26 kolejka FGE:Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.54-76
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
26 kolejka FGE:Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.54-76
Środa, 17.03.2010 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
wawrys1992
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Re: 26 kolejka FGE:Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski
Lotos to specjalnie robi czy AZS jest taki dobry? 28-11 dla Gorzowa :O
jak dla mnie to niektóre cuda w ostatnim czasie w wykonaniu Lotosu są bardzo niesmaczne.
To już nie jest ten stary dobry Lotos, który budził szacunek.
To już nie jest ten stary dobry Lotos, który budził szacunek.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Iza 5/5 za 2 pkt
Czyzby Darek odpowiednio Ja przygotował na decydującą część sezonu?
-
wawrys1992
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
dziwi mnie to co robi Lotos we wlasnej hali bo to "lekki" brak szacunku do kibicow. majac staty 6/19 za 2 i 2/14 za 3 to one sobie mogą pograc z mlodziczkami z rocznika 96. czyzby pierwsze w historii podbicie Gdyni?? xD jest blisko...
a Ivana na konfie zapewne powie,że Gorzów to nie drużyna z poziomu jej ekipy... 
Kibice Lotosu nie są zadowoleni , bo jak jest napisane w relacji na gorzow24.pl zaczęli kibicować ...AZS-owi.
AZS & Stilon Gorzów
-
reaktywacja
- Junior
Re: 26 kolejka FGE:Lotos Gdynia - AZS PWSZ Gorzów Wlkp.54-76
No cóż.
Nie chce się nic pisać po takim meczu, więc ograniczę się do stwierdzenia, że nie było pozycji, na której AZS nie byłby lepszy.
Jedyny mały plus dla Erin Phillips, bo przynajmniej parę razy pokazała Richards i Czubak o co chodzi w tym sporcie. Ta druga z Gorzowa skręciła kostkę po bezmyślnej szarży na Erin.
O formie, podejściu do gry i przydatności zawodniczek Lotosu wypowiem się dopiero po sezonie.
Nie chce się nic pisać po takim meczu, więc ograniczę się do stwierdzenia, że nie było pozycji, na której AZS nie byłby lepszy.
Jedyny mały plus dla Erin Phillips, bo przynajmniej parę razy pokazała Richards i Czubak o co chodzi w tym sporcie. Ta druga z Gorzowa skręciła kostkę po bezmyślnej szarży na Erin.
O formie, podejściu do gry i przydatności zawodniczek Lotosu wypowiem się dopiero po sezonie.
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
Zrobić coś takiego dwa razy z rzędu u siebie to wstyd i hańba.
Po prostu żenada.
Może naszym celem jest odpadnięcie z Lesznem, wtedy na pewno nie wpadniemy na Gorzów ani Wisłę ani nawet Toruń.
Po prostu żenada.
Może naszym celem jest odpadnięcie z Lesznem, wtedy na pewno nie wpadniemy na Gorzów ani Wisłę ani nawet Toruń.
przemoe pisze:Może naszym celem jest odpadnięcie z Lesznem, wtedy na pewno nie wpadniemy na (...) Wisłę (...)
ja mam nadzieję, że jednak nie jest to tak oczywiste
Podobno nic dwa razy się nie zdarza, ale chyba w Gdyni nie znają tych słów naszej noblistki.
Może Lotos jeszcze się podniesie w play off, jednak tak mi się wydaje, że przed Energą otwiera się dziejowa szansa awansu do finału - coś w stylu tegorocznej okazji Wisły w Eurolidze. Co się stało z Wright? Jakaś kontuzja?
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
paulo2907 pisze:Podobno nic dwa razy się nie zdarza, ale chyba w Gdyni nie znają tych słów naszej noblistki.Może Lotos jeszcze się podniesie w play off, jednak tak mi się wydaje, że przed Energą otwiera się dziejowa szansa awansu do finału - coś w stylu tegorocznej okazji Wisły w Eurolidze. Co się stało z Wright? Jakaś kontuzja?
Wyjazd do USiA - sprawy rodzinne...

-
koszykarz
to WRIGHT już nie wróci ?
Wszyscy zainteresowani już chyba swoje powiedzieli- żenada ze strony Lotosu- nawet mi się już zżymać nie chce.....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”