24 kolejka FGE:Lotos Gdynia - Energa Toruń
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
24 kolejka FGE:Lotos Gdynia - Energa Toruń
Środa, 10.03.2010 godz.14:00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
koszykarz
Re: 24 kolejka FGE:Lotos Gdynia - Energa Toruń
Ciężko będzie Katarzynkom wygrać w Gdyni... Wydaje mi się , że obecnie LOTOS prezentuję najlepszą dyspozycję spośród wszystkich drużyn z czołówki...
Oceniam to na podstawie meczu PP z Polkowicami. Matovic , Phillips , Hodges - KLASA . Szczególnie HODGES się rozkręca - z powodzeniem może zastąpić Christon.
Ale mimo wszystko liczę że Torunianki pokażą swój basket i powalczą o 3 miejsce po rundzie zasadniczej
Lotos i tak jest już drugi. Także tak czy siak - może sobie wybrać drużynę , z którą wolałbym grać w półfinale : z Energą czy z CCC
Oceniam to na podstawie meczu PP z Polkowicami. Matovic , Phillips , Hodges - KLASA . Szczególnie HODGES się rozkręca - z powodzeniem może zastąpić Christon.
Ale mimo wszystko liczę że Torunianki pokażą swój basket i powalczą o 3 miejsce po rundzie zasadniczej
Lotos i tak jest już drugi. Także tak czy siak - może sobie wybrać drużynę , z którą wolałbym grać w półfinale : z Energą czy z CCC
mecz przy pustych trybunach
ale wejściówki za darmo
- będzie żenada na widowni
- będzie żenada na widowni
Krótko i zwięźle: KATARZYNKI!!! WYGRAJCIE DLA NAS!!!
koszykarz pisze:Oceniam to na podstawie meczu PP z Polkowicami. Matovic , Phillips , Hodges - KLASA . Szczególnie HODGES się rozkręca - z powodzeniem może zastąpić Christon.
To rozwijanie to chyba nastąpiło w nocy z piątku an sobotę. Bo w piątek jej występ był hmm blady. Gratuluje takich wniosków po oglądnięciu jednego meczu
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
a tu macie coś na rozgrzewkę przed jutrzejszym meczem:
http://www.tvk.torun.pl/portal.php?moves=true&pos=2631
-
reaktywacja
- Junior
matrix pisze:a tu macie coś na rozgrzewkę przed jutrzejszym meczem:
Zapowiedź całkiem spoko. Tylko ten spiker jakiś taki małojajeczny...
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Do przerwy 34:44.
Świadkowie donoszą o fajnych wyczynach pana Szczerby. Wkurzył panią kapitan i dał jej dacha. Następny wesołek do kompletu z Pastusiakiem?
I zaczynamy od 0:7. To się raczej Wiślacy nie ucieszą.
Pora się zacząć zastanawiać czy wyjdziemy z 50...
Świadkowie donoszą o fajnych wyczynach pana Szczerby. Wkurzył panią kapitan i dał jej dacha. Następny wesołek do kompletu z Pastusiakiem?
I zaczynamy od 0:7. To się raczej Wiślacy nie ucieszą.
Pora się zacząć zastanawiać czy wyjdziemy z 50...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla Torunia za zajecie 3 miejsca przed Play-Off
. 4-ka baaardzo realna 
PS Ciekawy cwiercfinal nam sie szykuje : D
PS Ciekawy cwiercfinal nam sie szykuje : D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
czyli szykuje się porażka gdynianek. W sumie można było się tego spodziewać, bo po co mieć w półfinale CCC jak może być słabsza Energa. Nie czarujmy się dziś jest świetny pretekst do porażki, bo dwie zawodniczki w Meczu Gwiazd wczoraj grały, itd.
I wynik ten oznacza, że w półfinałach zabraknie albo CCC albo Wisły. Raczej pomarańczowe będą poza czwórką. Wiślaczkom to wszystko jedno, bo ich celem i tak jest złoto, więc trzeba pokonać wszystkich, najpierw CCC, potem Gorzów i pewnie na koniec Gdynia. Myślę że bardziej zacięty będzie półfinał między Wisłą a Gorzowem niż finał z udziałem zwycięzcy tego pojedynku i Lotosu.
I wynik ten oznacza, że w półfinałach zabraknie albo CCC albo Wisły. Raczej pomarańczowe będą poza czwórką. Wiślaczkom to wszystko jedno, bo ich celem i tak jest złoto, więc trzeba pokonać wszystkich, najpierw CCC, potem Gorzów i pewnie na koniec Gdynia. Myślę że bardziej zacięty będzie półfinał między Wisłą a Gorzowem niż finał z udziałem zwycięzcy tego pojedynku i Lotosu.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
kristofer pisze:czyli szykuje się porażka gdynianek. W sumie można było się tego spodziewać, bo po co mieć w półfinale CCC jak może być słabsza Energa. Nie czarujmy się dziś jest świetny pretekst do porażki, bo dwie zawodniczki w Meczu Gwiazd wczoraj grały, itd.
Jak się Ciebie czyta to w zasadzie wszystko jest już jasne
No i jak zawsze: KALKULACJĘ CZAS ZACZĄĆ... inaczej nie da się wytłumaczyć tej porażki Lotosu
Jakby chciały to by to wygrały i żadnej różnicy nie robiło by im to, że Phillips i Matović grały wczoraj, ale jak ma taka porażka przynieść korzyści w PO...
Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć w taką wielkość Torunianek...
TYLE!

Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć w taką wielkość Torunianek...
TYLE!
Kozak w necie - pizda w świecie!

- markylipek
- Młodzik
31 punktów różnicy... Hmmm, całe szczęście że transmisji nie było, Krawczyk miał nosa żeby zrobić mecz o 14.00, dzięki temu zapewne garstka widzów obejrzała ten blamaż Lotosu... I teraz wygląda na to, że jednak Energa jest silna i zdecydowanie na fali, play-off tuż tuż więc będzie ciekawie
Co do kalkulacji przed play-off... Nie wiem czy lepiej mieć CCC w czwórce czy Energe
Żeby jeszcze faworyci tej ligi się nie zdziwili
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Kristofer dobrze mówi
ciekawe jak ten mecz wyglądał..ja sie niby wybierałem ale obowiązki zawodowe nie pozwoliły mi jechać.No coż trzeba pogratulować Enerdze zwycięstwa i nieważne w jakich okolicznościach zostało osiagnięte.
ciekawe jak ten mecz wyglądał..ja sie niby wybierałem ale obowiązki zawodowe nie pozwoliły mi jechać.No coż trzeba pogratulować Enerdze zwycięstwa i nieważne w jakich okolicznościach zostało osiagnięte.
-
koszykarz
No i fajnie - 3 miejsce po rundzie zasadniczej to sukces ENERGI. Ćwierćfinał z Odrą , półfinał z Lotosem . a więc 4 miejsce jest już co najmniej 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”