Kadra Polski 94 i 95
Moderator: Moderatorzy
- Wierny kibic
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: Kadra Polski 94 i 95
Ja bym dał Paule Światowską ta zawodniczka jest świetna! 
Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest !!!
-
marcinek1989
- Żak
Myślę że błędem jest nie zabieranie Pauli Światowskiej na ten turniej, ponieważ to bardzo dobra zawodniczka, a taki wyjazd mógłby jej pomóc w dalszym rozwijaniu swojego talentu i pozwolił na nabranie doświadczenia.
-
Gość
co do Światowskiej się nie zgadzam.
Ale Giedrojć, Sip i Wolańska powinny jechać!
Ale Giedrojć, Sip i Wolańska powinny jechać!
-
Gość
Swiatowska doswiadczenia najpierw w lidze niech zbiera i tam cos pokazuje REGULARNIE.
- Wierny kibic
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Niewiem kim jesteś ale jeśli nie obserwujesz na bieżąco Światowskiej to nie udzielaj sie co do jej osoby!
Nasz Orzełek najlepszy w Polsce jest !!!
-
Gość
[quote="Wierny kibic"]Niewiem kim jesteś ale jeśli nie obserwujesz na bieżąco Światowskiej to nie udzielaj sie co do jej osoby![/quote]
mam wystarczajace rozeznanie w temacie swiatowskiej i nie tylko, wiec mam prawo sie udzielac. a ty nie rob tego jesli sie w niej zakochales, bo jestes nieobiektywny.
mam wystarczajace rozeznanie w temacie swiatowskiej i nie tylko, wiec mam prawo sie udzielac. a ty nie rob tego jesli sie w niej zakochales, bo jestes nieobiektywny.
-
1992
racja, panie "wierny kibicu' nie przeceniaj zdolności Pauli Światowskiej. To ze dziewczyna rzuca po 20pkt w lidze dolnośląskiej, nie oznacza, że nadaję się na miarę kadry polski. Tutaj są już dużo wyższe wymagania, niż wbijanie się w 3 zawodniczki (większość o głowę niższa) i tylko aby rzucić do kosza. Podstawą jest gra zespołowa, umiejętność czytania gry i jej kreowanie.
Co do Sip to na poprzedniej kadrze również jej nie było z powodu kontuzji, czyli jej powrót do zdrowia nadal trwa, a Giedrojć nabawiła się kontuzji niedawno. Jedynie nie wiadomo z jakich powodów nie ma nawet na liście rezerwowych Wolańskiej.
Co do Sip to na poprzedniej kadrze również jej nie było z powodu kontuzji, czyli jej powrót do zdrowia nadal trwa, a Giedrojć nabawiła się kontuzji niedawno. Jedynie nie wiadomo z jakich powodów nie ma nawet na liście rezerwowych Wolańskiej.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”