21 kolejka FGE: Lotos Gdynia - TS Wisła Kraków 65-54
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 21 kolejka FGE: Lotos Gdynia - TS Wisła Kraków
do przerwy 32:30 dla Wisły. Dziwny ten mecz jest i wydaje mi się, że strasznie nudny (ale to tylko na podstawie suchych wyników)
Wright + Phillips + Hodges = 2/16 z gry. Jak w drugiej zaczną trafiać przynajmniej na 40 procentach, to Lotos ma duże szanse to wygrac... O ile wczesniej wysokie nie pospadają za faule.
bball
Z przebiegu meczy wynika, że Jujka z 4 faulami punktuje Wisłę w sposób zatrważąjący. Można sie załamać.
i już po Wiśle. Lotos odjechał na ponad 10 punktów. Wisła po raz kolejny przegrywa mecz z czołówką ligi przez fatalną grę w ostatniej kwarcie
kristofer pisze:i już po Wiśle. Lotos odjechał na ponad 10 punktów. Wisła po raz kolejny przegrywa mecz z czołówką ligi przez fatalną grę w ostatniej kwarcie
czyżby Euroliga bokiem wychodziła....
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2010, 16:28 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
No meczu nie oglądam (bo i jak) ale wygląda na to , że nasze po wojnie z Pecsem wyraźnie "spuchły" w IV kwarcie ( tak jak Lotos w Poznaniu) , co mnie powiem szczerze nie dziwi. Szkoda porażki , ale dobrze , że kiedyś ktoś inteligenty wymyślił PO
gratki dla Lotosu oczywiście
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2010, 16:31 przez Wiślak PB, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
matrix pisze:kristofer pisze:i już po Wiśle. Lotos odjechał na ponad 10 punktów. Wisła po raz kolejny przegrywa mecz z czołówką ligi przez fatalną grę w ostatniej kwarcie
czyżby Euroliga bokiem wychodziła....
wolę Final Four Euroligi niż mistrzostwo Polski
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Lotosu
No to polfinal AZS-WISŁA juz na 90%... któraś drużyna się przejedzie
No to polfinal AZS-WISŁA juz na 90%... któraś drużyna się przejedzie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Gratki dla Gdyni. mecz taki jak ten w Polkowicach (tez po Pecsu) zapewne. Do pewnego momentu trzymamy wynik potem rywal odjeżdza. Teraz trzeba się zmobilizować i wygrać w środę w Toruniu, a rewanżowanie sie Lotosowi zaczniemy za 2 tygodnie 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
No to Wisła przed PO na 5 miejscu. w meczu z Lotosem załamująca ilość strat 15 w stosunku do 8 Lotosu.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Cóż gratki dla Lotosu.
Jako kibic wymagam walki na wszystkich frontach zmagań. Nie wszędzie się da więc nauczony doświadczeniem piłkarskiej ery Wisły gdzie sukces ligowy nie przekładał się na krok naprzód w Europie to zdecydowanie wolę opcję europejską
Jako kibic wymagam walki na wszystkich frontach zmagań. Nie wszędzie się da więc nauczony doświadczeniem piłkarskiej ery Wisły gdzie sukces ligowy nie przekładał się na krok naprzód w Europie to zdecydowanie wolę opcję europejską

WislaLive.pl
Endrju zaraz Wisła spadnie w Tabeli za Energie jak tak będzie grać 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Greebo pisze: trzeba się zmobilizować i wygrać w środę w Toruniu, a rewanżowanie sie Lotosowi zaczniemy za 2 tygodnie
czekam na ten mecz z niecierpliwością,a i działacze chyba też szczekają,bo przyspieszyli ten pojedynek..
-
koszykarz
no mecz ENERGI z Wislą chyba zadecyduj o tym kto będzie 4 akto 5.
Ja po cichu liczę na wpadki POLKOWIC ( w Brzegu , Rybniku , Lesznie , BYDZI - gdziekolwiek ) , ale tak naprawdę wszystko zależy od KATARZYNEK. Muszą grać i wygrywać...
Ja po cichu liczę na wpadki POLKOWIC ( w Brzegu , Rybniku , Lesznie , BYDZI - gdziekolwiek ) , ale tak naprawdę wszystko zależy od KATARZYNEK. Muszą grać i wygrywać...
-
koszykarz
friel pisze:Endrju zaraz Wisła spadnie w Tabeli za Energie jak tak będzie grać
specjalnie piszesz ,, Energie'' ? Tyle razy się wałkuje to a niektórzy i tak swoje...
Skoro nazwa sponsora jest ENERGA - to chyba normalmne jest mówienie / pisanie , że Wisła spadnie w Tabeli za Energę...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”