Meblotap AZS Chełm - Ostrovia Ostrów Wlkp 57:56

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 22:11

Przykry to jest ktoś, kto prowadząc relację z meczu, publicznie pisze cytuję: "pomacham sędziemu Wozniewskiemu po meczu ch... (tu była pełna wersja wyrazu)"... ZERO kultury... dodam, że w chwile po tym, jak sędzia ten nie bał się zagwizdać faul na 0,1 sekundy przed końcem meczu przy remisie.... tyle mam Ci do powiedzenia.

Gratulacje dla zawodniczek Chełma z powodu wygranej.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2005, 22:35 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 12 marca 2005, 22:14

czyzby sie potwierdzalo ze jednak chelmscy kibice zawsze maja pretensje do sedziow :) dziwne...

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 12 marca 2005, 22:15

Seba pisze:Przykry to jest ktoś, kto prowadząc relację z meczu, publicznie pisze cytuję: "pomacham sędziemu Wozniewskiemu po meczu ch... (tu była pełna wersja wyrazu)"... dodam, że w chwile po tym, jak sędzia ten nie bał się zagwizdać faul na 0,1 sekundy przed końcem meczu przy remisie.... tyle mam Ci do powiedzenia prostaczku.

Gratulacje dla zawodniczek Chełma z powodu wygranej.

nie rozumiem dlaczego miałby bać się gwizdać skoro faul był ewidentny ,jakie to ma znaczenie,że do końca jest 0,1 sek,faul to faul i koniec.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 22:18

Zyzia - nie rozpoczynając dyskusji o sędziach, bo wiadomo, jakie głosy zaraz tu padną z pewnej strony... widziałem już kilka meczy, w których sędzia po prostu się wystraszył zagwizdać w sytuacji, gdy taka decyzja przesądzała wynik meczu. Faule tez były ewidentne... ale nie dla pana z gwizdkiem, który wolał na przykład, żeby mecz toczył się dalej, a nie jego decyzja go kończyła ... i tyle na temat.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 12 marca 2005, 22:20

pietroc pisze:czyzby sie potwierdzalo ze jednak chelmscy kibice zawsze maja pretensje do sedziow :) dziwne...

powiem wam jedno ,nie byliście na meczu swoje opinie i teorie wygłaszacie na podstawie jakiegoś śmiesznego komentarza nie mającego pokrycia w rzeczywistości i oczywiście jak zwykle winni są kubice z Chełma.
Muszę was Rozczarować wbrwe temu co głosicie nie mamy żadnych pretensji do sędziego Woźniewskiego i proszę nie szukajcie dziury w całym.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 22:24

Zyzia pisze:
pietroc pisze:czyzby sie potwierdzalo ze jednak chelmscy kibice zawsze maja pretensje do sedziow :) dziwne...

powiem wam jedno ,nie byliście na meczu swoje opinie i teorie wygłaszacie na podstawie jakiegoś śmiesznego komentarza nie mającego pokrycia w rzeczywistości i oczywiście jak zwykle winni są kubice z Chełma.
Muszę was Rozczarować wbrwe temu co głosicie nie mamy żadnych pretensji do sędziego Woźniewskiego i proszę nie szukajcie dziury w całym.

I w końcu coś pozytywnego o pracy sędziów po meczu w Chełmie ;). A cały komentarz spowodowany był słowami, które zacytowałem, a które miałem nieprzyjemność przeczytać śledząc ostatnią kwartę dzisiejszego meczu... słowami prowadzącego czat. Można się więc zdziwić sam przyznasz... no ale cóż, ja oczywiście tez uwziałem się na Wasz zespół i kibiców z Chełma ;) :D :D

Pozdrowionka Zyzia! Nie świętuj za bardzo... bo jutro też jest mecz :) hehehe

No a jutro - WIELKI REWANŻ!! Ostrovia DO BOJU!!! Dziś było blisko, jutro CUD stanie się faktem ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 22:32

ehhh.. Mati załamany... zawodniczki się popłakały... ehhhh :(((((( Sport jest okrutny :(

NIC SIĘ NIE STAŁO OSTROVIA NIC SIĘ NIE STAŁO!!!! Jutro też jest dzień... POWODZENIA!!!

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 12 marca 2005, 22:38

Spox Seba na świętowanie trochę za wcześnie, no chyba że dwa ,trzy małe chłodne Heńki i to wszystko :lol: :lol:
pozdro.

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 12 marca 2005, 23:31

jak mozna bylow taki gupi sposob przegrać mecz..

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 marca 2005, 23:41

Niedobrze cholera, niedobrze :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 marca 2005, 00:32

słowo!!!! Szkoda!!! Blisko było i się nie udało :( . No ale jutro też jest dzień. Do boju Ostrovia!!!!
"ALE ZA TO NIEDZIELA, ALE ZA TO NIEDZIELA, NIEDZIELA BEDZIE DLA NAS !!!!"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Daniello

Postautor: Daniello » 13 marca 2005, 00:49

Zyzia pisze: wcześniej nie zauważył brutalnego faulu na Żdziesińskiej ,Dziewczyna leżała zakrwawiona na parkiecie.

a faul był dziełem Mądrej :twisted: to tak na marginesie.

glang nzl

Postautor: glang nzl » 13 marca 2005, 11:17

Daniello pisze:
Zyzia pisze: wcześniej nie zauważył brutalnego faulu na Żdziesińskiej ,Dziewczyna leżała zakrwawiona na parkiecie.

a faul był dziełem Mądrej :twisted: to tak na marginesie.

niestety Ludmiła oddała na koniec Ilonie. bez takiego efektu ale było. uważam że za takie zagrania /zarówno Ilony jak i Ludmiły/ i takie jak Dydek z ŁKSem PLKK powinno karać zawodniczki po obejrzeniu kasety video. przeciez one czują się po prostu bezkarne. Powell dostała karę ale to było poza wszelkimi granicami a na każdym meczu zdażają się lżejsze przewinienia zawodniczek. tak jak w piłce nożnej to jest
a co co głupiej przegranej. stary pomyśl co my przeżywaliśmy CAŁY sezon przegrywając 1,2,4 punktami???????
pzdr
Grzegorz L.

Gdynanin

Postautor: Gdynanin » 13 marca 2005, 11:53

Chełm wygrał zasłużenie.Dużo przegrywał minimalnie i teraz takie zwycięstwo się mu należało.A TERAZ BĘDZIE Z GÓRKI.....

kołysanka
Nowy na forum

Postautor: kołysanka » 13 marca 2005, 11:55

brawo Chełm! no i trzymam mocno kciuki dzisiaj :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”