Wisła Kraków - AZS Poznań 57:63 !!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Seba pisze:Shannon Johnson 1/5 za dwa , 1/5 za trzy .. co prawda 7 zbiórek i 9 asyst... i 4 straty... gwózdz do trumny Wisły zdaje się.
Szkoda, że Wera nie weszła
nasuwa mi się jedna myśl ale nie napisze jej tutaj
BRAWO AZS
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
KIBIC pisze:Seba pisze:Shannon Johnson 1/5 za dwa , 1/5 za trzy .. co prawda 7 zbiórek i 9 asyst... i 4 straty... gwózdz do trumny Wisły zdaje się.
Szkoda, że Wera nie weszła
nasuwa mi się jedna myśl ale nie napisze jej tutaj
BRAWO AZS
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Swoją droga widać, jak "wielkie" znaczenie trzeba przykładać do wyników rozegranego ostatnio Pucharu PolskiTeorie o "rozjeżdzaniu" i braku wszelkich szans jak widać mają bardzo mało sensu, gdy przychodzi co do czego i trzeba zagrać ten jeden czy dwa decydujące spotkania.
Cicho Seba, nie narażaj się chełmskim ekspertom! Przecież oni wiedzą lepiej że ten "nasz śmieszny PP" jest wykładnikiem sił poszczególnych druzyn!!!!
Gratulacje dla AZSu!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

natalia pisze:Brawo Poznan! Mam nadzieje ze wygracie rywalizacje z Wisla![]()
Coraz bardziej wydaje mi sie ze to juz koniec WIELKIEJ Wiselki... Jeszcze raz ogromne gratki!
Natalia - to dopiero jeden mecz, o niczym nie decyduje. Mecz na dodatek bardzo trudny, bo pierwszy po wydarzeniach z PP z udziałem Powell. Wisła ma prawo być troche rozbita. Jutro najtrudniejszy mecz w tej serii - moim zdaniem decydujący. AZS w wielkiej i pustej Arenie gra średnio, ciężko mówić, że pomagają mu tam ściany, a na dodatek będzie grał pod wielką presją, bo wygranie dwa razy u siebie da awans. I myślę, że jednak Wisła, jeśli jutro wygra (co będzie trudne, gdy Haber nastawi swój zespół na walkę na śmierć i życie... a tak powinien zrobić), w Poznaniu okaże się lepsza. Jeśli nie dwa razy, to przynajmniej raz. Co nie zmienia faktu, że transfer S.J. okazał się KOMPLETNYM niewypałem
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Witam! Dopiero o tej godzinie moge zabrac glos w tej radosnej wiesci!
Brawo dziewczyny szczególnie dla srodkowych Redy i Mrozika dzieki ich zbióra wygralismy.
Swieto narodowe! W Poznaniu my juz pomozemy w odniesieniu zwyciestw z Wiselka!
Gorzowiacy troche wiary dzisiaj wygracie z Polfa
i spotykamy sie w pólfinale!

Brawo dziewczyny szczególnie dla srodkowych Redy i Mrozika dzieki ich zbióra wygralismy.
Swieto narodowe! W Poznaniu my juz pomozemy w odniesieniu zwyciestw z Wiselka!
Gorzowiacy troche wiary dzisiaj wygracie z Polfa
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Natalia - to dopiero jeden mecz, o niczym nie decyduje. Mecz na dodatek bardzo trudny, bo pierwszy po wydarzeniach z PP z udziałem Powell. Wisła ma prawo być troche rozbita.
Pozdrowionka!
W pelni podzielam Twoje zdanie. W Wisle juz byl taki przypadek oczywiscie znow przyklad z pilki kopanej, keidy to po tragedii w Tbilisi Wisła w najwazniejszym meczu od kilkudziesieciu lat nie potrfila wygrac derbowego pojedynku z Cracovią grajaca jeszczew pierwszej polowie w "10" a runde skoncyzla na 1 miejscu z 8 pkt przewagi nie odnoszac zadnej porazki
Ostatnio zmieniony 13 marca 2005, 14:48 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
- hellraiser
- Junior
Marco TS pisze:Seba pisze:Natalia - to dopiero jeden mecz, o niczym nie decyduje. Mecz na dodatek bardzo trudny, bo pierwszy po wydarzeniach z PP z udziałem Powell. Wisła ma prawo być troche rozbita.
Pozdrowionka!
W pelni podzielam Twoje zdanie. W Wisle juz byl taki przypadek oczywiscie znow przyklad z pilki kopanej, keidy to po tragedii w Tbilisi Wisła w najwazniejszym meczu od kilkudziesieciu lat nie potrfila wygrac derbowego pojedynku z Cracovią grajaca jeszczew pierwszej polowie w "10" a runde skoncyzla na 1 miejscu z 8 pkt przewagi nie odnoszac zadnej porazkiWiec za wczesnie prorokowac wyroki . Oczywiscie nikomu nie odbieram molziwosci radowania sie z tego sukcesu ale jak to mowi Kaziu Górski " dopóki piłka w grze wszystko jest mozliwe"
Tylko że to nieprawda.Wisła jest nieprzygotowana do play-offu i to nie od pamiętnego zdarzenia z PP ale znacznie wcześniej.
Ja już pisałem wielokrotnie że zwolnienie Konieckiego było największym błędem.(Pomijam ze Wisła mając największy budżet w Polsce go zajebiście rozrwoniła (pozdrowienia dla Lopez)).
Ale nawet taka Wisła miała jeden fantastyczny atut (najwięcej w Polsce dobrych i wyrównanych zawodniczek w składzie).I w łaśnie ten atut miał przechylić stronne w walce o MP z Lotosem (który miał słabiutką ławkę) ,bo wybacz o Polfie nikt poważnie nie myślał.I Koniecki to widział i grał cała 12,ciągły pressing na przeciwniku, ciągła agresji .Ale to wymagało ciężkiej pracy na trennigach a to się nie podobało Amerykanką...wszak one nie przyjechały tu ciężko pracować.
Efekt był taki Koniecki otreszdł ,zatrudniono Downar-Zapolskiego ( a już pisałem że to tak jaby zatrudnić Broniszewskiego w Arsenalu za sukcesy w lidze polskiej-nie ten poziom nie te zabawki).I co zaczał ograniczać zmiany,grać mniejszą ilością zawodniczek (co w przypadku Wisły taka gra to zjadanie własnego ogona).Efekty było widać słabiutka ławka Lotosu grała więcej niż zajebista Wisły.Czesc zawodniczek jest niezadowolona bonie gra (bo grać muszą inne) i z atutu powstał problem...A Wisła gra coraz gorzej...
I POWTARZAM PORAZ 100 gdyby pozwolono dokończyć prace Konieckiemu Wisła byłaby realnym kandydatem do MP
- hellraiser
- Junior
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”