Puchar Polski 2009/2010
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Puchar Polski 2009/2010
Szkoda..ale pełnia formy ma byc na play-offy. Troche mi ten mecz przypominał zeszłoroczny przegrany z Polkowicami u siebie...a wiadomo jak to potem było 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Forma byla ale cos w tym tygodniu sie zacielo
. Mecze z Wisla i Lotosem wyjasnia wszystko ; )
Gratulacje dla Polkowic.
Gratulacje dla Polkowic.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Jack Napier
- Amator
Najlepsze podsumowanie meczu: Bobbitt zbiórka w ataku (CCC).
Gratulacje dla Polkowic i powodzenia w finale
Gratulacje dla Polkowic i powodzenia w finale
41:38 dla Wisły do przerwy w drugim półfinale.
Koncert gry Marty Fernandez - 16 punktów
Koncert gry Marty Fernandez - 16 punktów
Wisła gaśnie z kwarty na kwartę......Paula i wszystko jasne.
matrix pisze:Wisła gaśnie z kwarty na kwartę......Paula i wszystko jasne.
jakoś nie widzę tego gaśnięcia
Lotos 69:67, gratulacje!
Cohen zawaliła dziś Wiśle mecz. Straty w decydujących momentach.
Lotos wygrywa 69:67
szkoda mi Wisły, bo zasłużyły moim zdaniem na wygraną. Pewnie krakowianki wygrałyby ten mecz bez większych kłopotów, gdyby nie grały w Eurolidze w ostatnim tygodniu trzech ciężkich bojów z Czeszkami. Lotos sobie odpoczywał. Ale głowa do góry. Mistrzostwo powinno być dla Wisły.
Lotos wygrywa 69:67
szkoda mi Wisły, bo zasłużyły moim zdaniem na wygraną. Pewnie krakowianki wygrałyby ten mecz bez większych kłopotów, gdyby nie grały w Eurolidze w ostatnim tygodniu trzech ciężkich bojów z Czeszkami. Lotos sobie odpoczywał. Ale głowa do góry. Mistrzostwo powinno być dla Wisły.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2010, 19:12 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Wyrazy uznania dla naszych koszykarek za walkę z mistrzem Polski o finał Pucharu Polski.
Teraz niech wracają i odpoczywają, należy im się.
ta walka to dobry prognostyk na play-off. Widać, że Eurolidze cel zrealizowano i zaczyna się walka o MP
PS: Lotos miał szczęście...
Teraz niech wracają i odpoczywają, należy im się.
ta walka to dobry prognostyk na play-off. Widać, że Eurolidze cel zrealizowano i zaczyna się walka o MP
PS: Lotos miał szczęście...
Ostatnio zmieniony 05 marca 2010, 19:12 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
kristofer pisze:jakoś nie widzę tego gaśnięcia
Sorry.....,ale meczu nie mogą wygrać trzy zawodniczki,a 27-!!! minutowy występ Pauliny Pawlak to chyba jakieś nieporozumienie....
Gratulacje dla Lotosu,za wygrana, a dla naszych pań za to że podjęły walke przez cały mecz. Szkoda ze trochę sfrajerzyły końcówkę, ale cóż, zdarza sie 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
matrix pisze:kristofer pisze:jakoś nie widzę tego gaśnięcia
Sorry.....,ale meczu nie mogą wygrać trzy zawodniczki,a 27-!!! minutowy występ Pauliny Pawlak to chyba jakieś nieporozumienie....
Hmm.. jekbyś był w stanie trochę pomyśleć to może być zrozumiał dlaczego Pawlak tyle grała..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Greebo ważne, że w meczach Euroligi tych końcówek nie przegrały . Oczywiśćce szkoda tego meczu bo byśmy mieli lepsze humory jeśli by się udało, zwłaszcza bez chwili odpoczynku po Brnie ale i tak jest zaje.... 

WislaLive.pl
krysti pisze:, ale szkoda troszkę tej porażki w końcówce spotkania
pewnie,że szkoda,ale końcówkę to już tylko szarpała pani Janell!!!
matrix pisze:krysti pisze:, ale szkoda troszkę tej porażki w końcówce spotkania
pewnie,że szkoda,ale końcówkę to już tylko szarpała pani Janell!!!
a w pierwszej połowie szarpała głównie pani Marta...
i trudno by było inaczej biorąc pod uwagę naszą (że tak powiem) sytuację ..choć oczywiście można twierdzić że awans 48h temu do F4 i całodzienna podróż do Gdyni nie miały znaczenia...tyle, że w to trudno uwierzyć tym, którzy w środę była na R22 i np. widzieli w 4kwarcie Liron ledwo stojącą na nogach (co prawda ożyła na fetę, ale widać dziś chyba odczuwała fizyczne skutki i meczu i fety;)).
Gratulacje dla Lotosu.
My chyba końcówkę zawaliliśmy dokumentnie, ale jeśli bilans musiał wyjść na zero, to lepiej dziś, niż 2 dni temu.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”