Co słychać w Gdyni?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Co słychać w Lotosie
Przecież FIBA robi transmisje live z każdego meczu.
rzymi pisze:
A, czyli przejeżdżała obok jakiejś stacji i pomyślała, że może zatankuje.. Ale po chwili się rozmyśliła.. Chyba w ten sposób była bliska Lotosu.
Tia, a Mietek jak 30 lat temu przypadkiem tam paliwo rozlewał. Ale już nie 78 oktan, a bezołowiówkę
Galcia idzie pod nóż..
Galcia idzie pod nóż...
Szczegółowe informacje dopiero jutro ,ale niestety nie obejdzie się bez operacji..
Szczegółowe informacje dopiero jutro ,ale niestety nie obejdzie się bez operacji..
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
jezuuu co sie dzieje z lotosem w pierwszej kwarcie ??!! masakra po prostu 7 pkt rzuconych i 28 straconych..... Czyżby zmęcznie wczorajszym meczem ??
Re: Galcia idzie pod nóż..
Nie kręć, więzadła ma całe.
Re: Galcia idzie pod nóż..
Didi23 pisze:Galcia idzie pod nóż...
ogłosmy załobe narodowa!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
zstanów się trochę zanim coś napiszesz

-
Dżi ej el ej
- Młodzik
o kim mówisz ? kto ma sie zastanowic ?? ;]
Dżi ej el ej pisze:o kim mówisz ? kto ma sie zastanowic ?? ;]
Np. Ty i hermes... to robi się już po prostu chore gdzie w jaki temat na tym forum się nie wejdzie tam wasze jakieś bzdurne złote myśli itp. I tak w kółko dżi ej el ej, matrix, hermes46! Piszcie sobie na prywatnych jak chcecie pogadać moderatorzy powinni z tym coś zrobić!
Sorry za off-topic!
Kozak w necie - pizda w świecie!

ja sie super złotych mysli z Gorzowa nie czepiam. Ignoruje je wrecz. Nikt Ci czytac tego nie karze, nie masz takiego obowiazku.
Nie przesadzacie z tym "ogromnym" talentem tej panny?
Nie przesadzacie z tym "ogromnym" talentem tej panny?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Sorry za OF, ale po prostu muszę, bo to co się dzieje ostatnimi czasy na tym forum to jest jakaś żenada. Nie będę prawił wywodów, bo od tego nie jestem, ale tylko się zapytam: "Gdzie są moderatorzy?". Jak dla mnie to co wyprawia kilka osób to jest jawne łamanie regulaminu. Prawo jest po to żeby go przestrzegać, ale jak nikt nie sprawuje władzy to jak ma być ono przestrzegane?
11) Niedopuszczalne jest nabijanie postów, czyli nieuzasadniona krótka odpowiedź mająca na celu tylko i wyłącznie dodanie kolejnej jedynki do licznika czy też post nie wnoszący nic do dyskusji.
12) Jeżeli nie masz nic interesującego do powiedzenia - nie pisz posta.
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Własnie gdzie sa moderatorzy ze pozwalaja rozwalic kolejny temat? Nie moge miec juz zdania ze przezywanie kontuzji Eweliny Gala jest lekka przesada?
Dzisiaj koszykarka MUKS doznała bardzo powaznej kontuzji , jakos NIKT nie napisał słowa o tym przypadku!
Dzisiaj koszykarka MUKS doznała bardzo powaznej kontuzji , jakos NIKT nie napisał słowa o tym przypadku!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
masz na myśli Casimiro ??
hermes46 pisze:Własnie gdzie sa moderatorzy ze pozwalaja rozwalic kolejny temat? Nie moge miec juz zdania ze przezywanie kontuzji Eweliny Gala jest lekka przesada?
Jak Ty czytasz to forum???
Przeczytaj mój post w temacie MUKS - Lotos,
Plus zawodniczka odniosła kontuzję około tygodnia temu na treningu, więc proszę o nie sianie fermentu informacyjnego.
EDIT : Chyba, że masz na mysli Wilimas LAToyę, która własnie dzis odniosła kontuzję, wtedy zwracam honor.
Faktycznie hermes widac skad jestes.. indentyfikujesz sie ze swoim burackim klubem .. i nie chce mi sie nawet sluchac twojej riposty jestes zakompleksionym czlowiekiem ktory nigdy nie doszedl w zyciu daleko.. bron sie prosze bardzo.. ale zachowaj jakas godnosc w tym wsyztskim czego chcemy od klubu skoro kibice sa tacy jak ty...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”