/temat nie wejdziesz, udziela się ktoś z Torunia... Ludzie ogarnijcie się troche, bo to forum rzeczywiście schodzi ostatnio na psy... na H.... komus Wasze bezsensowne pytania czy dygraseje...? Ogarnijcie się, bo wszedzie Was pełono, a jak chcecie nabić post, to zapraszam do działu Hyde park tam jest duzo odpowiednich tematów.
Proponuje odwiedzić wszystkie tematy, w których sie udzielaliście i pomyślec ile postów jest nie potrzebnych....
elo...

ale o co Ci chodzi leszczyku wykorzystujesz temat do napiny na Toruń?!!!

Kuba: plus dla Ciebie. gratuluję! i radzę sie ogarnąć!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 01 lutego 2010, 23:09

Dokładnie tak jak piszesz!! Wykorzystuje temat do napiny na Toruń...

Normalnie brak słow...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 02 lutego 2010, 00:57

Simon jak wrażenia z gry w tym sezonie z Wróbelka?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lutego 2010, 13:22

To autorka jedych z niewielu, pozytywnych aspektów "wrażeń" jakich doznaje chodząc na mecze Łódzkiego KS w tym sezonie... wróć - od kilku sezonów. Jest... fajna? na boisku, (choć się nie snuje) - dobrze... wróć, najlepiej... wróć, jako jedyna w ŁKS biega (a nie udaje) do szybkiego ataku. Jest zdecydowana, dynamiczna, skuteczna w tym co umie - dużo jest zaś takiego czegoś, czego "nie umie" jednakże w tym aspekcie w ŁKS już się nie wyróżnia bo ma niezwykle silną konkurencję... Ba - powiem nawet że jest na straconej pozycji...

Za mało grała w/g mnie w początkowej części sezonu. Nie jest to typ "gwiazda" sama w sobie ale jest solidnym punktem zespołu, co w ŁKS jest już ogromnym komplementem. Mądrze wkomponowany jej potencjał w dużynę, choć nie "kluczowy" ale wartościowy mógłby być w o wiele lepszych zespołach (tym bardziej w lepszych...) Co więcej - jej gra nie generuje wśród publiczności myśli samobójczych, co jest kolejną zasługą dla ŁKS...

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 04 lutego 2010, 23:01

cieszy mnie to nie zmiernie. Osobiscie jest miła dziewczyna, co najważniejsze zawsze uśmiechnieta.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”