CCC Polkowice - Cukierki Odra Brzeg 65:53

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 12 marca 2005, 23:39

Zyzia pisze:
Wojtek pisze:Właśnie wróciłem z meczu:) Na początek pare słów o spotkaniu. Odra zagrała słaby mecz, zwłaszcza jeśli chodzi o rzuty - głównie osobiste!! Gospodynie od początku osiągneły przewage, której do końca spotkania nie oddały:( Co tu dużo pisać jutro kolejny - oby zwycięski!!

Teraz apel do wszystkich kibiców CCC macie znami dożywotnią kose i radze nie przyjeżdzajcie do nas jeśli życie wam miłe!! Tak jak nas potraktowaliście dzisiaj to poprostu skandal!!
Przyjeżdzamy odrazu butelek plastikowych z wodą nie można wnieść!! Rozdzielili nam grupe kibiców jedni na trybunach a inni przy parkiecie!! Ponad to policja wasza "rozdawała" naszym kibicom 50 zł mandaty - za to że są i przyjechali!! na meczu cały czas nas spiker zagłuszał i nie pozwlił nic zaśpiewać i podkręcał głos! Ponad to sędziowie gwizdali tak, że płakać sie chciało!! Okrzyki w ich strone spowodowały, że jeden z naszych kibiców został wyrzucony!! Mecz sie zakończył podchodzimy pod autobus i lecą w nas kulki ze śniegu i do bicia startowali jacys kolesie!! jesteście beznadziejni i niestety nic tego nie zmieni!!!
Pozdrawiam i do jutra!!!!!!!!!

Wojtek,współczuję wam,my przekonaliśmy się o WIELKOŚCI polkowickiego klubu w poprzednim sezonie.Te ich kombinacje z wysokością koszy ,laserowe powitania tylko dla swoich zawodniczek,itd..poprostu brak słów.Widocznie wyznają zasadę "po trupach do celu".

Odra,jesteśmy z Wami!!!Dacie radę!!!Powodzenia!!!

Dzięki za wsparcie, ale to i tak nic nie zmieni! Oni są beznadziejni i zdania o nich nie zmienie!! Dla mnie są oni warci tyle co moje g**no czyli NIC!!
pozdrawiam Meblotap!! powodzenia!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 23:39

Wojtek prosiłbym jednak, abyś się nie "roztrajał" :( Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale to nie powód, żeby pisać trzy razy to samo pod różnymi nickami :(

Co do Polkowic - pamiętam, że gdy my tam byliśmy spiker w czasie akcji naszego zespołu uderzał po prostu ręką w mikrofon robiąc tym dość spory trzask... ale czego się nie robi, by wygrać :?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 12 marca 2005, 23:41

Seba pisze:Wojtek prosiłbym jednak, abyś się nie "roztrajał" :( Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale to nie powód, żeby pisać trzy razy to samo pod różnymi nickami :(

Co do Polkowic - pamiętam, że gdy my tam byliśmy spiker w czasie akcji naszego zespołu uderzał po prostu ręką w mikrofon robiąc tym dość spory trzask... ale czego się nie robi, by wygrać :?

Seba mylisz się ja sie nie roztrajam to są ludzie, którzy byli na meczu i widzieli ja mam swój nick i nie wstydze się tego co pisze!! pozdrawiam!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 23:42

Nie mówię, że masz się wstydzić... macie to samo IP.

Mlody

ja to ja

Postautor: Mlody » 12 marca 2005, 23:42

sory ale nie pisz ze wojtek sie podaje pod moim nikiem pozdrawiam !!!

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 12 marca 2005, 23:43

Seba pisze:Nie mówię, że masz się wstydzić... macie to samo IP.

Bo mieszkamy w WIELKIM MIESCIE BRZEGU GDZIE NAJLEPSZE PIWO JEST!!!! i mamy tą samą sieć;) hehe ale powaga Seba to są inni ludzie:)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 marca 2005, 23:46

No to loooz... to w sumie by się troche zgadzało, bo z tego IP pisał też Guru ;) Pozdrawiam w takim razie wszystkich piszących, co kosztują właśnie to najlepsze piwo ;) :D :D

Powodzenia jutro! Pogadajcie z kimś z klubu, może uda się coś droga oficjalną załatwić ze sposobem powitania kibiców gości na meczu w Polkowicach.

Dread

Postautor: Dread » 12 marca 2005, 23:47

Mecz nie należał do najlepszych jeśli chodzi o grę "Cukiereczków" jak zawsze zabrakło skuteczności, która w owym dniu okazała się być Naszym katem. Trudno się mówi a gra dalej :). Mam nadzieję, że jutro tzn. w niedzielę skopiemy tyłki polkowicom. Nie podobała mi się atmosfera oraz organizacja działaczy polkowickiego klubu :////. Jedyną i niepowtarzalną atmosferę stworzyli brzescy kibice i to tylko dzięki Nim "Cukiereczki" robiły co mogły, aby uratować honor. Szkoda, że mecz zakończył się niekorzystnym wynikiem, ale rokuję na przyszłość, że jeżeli Cukierki poprawią skuteczność to będą w stanie wygrywać z najlepszymi a Polkowice będą całować Nas po stopach i prosić o porażkę jak najmniejszą ilością punktów tak, aby mogły chociaż zachować twarz :]. Będzie dobrze :)...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 12 marca 2005, 23:47

Pare slow o meczu. totalna paranoja z zakazem wnoszenia picia np. wody mineralnej. Co do spikera to brak mi slow. Najlepszy byl jednak moment meczu gdy jeden ze zgejonych sedziow podszedl do mnie i powiedzial: Ten pan musi opuscic sali. Ja mu na to ze opuscic hehe i podbiegly kafary jakies jeden mnie zdjal z trybuny i mnie szarpie ja na to spoko i mu wyj....lem z lokcia a ten ze mnie zaraz palka potraktuje. Hehe a najlepsze jest to ze za bardzo nie wiem za co. Czy to ze odrwocilem sie do sedziego tylkiem i zaczalem udawac ze nim gadam tak go zdenerwowalo? Ladna paranoja!!!

Co do samych kibicow CCC to zal mi ich ze musza im pomagac spedaleni spikerzy i inne szuje dla ktorych przyjezdny kibic jest zlem najwyzszym.

Osobiscie gwarantuje wszystkim zcepialym kibicom z polkowic ze z mojej strony doloze wszelkich staran zebyscie k..wa musieli miec obuwie zmienne przed wejsciem na sale w Brzegu.

Aha i jakies podawanie reki prye meczem mozecie sobie wsadzic w tylek swojego spikera bo mnie pusty smiech ogrania jak sie chcecie skumac a tu takie jazdy odpi.....cie.

TYLE...

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 12 marca 2005, 23:47

Seba pisze:No to loooz... to w sumie by się troche zgadzało, bo z tego IP pisał też Guru ;) Pozdrawiam w takim razie wszystkich piszących, co kosztują właśnie to najlepsze piwo ;) :D :D

Powodzenia jutro! Pogadajcie z kimś z klubu, może uda się coś droga oficjalną załatwić ze sposobem powitania kibiców gości na meczu w Polkowicach.

Luzik:) my ich juz przywitamy:) o to sie nie martw!! jesli przyjadą to cali nie wyjadą!!
Ostatnio zmieniony 12 marca 2005, 23:51 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 12 marca 2005, 23:47

Nie wiem jak tam było akurat dzisiaj, ale rzeczywiscie pamietam jak byłem w Polkowicach, ze pepsi w plastykowej butelce musieliśmy z dzikim wypić przed wejściem bo jakis dwóch śmiesznych ochroniarzy nas nie wpuściło, a mieliśmy butelki aż 0,5 l. Ale cóż co kraj to obyczaj :?
Obrazek
Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 12 marca 2005, 23:52

Szkoda gadac o jakiejkolwiek organizacji cepowskiego klubu. Mam nadzieje ze przeczyta nasze wonty ktos z ekipy polkowic i wezmie je moze pod uwage. Zreszta i tak mi to juz chyba bedzie wisialo jak sobie odbijemy w meczach u nas.

Mlody

CCC przeczytajcie too

Postautor: Mlody » 13 marca 2005, 00:00

Ten tekst dedykuje tylko iwylacznie polkowica!!!!!! sluchajcie wszyscy sie z was smieja z waszej ochrony z waszy glupich przepisow z waszego beznadziejnego spikera ktory zrobi wszystko zeby inni kibice byli jak naj mniej slyszani !!!!!! i ludzie (brakuje mi slowa) hmmm mam :) ludzie apeluje do was zmiencie to bo jestescie beznadziejni i smieszni !!!!!wygrac za wszelka cene !!!! materialisci pier....... !!!!! pieniazki wam we lbie poprzewracaly!!!!!!!! DZIEKUJE ZA UWAGE !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 marca 2005, 00:22

Hmmmm.... w kwestii Polkowic, to mogę potwierdzić, że głównym ich celem jest zagłuszyć przyjezdnych kibiców i to bynajmniej nie dopingiem dla własnej drużyny tylko właśnie jakimiś bębnami, trzaskami i innymi rumotami!!Walic to!!! Jeśli chodzi o wnoszenie butelek z napojami, to w tej kwestii wydaje mi sie że trzeba postawić twarde warunki. Gdy byliśmy tam ostatnio też jakiś śmieszny ochroniarz coś warczał że nie można itd. Olaliśmy go jednak na maksa i na meczu mieliśmy 2 litry napoju :lol: . hmm... może dlatego wymiękł że było nas AŻ trzech ????
A na poważnie to życzę powodzenia w dalszych meczach dla ziomków z Brzegu!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wojtek
Żak

Postautor: Wojtek » 13 marca 2005, 08:06

Widze, że oni nie tylko robią wszystko, aby zagłuszyć przyjezdnych kibiców, ale dodatkowo robią dość ciekawe statystyki!! Ulubienica Brzeskich Kibiców miała aż 6 bloków. Albo się pomylili (bo ja naliczyłem 3 bloki) albo ja byłem na innym meczu tylko mi nikt jeszcze nie powiedział!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”