Marco: no to jednak umawiamy się na zmycie naszym zawodniczkom głów za tą wczorajszą porażkę
Puchar Polski 2009/2010
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Puchar Polski 2009/2010
A ja chciałem przeprosić za wcześniejsze nieprzemyślane opinie. Znany znawca żeńskiej koszykówki, redaktor Łabędź, uświadomił mnie, że faworytem wczorajszego spotkania była Wisła, a zwycięstwo gospodyń to niespodzianka. Gratuluję również temu młodemu zespołowi ogrania dzisiaj bardziej doświadczonego zespołu Polkowic (to już nie redaktor, a jego redakcyjna koleżanka szalejąca po parkiecie z mikrofonem).
Marco: no to jednak umawiamy się na zmycie naszym zawodniczkom głów za tą wczorajszą porażkę
-
koszykarz
Lotos pokazał , że nie jest bez szans na obronę mistrzostwa. Hodges jak ma dzień to może być bardzo groźńa. Dzisiejsze rzuty za 3 pkt czy z ,,półdychy'' były fantastyczne..
Pozatym Matović i Lecia - a na obwodzie Erin i Wright , no i młodzież...
Jak myślałem , że Energa ma szanse powalczyć w Gdyni w lidze - tak teraz sądze - że ciężko będzie...
Pozatym Matović i Lecia - a na obwodzie Erin i Wright , no i młodzież...
Jak myślałem , że Energa ma szanse powalczyć w Gdyni w lidze - tak teraz sądze - że ciężko będzie...
Adasss pisze:A ja chciałem przeprosić za wcześniejsze nieprzemyślane opinie. Znany znawca żeńskiej koszykówki, redaktor Łabędź, uświadomił mnie, że faworytem wczorajszego spotkania była Wisła, a zwycięstwo gospodyń to niespodzianka. Gratuluję również temu młodemu zespołowi ogrania dzisiaj bardziej doświadczonego zespołu Polkowic (to już nie redaktor, a jego redakcyjna koleżanka szalejąca po parkiecie z mikrofonem).
To również opinia Ludwiczuka iż finał obstawiał Gorzów - Polkowice. No nic panowie trzeba głowę posypać popiołem i przyznać rację że odpadliśmy z jednych najbardziej prestiżowych rozgrywek żeńskiego basketu na starym kontynencie żeby nie powiedzieć że najbardziej cenionego trofeum po dwóch stronach atlantyku.
Nie żartując już farsą jest terminarz rozgrywek który ni w nijaki sposób się nie zazębia z rozgrywkami europejskimi.
Gratuluje zespołowi polkowic postawy który zagrał trzy mecze pod rząd, dały radę zajść do finału i godnie do swoich możliwości się zaprezentowały.
No cóż trzeba czasem "pomóc" czarnemu koniowi rozgrywek, w Brnie gaśnie światło, a Pucharu Polski nie da się przesunąć bo Finał ma zarezerwowany najlepszy czas antenowy w TVP sport, a tym bardziej hala Gdynia ma napięty terminarz, która w końcu znajduje się w kolebce polskiego basketu jak to oświecił mnie redaktor Łabądź

Wygraliśmy PP... gratulacje dla całej drużyny. Pora skupic się na środowym meczu z Toruniem (godz. 14:00
).
Co tu dużo gadac - tak jak po meczu:
Puchar już mamy, teraz na Mistrza czekamy! Obyśmy się doczekali.
I żeby nie było, że tylko Liron w Krakowie rozkręca publicznośc po meczu to dzisiaj Erin pokazała, że też potrafi 'zintegrowac' się z kibicami.
I jeszcze co do tytułu MVP - nie uważam, że Ivana nie zasłużyła na niego - zagrała najlepiej w finale - ale osobiście przyznałbym tytuł Erin, gdyż bez niej finału by nie było. I dzisiaj, chociaż grała mniej, miała kilka świetnych akcji.
I żeby nie było, że tylko Liron w Krakowie rozkręca publicznośc po meczu to dzisiaj Erin pokazała, że też potrafi 'zintegrowac' się z kibicami.
I jeszcze co do tytułu MVP - nie uważam, że Ivana nie zasłużyła na niego - zagrała najlepiej w finale - ale osobiście przyznałbym tytuł Erin, gdyż bez niej finału by nie było. I dzisiaj, chociaż grała mniej, miała kilka świetnych akcji.

rzymi pisze:Wygraliśmy PP... gratulacje dla całej drużyny. Pora skupic się na środowym meczu z Toruniem (godz. 14:00).
ale Ivana przez cały sezon jakoś ciągnie ten zespół do przodu.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
a to przepraszam było MVP sezonu (który jakby nie patrzeć ciągle trwa
) czy MVP Pucharu Polski?! no... więc czytaj dokładnie 
Też bym przyznał MVP Erin, a glebka na Jeziornej palce lizać...
Zgadzam sie z Rzymim, ze to bardzo sympatyczna dziewczyna, nawet piwko miałem okazje z Nią wypić...
pzdr. 
Kuba pisze:a to przepraszam było MVP sezonu (który jakby nie patrzeć ciągle trwa) czy MVP Pucharu Polski?! no... więc czytaj dokładnie
Tak Kuba zgadza się ale do przyznania tytułu mvp sezonu jeszcze trochę czasu jest
Co do odpuszczenia albo nie przez Wisłę PP
Chciały wygrać nawet po zachowaniu pana ze sztabu szkoleniowego wynikało , że bardzo chcieli taki jeden mały bąbelek nie pamiętam nazwiska na konferencji wykrzykiwał , że Lotos kupił sędziów itp
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Invisible
- Nowy na forum
krótki komentarz:
Każdy kto był na meczu w hali i widział, co wyprawiali sędziowie w końcówce meczu Lotos-Wisła może faktycznie i bez żadnych stronniczych haseł odpowiedzieć sobie na pytanie czy ten Puchar w ogóle mógł trafić w ręcę innej niż gdyńska ekipy...?
A przedmówcy radziłbym pilnować jeszcze większego furiata p. Krawczyka, który równie emocjonalnie reagował na to co działo sie na parkiecie.
Każdy kto był na meczu w hali i widział, co wyprawiali sędziowie w końcówce meczu Lotos-Wisła może faktycznie i bez żadnych stronniczych haseł odpowiedzieć sobie na pytanie czy ten Puchar w ogóle mógł trafić w ręcę innej niż gdyńska ekipy...?
A przedmówcy radziłbym pilnować jeszcze większego furiata p. Krawczyka, który równie emocjonalnie reagował na to co działo sie na parkiecie.
Tylko Ty !!! W moim sercu Ty !!! Jedna jedyna !!! Niepokonana!!! Wisła Kochana!!!
Invisible pisze:krótki komentarz:
Mógł.
Bo każdy kto był, widział co Trawicki, Pastusiak i Ćmikiewicz wyrabiali przez pozostałe 35 minut. Równie dobrze można było zorganizować galę K1, wyszłoby na to samo.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:

a na tym zdjęciu dobrze znane w Krakowie dwie postaci
rzymi all star i koleżanka no name

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”